Black Friday bij de HEMA

Buienradar Brabant

De Weijer | Vanavond: Tegenlicht Meet-up • Laatste cabaretcollege zondag

 
deweijer

WO02DEC TEGENLICHT MEET-UP                                              vrije entree

Vanavond. VPRO Tegenlicht... De Meet up! Deze avonden zijn gekoppeld aan een van de afleveringen van VPRO Tegenlicht. Onder leiding van moderator Michiel van Hardeveld wordt de uitzending over het Basisinkomen besproken met relevante gasten. Toegang is helemaal gratis en de uitzending is om 19:30 uur op het grote doek in De Weijer. Om 20:15 uur volgt het nagesprek.

De twee gasten waarmee we de aflevering gaan bespreken zijn Lei Delsen, tot voor kort universitair hoofddocent Sociaal-Economisch Beleid van de Radboud Universiteit Nijmegen en Sander Weijers, onderzoeker en bestuurslid van de Vereniging Basisinkomen in Nijmegen. 

ZO08DEC• CABARETCOLLEGE                                                              €7,50

"Confereren is ping pong spelen met een publiek. Sommige conferenciers spelen alleen maar ping." - Wim Kan

Dit is alweer de laatste in de reeks van vier cabaretcolleges door Wieke Vrijhoef, onze enthousiaste theaterprogrammeur. 

Deze decembereditie kan natuurlijk niet anders dan gaan over de Oudejaarsconference! De traditie werd in 1954 via radio gestart door Wim Kan en is nog steeds een heerlijk en onlosmakelijk deel van onze oudejaarsavond. 

Wieke schenkt je een glaasje bubbels toe, dus als we na zondag nog niet in de decemberstemming zijn, dan weten wij 't ook niet meer. 

FILMHUIS
SHOPLIFTERS
DO12DEC 20:15 uur

De prachtige film van regisseur Hirokazu Kore-Eda over een familie van kruimeldieven die zich ontfermen over een meisje dat ze vinden op straat. Bekroond met de Gouden Palm van Cannes.
Het is voor het eerst in 21 jaar dat een Japanse regisseur de Gouden Palm heeft gewonnen. Ook in eigen land werd de film daarna een enorme hit. 

"Begripvol en warm"
VPRO Cinema ★★★★

"Shoplifters is de apotheose van filmmaker Kore-eda."
NRC ★★★★

"Shoplifters steelt je hart.​"
The Guardian ★★★★★

Meer info 

MARTIJN KARDOL
WELKOM
ZA14DEC

Martijn Kardol. Als eerste cabaretier ooit won hij in één theaterseizoen alle prijzen tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Leids Cabaret Festival. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd overladen met lovende reacties en werd als klap op de vuurpijl genomineerd voor de ‘Neerlands Hoop 2018’. En nu is hij terug. In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Welkom!

Over zijn debuutprogramma: 

“Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.”
Volkskrant ★★★★

Meer info 

De Weijer Vanavond! Science Battle! • Morgen Judy Blank in Muziekcafé • Vrijdag Nieuwscafé • Concert John Klaver • Cultuur & Cappuccino

deweijer

WO27NOV SCIENCE BATTLE               €10 / middelbare scholieren gratis

Vanavond! ScienceBattle! Jonge wetenschappers dagen elkaar uit op het podium. Ze leggen in tien minuten scherp en met humor uit hoe hun promotie-onderzoek in elkaar steekt en jij bepaalt wie dat het beste doet. Het is ten slotte een battle. Een avond tjokvol wetenschapswaardigheden, humor en leuke feitjes, vertrouw daarvoor volledig op host René Broeders. 

Gratis voor middelbare scholieren, mogelijk door sponsoring van Marel Poultry & De Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg.  

DO28NOV• JUDY BLANK                                                                      €16,00 

Als Judy Blank je zou vertellen dat ze uit een of ander zuidelijk Amerikaans gehucht zou komen, zou je haar op d’r blauwe ogen geloven. Maar ze komt gewoon uit Utrecht, al ligt ze flink op koers om de wereld te veroveren met haar bluesy americanaliedjes. De broeierige hitsingle ‘Mary Jane’ werd uitgeroepen tot Topsong op Radio 2, ze deelde het podium met Seasick Steve en met haar folkballad ‘1995’ veroverde ze zelfs het hart van niemand minder dan Elton John. 

‘’This young girl sang some songs that made my heart drum. If she was anywhere around me, I’d go see her ev’ry night’’ – Seasick Steve 

GELDERLANDER NIEUWSCAFÉ
HOST: HERMAN WISSINK
VR29NOV 17:00 uur


Vaste prik op iedere laatste vrijdag van de maand: Gelderlander Nieuwscafé. Het praatprogramma uit de regio.  

Journalist Herman Wissink zal wederom verschillende gasten aan de tand voelen over de laatste nieuwtjes uit onze regio.

Daarnaast blijft het natuurlijk óók het beste moment voor die welverdiende vrijdagmiddagborrel. Elke editie wordt uitgezonden door Omroep Land van Cuijk. 

Meer info 
JOHN F KLAVER BAND
ORGANIC BLUES JAMS 
VR29NOV 20:15


John-F Klaver komt 29 november terug naar zijn geboorteplaats Boxmeer om bij ons zijn nieuwe album te presenteren!

Bereid u voor op een avond vol blues, funk, jazz en soul met energielabel A.

John, winnaar Dutch Blueschallenge 2011&2013 en Bluesaward Beste Gitarist 2015,  biedt je op vertoon van jouw ticket gratis zijn nieuwe album aan! 


Meer info 
CULTUUR & CAPPUCCINO 
KLASSIEK OP ZONDAG
ZO01DEC 11:00 uur


Begin je zondag goed, met een heerlijke Cultuur & Cappuccino!

​Iedere eerste zondagochtend van de maand een prachtig, klassiek ochtendconcert op absoluut topniveau in De Weijer. De musici voor deze reeks worden zorgvuldig geselecteerd door Prof. Boguslaw Jan Strobel, verbonden als docent aan het conservatorium van Kleve. 

Het concert is gratis te bezoeken, een vrije gift wordt warm gewaardeerd en komt direct ten goede aan de musicus van dienst. 
Klik hieronder voor het repertoire. 

Meer info 
KERSTDINER
DE HEERLIJKHEID 
25&26 DECEMBER 


Speciaal voor de kerstdagen heeft chef Martijn ten Brinke met zijn keukenteam van restaurant De Heerlijkheid een kerstmenu samengesteld.
Eerste kerstdag bestaat zijn diner uit zeven prachtige gerechten, op tweede kerstdag serveren we je hiervan een selectie van vijf.

Ons keukenteam is gespecialiseerd in bijzondere dieetwensen en maakt ook spectaculaire vegetarische en veganistische gerechten.

Je kunt reserveren via onderstaande link of telefonisch op 0485-574919. 


Meer info 
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

De Weijer | Muziekcafé brengt Unsung Heroes • Anne Soldaat & Yorick van Norden • Nieuwscafé

deweijer

DO24OKT• MUZIEKCAFÉ • ANNE SOLDAAT & YORICK V. NORDEN €16

Popprofessor-met-gouden-stem Yorick van Norden en beste-gitarist-van-Nederland Anne Soldaat ontfermen zich over de vergeten parels uit de popmuziek. In het Muziekcafé brengen ze een vervolg op hun vorige optreden ‘Unsung Heroes’ met liedjes van in de vergetelheid geraakte helden en heldinnen uit de bloeiperiode van de pop: de jaren '60/'70. 
Alleen als je zelf lid bent van het gilde der songsmeden - en dat zijn zij! - dan mag je zo ingrijpend met je tengels aan andermans werk zitten. Het respect en de muzikantenpret is groot. Het resultaat is ook deze keer om van te watertanden.

“Muzikaal vakmanschap en authentieke seventiessound!”
Jan van der Plas

"Unsung Heroes Too is een mooi eerbetoon aan min of meer vergeten liedjes en artiesten uit de jaren zestig en zeventig. Het album toont schoonheid en vakmanschap. [...] Het bezoeken van de theatershow zal dit gevoel alleen maar versterken omdat er dan meer achtergrondinformatie wordt gegeven."
7,5/10 Nieuweplaat.nl 

VR01NOV MUZIEKTHEATER • ILIAS                   €18,50 (met een drankje)

“Dit moet hem zijn: de must-see van Oerol dit jaar.”
“Door het formidabele spel van de vijf acteurs vloert Ilias je met gemak en wankelend klim je de duinpan uit.”

NRC ★★★★★

KONVOOI neemt het oorlogsepos De Ilias als uitgangspunt om de verantwoordelijkheid van de mens te bevragen. In deze moderne bewerking vertolken vijf jonge jongens de rol van vier soldaten en één vrouw. Agamemnon, Achilles, Odysseus, Patroklos en Helena. Vier kameraden die vastzitten in een bloedbad dat eeuwig lijkt te duren én de mooiste vrouw van de wereld...  

Het gezelschap KONVOOI is de nieuwste Nieuwkomer van Orkater. Binnen dit talentontwikkelingsprogramma zetten jonge musici en theatermakers hun ideeën om in muziektheaterproducties. ILIAS is de 21e productie van Orkater/De Nieuwkomers. 

NIEUWSCAFÉ
DE GELDERLANDER
VR25OKT vrije entree 

Vaste prik op iedere laatste vrijdag van de maand: Gelderlander Nieuwscafé. Het praatprogramma uit de regio.  
Journalist Herman Wissink zal wederom verschillende gasten aan de tand voelen over de laatste nieuwtjes uit onze regio.
Daarnaast blijft het natuurlijk óók het beste moment voor die welverdiende vrijdagmiddagborrel.

Elke editie wordt uitgezonden door Omroep Land van Cuijk. Via de link hieronder lees je meer over de gasten en onderwerpen: 

Meer info
DEREK OGILVIE
THE REUNITED TOUR 
ZA02NOV 


Derek Ogilvie is zonder enige twijfel één van de bekendste mediums in Nederland en op 2 november staat hij in ons theater!
Na 12 jaar succesvolle tv- en theatershows is Derek deze herfst live te zien op het podium met zijn ‘Reunited Tour 2019'.

Er zullen twee shows plaatsvinden, voor beiden zijn er extra tickets beschikbaar gesteld.

Voor het bestellen van tickets kun je via onderstaande link terecht op de website van Derek Ogilvie. 

Meer info 
 
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

De Weijer | Freek de Jonge • Comedytalent 2019: Kasper van der Laan • Muzikaal middagprogramma

weijerlogo

DO14NOV KASPER VAN DER LAAN • 1 KILO      €17,50 (met een drankje)

Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend, hilarisch en hét Comedytalent van 2019 
Volkskrant 

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling 1 Kilo. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld. Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, en is lid van Comedytrain.

 ”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.
De Volkskrant

“Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razend knap en origineel en geëngageerd!”
Micha Wertheim

ZA16NOVFREEK DE JONGE                                €19,50 (met een drankje)

Voor het eerst sinds “Lone Wolf”in 2011 gaat Freek de Jonge weer een jaarsconference houden. Een jaarsconference is een conference die het midden houdt tussen een Oudejaars- en een Nieuwjaarsconference. Dus terugkijken en vooruitzien.

Freek zegt er zelf over:
"Geen klassiek jaaroverzicht, maar meer een beschouwing van de tijdgeest die ons dwingt trots te zijn op onze boeren en andere oprispingen, maar die vooral oproept om verandering.
Een conference waarbij de humor niet zal worden ingezet om verder te polariseren, maar naar verbinding gezocht zal worden op basis van wederzijds begrip voor elkaars tekort.
Het komende jaar 2020 wordt niet alleen een jaar van ingrijpende verandering op velerlei gebied maar daarnaast een veelvuldig, ouderwets wegzakken in de vergetelheid van sport en entertainment. Het jaar van de Harde Brexit en de Zachte Impeachment. Zelden heb ik er zo'n zin in gehad.”

ZO17NOVJANA MARIE & PAULINE GROPP      €12,50 (met een drankje)

De twee zussen Jana Marie en Pauline Gropp uit Duitsland vielen op tijdens de klassieke ochtendconcertenreek Cultuur en Cappuccino. Beide dames hebben hun muziekstudies met vlag en wimpel voltooid, prijzen gewonnen en verschenen op tal van belangrijke podia. De zussen zijn zó veelzijdig muzikaal, dat we ze hebben teruggevraagd om een middagvullend programma te brengen. Verwacht een kleurrijke mix van klassieken, musical, chansons, muzikale- en eigen composities, want deze twee kunnen werkelijk alles!

AKF SONNEVELDPRIJS
FINALISTENTOURNEE
ZA23NOV 20:15 uur


Zo ziet het eruit. Het winnen van de Jury- én de Publieksprijs van het AKF en op 23 november staat Rosa da Silva met haar medefinalisten bij ons in het theater!

Stiekem hebben we daarmee nu al een grootheid binnengehaald. Zelden of nooit heeft het festival een winnaar gekend die eerder al zo veel podiumervaring had opgedaan. Rosa da Silva (32) speelde de afgelopen vijf jaar al twee opvallende hoofdrollen: eerst maakte ze een sterk debuut als Anne Frank in het groots gemonteerde toneelstuk Anne en daarna was ze mede-hoofdrolspeelster in de musical De Tweeling.

Maar voortaan is de kleinkunst haar favoriete werkterrein. „Dit is een nieuwe start voor mij,” zei ze na afloop van de finale.

Meer info 
KERSTDINER
DE HEERLIJKHEID 
25&26 DECEMBER 


Speciaal voor de kerstdagen heeft chef Martijn ten Brinke met zijn keukenteam van restaurant De Heerlijkheid een kerstmenu samengesteld.
Eerste kerstdag bestaat zijn diner uit zeven prachtige gerechten, op tweede kerstdag serveren we je hiervan een selectie van vijf.
Op beide dagen ben je welkom vanaf 18:00 uur met live pianiomuziek en begint het diner om 18:30 uur, uitgeserveerd in onze feestelijk ingedekte en altijd stralende Weijerzaal. 

Ons keukenteam is trouwens gespecialiseerd in bijzondere dieetwensen en maakt ook spectaculaire vegetarische en veganistische gerechten.

Je kunt reserveren via onderstaande link of telefonisch op 0485-574919. 

Meer info 
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

De Weijer | Lekker naar het theater! Filmhuis • Comedy Club • Cabaretcollege

FILMHUIS • COMEDYCLUB • CABARETCOLLEGE
View this email in your browser
weijerlogo

DO08NOV FILMHUIS • SWEET COUNTRY        €9,50 (met een drankje)

Deze donderdag draait het filmhuis: Sweet Country. De filmviel in de prijzen op de grote festivals van Venetië en Toronto, waar ook de internationale filmpers unaniem zeer positief was. In The Hollywood Reporter werd de film omschreven als ‘a drama of imposing breadth and emotional depth’ en Variety noemde Sweet Country een ‘majestic Outback western.’

Sweet Country is gebaseerd op een rechtszaak in de jaren ’20 waarbij een Aboriginal, Wilaberta Jack, werd gearresteerd en berecht voor de moord op een witte man.

‘Veel meer dan een geschiedenisles’ 
de Volkskrant ★★★★★ 

‘Indrukwekkende bijdrage aan … films over het lot van de Aboriginals’
NRC ★★★★ 

ZA09NOV• LEON'S COMEDY CLUB                                                      €16,50

Het is weer zover! De eerste Comedyclub van dit seizoen en we zijn toe aan de laatste 20 tickets. 

Leon van der Zanden nodigt je weer uit voor ‘n avond rasechte, rauwe, rake, recht voor z’n rape stand-up comedy. We hebben deze avond natuurlijk hoge verwachtingen van ons Leon als gastheer, maar hij neemt ook nog drie comedy collega’s mee. Een mooie mix van bekende namen en knisperend talent, pas bekend te maken op de avond zelf. Want hé, het moet wel spannend blijven. 

Dus! Welkom in onze heuse theaterclub, want de setting is nonchalant, met mogelijkerwijs een drankje op tafel, zoals dat hoort bij stand-up comedy. 

CABARETCOLLEGE 
WIEKE VRIJHOEF
ZO10NOV 20:15 uur


“In een echt cabaret moet minstens eenmaal per avond je hart in je lijf omdraaien”- Martie Verdenius (cabaretière en tekstschrijver).

Deze zondag! Onze enthousiaste theaterprogrammeur loodst je weer een volle avond door die o-zo heerlijke geschiedenis van het Nederlands cabaret.
In de deze editie gaat Wieke het hebben we het over de rol van vrouwen in de Nederlandse cabaretgeschiedenis. Want waar zouden we zijn zonder bijvoorbeeld Annie M. G., Adèle Bloemendaal, Martine Bijl, Brigitte Kaandorp, Claudia de Breij en nog zoveel andere topartiesten.

Verwacht een informatieve, maar vooral ook humorvolle avond! 

Meer info 
KERSTDINER
DE HEERLIJKHEID 
25&26 DECEMBER 


Speciaal voor de kerstdagen heeft chef Martijn ten Brinke met zijn keukenteam van restaurant De Heerlijkheid een kerstmenu samengesteld.

Eerste kerstdag bestaat zijn diner uit zeven prachtige gerechten, op tweede kerstdag serveren we je hiervan een selectie van vijf.
Op beide dagen ben je welkom vanaf 18:00 uur met live pianiomuziek en begint het diner om 18:30 uur, uitgeserveerd in onze feestelijk ingedekte en altijd stralende Weijerzaal. 

Ons keukenteam is trouwens gespecialiseerd in bijzondere dieetwensen en maakt ook spectaculaire vegetarische en veganistische gerechten. 

Meer info 
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Schouwburg Cuijk TheaterNieuws - Zin in een zwaardgevecht of liever een beetje verliefd?

Schouwburg Cuijk
TheaterNieuws| Schouwburg Cuijk
schouwburgcuijk.nl | 0485 314 344
Beste theo,

Halloween is nog maar net achter de rug, maar wij houden de sfeer nog even vast. Morgenavond hebben we met Ghost Stories een griezelig goed toneelstuk in huis, voor wie durft! En wat een geweldig weekend hebben we achter de rug met volle zalen voor Nienke Plas en de Avond van de Uitblinkers. Ook de allereerste editie van de Secret Singer-Songwriter Sessions in het klooster van Sint Agatha was een groot succes. Dat smaakt naar meer!

Van televisie zo het theater in: Brugklas de Musical (9+)

Alle (bijna) brugpiepers verzamelen! Deze jeugdmusical van Theater Terra is gebaseerd op de populaire tv-serie Brugklas. De pubers in deze voorstelling maken een hipholmusical over Willem van Oranje. Of toch niet? Wie bepaalt eigenlijk wat jongens en meisjes kunnen doen en hoe ze zich horen te gedragen? Kan je zijn wie je bent of is het beter om maar te doen wat anderen van je verwachten? Bekijk hier de trailer.
zo 11 nov | 14.30 u | 22,50 euro

Ontmoet de literaire meester en verteller Adriaan van Dis

Met zijn veelzijdige oeuvre won schrijver Adriaan van Dis vele prijzen, waaronder de Libris Literatuurprijs en de Constantijn Huygensprijs. Als kind van ouders met een Indische achtergrond groeide hij op in Bergen. In 1983 debuteerde hij met de bekroonde nouvelle ‘Nathan Sid’. In DWDD vertelt hij regelmatig over zijn passie voor literatuur en zijn familiegeschiedenis. Een literaire ontmoeting, live in ons sfeervolle SchouwCafé.
di 12 nov | 20.15 u | 16 euro

Danssensatie met zwaardgevechten en acrobatiek uit Georgie

Deze danssensatie uit Georgië mag je niet missen. In Magic of Georgia word je ondergedompeld in de bijzondere muziek- en danscultuur van het land. Alle traditionele stijlen uit de Kaukasus passeren de revue. De balletgroep van zo’n dertig dansers imponeert met uitstekende dans in zeer kleurrijke kostuums, maar ook met indrukwekkende zwaardgevechten en spetterende acrobatiek. Bekijk hier de trailer.
do 14 nov | 20.15 u | 33 euro

Absurd, herkenbaar en uitermate grappig: De Partizanen

Absurd, herkenbaar en uitermate grappig. ‘Het Leven An Sich’ is de nieuwe theatershow van De Partizanen. Het originele cabaretduo neemt, vanuit de toekomst bezien, de zin en onzin van onze samenleving op de korrel. Wat zijn de trends, hypes en omgangsvormen? Met verbazing en humor zoomen ze in op onze eigen tijd. Sketsches worden afgewisseld met dialogen en muzikale hits.
do 28 nov | 20.15 u | 18,50 euro

Feest! Martijn Fischer zingt Hazes met steengoede band

Na een succesvolle clubtour komen de hits van André Hazes nu naar het theater. Gezongen door theaterbeest Martijn Fischer, die ook al in de huid van de Amsterdamse volkszanger kroop in de musical ‘Hij gelooft in mij’ en de film ‘Bloed, zweet en tranen’. Martijn neemt een steengoede band mee en brengt een mix van levensliederen en feestmuziek. Meezingen mag! Bekijk hier de trailer.
vr 29 nov | 20.15 u | 34,75 euro

Agenda
cabaret
wo 13-11 20:15 Tis Hier Geen Hotel
vr 15-11 20:15 Nabil
do 28-11 20:15 De Partizanen
wo 4-12 20:15 Pieter Derks
vr 6-12 20:15 Ton Kas
do 12-12 20:15 Sara Kroos
dans/ballet
do 14-11 20:15 Magic of Georgia
vr 13-12 20:15 Ball
jazz
zo 10-11 15:30 Coal Harbour
za 14-12 20:15 Karin Bloemen en de Old School Band
jeugd en familie
zo 10-11 14:30 Brugklas de Musical (9+)
zo 1-12 14:30 Stage bij de Sint (4+)
klassiek
zo 10-11 11:00 Arno Piters en Jeroen Riemsdijk
za 23-11 20:15 Tania Kross
za 7-12 20:15 Kamerata Zuid met Anneke van Giersbergen
literair
di 12-11 20:15 Adriaan van Dis
musical
zo 10-11 14:30 Brugklas de Musical (9+)
muziek
zo 10-11 11:00 Arno Piters en Jeroen Riemsdijk
zo 10-11 15:30 Coal Harbour
za 16-11 20:15 Thomas Acda
do 21-11 20:15 Rowwen Hèze (kick-off)
vr 22-11 20:15 Rowwen Heze (première)
za 23-11 20:15 Tania Kross
vr 29-11 20:15 Martijn Fischer zingt hits van Hazes
za 7-12 20:15 Kamerata Zuid met Anneke van Giersbergen
za 14-12 20:15 Karin Bloemen en de Old School Band
show
do 14-11 20:15 Magic of Georgia
zo 1-12 14:30 Stage bij de Sint (4+)
vr 13-12 20:15 Ball
special
do 28-11 20:15 Opiniecafé
theatercollege
wo 11-12 19:30 Kom PloTT
toneel
wo 6-11 20:15 Ghost Stories
di 3-12 20:15 Een Heilige Avond
Facebook   Twitter   Instagram

TheaterNieuws van Schouwburg Cuijk

Schouwburg Cuijk
TheaterNieuws van Schouwburg Cuijk
schouwburgcuijk.nl | 0485 314 344

Een gloednieuw theaterseizoen staat op het punt van beginnen en we hebben er zin in! Gelukkig verkeren we in goed gezelschap aangezien al bijna de helft van alle kaarten is verkocht. We trappen feestelijk af met The Summer of Love, hebben leuk nieuws over het Euregio Kamerorkest, een persoonlijk berichtje van Emma Loeffen en nog veel meer.

Laat je inner-hippie los bij The Summer of Love

We trappen af met een feestelijke seizoensopening in de sfeer van love, peace and happiness. Al na de eerste tonen van nummers als ‘California Dreamin’ en ‘Happy Together’ waan je je in de relaxte zorgeloze The Summer of Love die de hele wereld zou veranderen. We trakteren alle bezoekers na afloop op een glaasje bubbels onder het genot van livemuziek. Alvast proost op een mooie avond en een prachtig nieuw seizoen!

Wo 25 sept | 20.15 u | 29,50 euro

Gratis kaarten voor 'In de schaduw van de oorlog'

Dankzij een financiële bijdrage van de provincie Brabant en Kunstloc Brabant mogen we je de toegang voor het concert van het Euregio Kamerorkest op zaterdag 28 september gratis aanbieden. Tijdens deze muzikale beleving staan we samen stil bij 75 jaar bevrijding.

Op het programma staat onder meer Mahlers ‘Wo die schönen trompeten blasen’ over een soldaat met een romantische blik op het leven in militaire dienst.

>> Reserveer hier jouw gratis kaarten

Za 28 sept | 20.15 u | gratis

Ga mee op muzikale reis met Emma & friends?

Was je vorig jaar bij de eerste editie van Emma & friends? Hopelijk heb je het naar je zin gehad! Ik vond het in ieder geval een heel bijzondere ervaring en ik ben superblij dat ik je mag vertellen dat er een tweede theatershow komt op zondag 27 oktober. The Smooth Sunday Sessions. Het wordt een middag met special guests vol oude klassiekers maar ook muziek van nu. Laat je vermaken, ontroeren en inspireren! Zie ik je dan? Liefs Emma

Zo 27 okt | 15.00 u | 17,50 euro

Gezocht: jongeren die willen dansen in videoclip

De repetities voor Pijnstillers (12+), een musicalbewerking van de gelijknamige roman van Carry Slee, zijn inmiddels in volle gang. Op zondag 22 september neemt Homemade Productions een videoclip op van ‘Simpele liefde’, een van de nummers uit de musical. Hiervoor worden jongeren tussen de 12-18 jaar gezocht die het leuk vinden om mee te dansen in deze clip en wie weet, ook wel in de voorstelling zelf.

>> Meld je hier aan, dan neemt de producent contact met je op.

Vr 24 jan | 19.30 u | 17,50 euro

Let op, gewijzigde openingstijden bespreekbureau

Bijna alle kaarten voor onze voorstellingen worden via de website verkocht. Met ingang van het nieuwe seizoen zijn de openingstijden van het bespreekbureau dan ook gewijzigd. Wij zijn voortaan telefonisch bereikbaar van di t/m vrij van 13.30 tot 17.00 uur.

Toch liever langskomen? De kassa is een uur voorafgaand aan een voorstelling geopend. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We helpen je graag!

Agenda
cabaret
wo 2-10 20:15 Lenette van Dongen
wo 16-10 20:15 Cabarestafette 2019-2020
vr 1-11 20:15 Nienke Plas
dans/ballet
wo 30-10 20:15 Introdans
jazz
zo 20-10 15:30 Skunk Funk International
zo 10-11 15:30 Coal Harbour
jeugd en familie
zo 6-10 14:30 De Griezelbus On Tour (6+)
zo 13-10 11:00 Dikkie Dik & Ik (2+)
zo 13-10 14:30 Dikkie Dik & Ik (2+)
zo 10-11 14:30 Brugklas de Musical (9+)
klassiek
zo 22-9 16:00 Concert Severijnorgel
za 28-9 20:15 Euregio Kamerorkest
za 12-10 20:15 Nederlands Kamerkoor
zo 20-10 11:00 Godfried Hoogeveen en Denis Brott
zo 27-10 16:00 Concert Severijnorgel
zo 10-11 11:00 Arno Piters en Jeroen Riemsdijk
literair
di 22-10 20:15 Annejet van der Zijl
musical
zo 10-11 14:30 Brugklas de Musical (9+)
muziek
zo 22-9 16:00 Concert Severijnorgel
wo 25-9 20:15 The Summer of Love (UK)
za 28-9 20:15 Euregio Kamerorkest
zo 29-9 15:30 Clean Pete
vr 4-10 20:15 The Story of George Michael
vr 11-10 20:15 Ellen ten Damme & The Magpie Orchestra
za 12-10 20:15 Nederlands Kamerkoor
za 19-10 20:15 OG3NE
zo 20-10 11:00 Godfried Hoogeveen en Denis Brott
zo 20-10 15:30 Skunk Funk International
wo 23-10 20:15 List, Shaffy & Piaf
vr 25-10 20:15 Janke Dekker & Amy Egbers
zo 27-10 15:00 Emma & Friends
zo 27-10 16:00 Concert Severijnorgel
do 31-10 20:15 Chris Hinze
zo 10-11 11:00 Arno Piters en Jeroen Riemsdijk
zo 10-11 15:30 Coal Harbour
muziektheater
zo 6-10 14:30 De Griezelbus On Tour (6+)
wo 23-10 20:15 List, Shaffy & Piaf
vr 25-10 20:15 Janke Dekker & Amy Egbers
show
wo 25-9 20:15 The Summer of Love (UK)
vr 4-10 20:15 The Story of George Michael
zo 13-10 11:00 Dikkie Dik & Ik (2+)
zo 13-10 14:30 Dikkie Dik & Ik (2+)
special
do 10-10 20:15 Dit is... het Land van Cuijk
theatercollege
do 24-10 20:15 Lieven Scheire
vr 25-10 20:15 Janke Dekker & Amy Egbers
toneel
za 5-10 20:15 Driving Miss Daisy
di 29-10 20:15 De Verleiders Female (try-out)
wo 6-11 20:15 Ghost Stories (16+)
Facebook   Twitter   Instagram

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook