Buienradar Brabant

De Weijer | Laatste kaarten voor Joop Visser! • Donderdag Filmhuis • ZOUTMUS

weijerlogo

VR14DEC  ZOUTMUS                                                 €18,50 (met 'n drankje)

Na drie jaar succesvol knallen op De Parade komt ‘t komisch muziekspektakel Zoutmus eindelijk naar de theaters en vrijdag zijn ze bij ons! Zoutmus is én muziek én theater. Niet verwonderlijk dat hun inspiratiebronnen uiteenlopen van Led Zeppelin tot Jiskefet, van Sly and the Family Stone tot Hans Teeuwen en Henry van Loon. 
In Kuikens van Beton schieten ze dan ook moeiteloos van een retestrakke funkband naar een droogkomische deurscène. Geen verhaal. Geen rode draad. Geen boodschap. Wel het tasje van Ruth.

“Grappig, origineel en totaal verwarrend.”
“Een fascinerende ervaring.”
“Waag de gok en stap het absurde universum van Zoutmus binnen.”
De Volkskrant ★★★★

DO13DEC FILMHUIS • THE INSULT                           € 8,50 (met 'n drankje)

In The Insult leidt een onbenullig incident tot een grote rechtszaak tussen een Libanese christen en een Palestijnse aannemer. De film is met verschillende Publieksprijzen internationaal helemaal door het publiek omarmd. Kamel El Basha won op het filmfestival van Venetië de prijs voor Beste Acteur en The Insult stond dit jaar op de shortlist van de Oscar voor Beste Buitenlandse Film.

"Ruzie maken en beledigen wordt in The Insult haast tot kunst verheven, maar toch is het een liefdevol portret van het leven in Libanon"
De Volkskrant ★★★★

"Het verschil tussen dader en slachtoffer verdwijnt, de deprimerende situatie waarin beide zich bevinden is alles dat over blijft."
Cinemagazine ★★★★

"De spannende Libanese Oscarkandidaat"
Trouw ★★★★

VR21DEC
NIEUWSCAFÉ
vrije entree 


Let op! Het Nieuwscafé is een week vervroegd, naar 21 december. Herman Wissink heeft weer geweldige gasten, hou daarvoor de krant in de smiezen. 
De perfecte gelegenheid voor die welverdiende vrijdagmiddagborrel en dan ben je meteen weer helemaal op de hoogte van alle nieuwtjes!Meer weten? Dan klik je hier
ZO27DEC
JOOP VISSER JESSICA V. NOORD

€16,00 (laatste kaarten)

De legendarische Joop Visser werd in de jaren '60 razend populair onder de naam Jaap Fischer. Hij bracht meer dan tien albums uit en de laatste veertien jaar speelt hij samen met de onnavolgbare Jessica Van Noord. 
Het oeuvre van het duo is scherp, grappig en bijzonder kritisch voor mistoestanden in maatschappij, politiek, economie en media. 

Meer weten? Dan klik je hier. 

De Weijer | Leons Comedy Club • Leon van der Zanden • Wetenschapsweek • Orkater met Kill all Kids

weijerlogo

DO15NOV  LEONS COMEDY CLUB                                                     € 16,00

Leon van der Zanden nodigt je morgen uit voor ‘n avond rasechte, rauwe, rake, recht voor z’n rape stand-up comedy in onze theaterzaal. Of beter gezegd: theaterclub, want de setting is nonchalant, met mogelijkerwijs een drankje op tafel, zoals dat hoort bij stand-up comedy. 

Nu hebben we deze avond natuurlijk al hoge verwachtingen van ons Leon als gastheer, maar hij neemt ook nog drie comedy collega’s mee. Een mooie mix van bekende namen en knisperend talent, pas bekend te maken op de avond zelf. Want hé, het moet wel spannend blijven. 

Publieksreacties op onze Facebookpagina na de eerste Comedy Club in het buitentheater afgelopen juni: 

"Tranen gelachen !"

"Top avond gehad, had ik nodig. Bedankt!​"

"Ik heb genoten."

WO21NOV  SCIENCE BATTLE                                                              € 10,00

Jonge wetenschappers dagen elkaar uit op het podium. Ze leggen in tien minuten scherp en met humor uit hoe hun promotie-onderzoek in elkaar steekt en jij bepaalt wie dat het beste doet. Het is ten slotte een battle. Een avond tjokvol wetenschapswaardigheden, humor en leuke feitjes! 

Naast de pitches van de vier promovendi wordt de avond vakkundig aan elkaar gepraat door allesweter René Broeders en hij stelt je natuurlijk ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het hele programma staat online en is weer helemaal wetenswaardig! 

PS voor leergierigen tot 21 jaar is de Science Battle gratis te bezoeken, mogelijk door sponsoring van Marel Poultry & de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg. 

DO22NOV MUZIEKTHEATER
KILL ALL KIDS 
€18,50 inclusief drankje


In coproductie met Orkater maakte iona&rineke: Kill All Kids! Ze nemen het publiek mee de toekomst in en onderzoeken de rol die onze soort, de mens, daarin speelt. Geïnspireerd op gesprekken met preppers, fanatiekelingen die noodvoorraden inslaan en koste wat kost willen overleven, kiezen iona&rineke ervoor om juist een ode te brengen aan het niet-bestaan.

Componist Frank Wienk (BINKBEATS) creëert hierbij een eigen geluidslaboratorium. 

Meer weten? Dan klik je hier
21TM28NOV
WETENSCHAPSWEEK

i.s.m. Biblioplus 

In samenwerking met de ambitieuzelingen van Science Battle, InScience en VPRO Tegenlicht Meet-up, presenteren we met tromgeroffel en gepaste trots 

DE WETENSCHAPSWEEK

Vier geweldig interessante activiteiten, voor de nieuwsgierige mens. 

Alle info vind je op www.biblioplus.nl/wetenschapsweek, dus...

Meer weten? Dan klik je hier. 

De Weijer | Onwaarschijnlijk mooi liefdesverhaal in Laatste Paar Dagen met topacteurs Kees Hulst en Esther Scheldwacht • Filmhuis draait Darkest Hour

deweijer

WO07NOV LAATSTE PAAR DAGEN                    € 21,50 (met een drankje)

Na het succes van Hoe Mooi Alles, spelen Esther Scheldwacht en Kees Hulst (bekend als Hendrik Groen) opnieuw samen in een intieme productie. 
Laatste Paar Dagen is een toneelstuk over een man, een vrouw en een teckel. Het is een verhaal over een ontmoeting. Over liefde die heel plotseling toeslaat. Over een leven dat eindigt en een leven dat begint. 

Deze voorstelling heeft afgelopen weken geweldige recensies gekregen! En dat merken wij dan ook aan de kaartverkoop (er zijn nog maar 16 tickets). Een greep uit de reacties: 

“een juweel van een voorstelling”
Volkskrant ★★★★

“Een simpel gegeven wordt ragfijn en mooi gedoseerd uit de doeken gedaan”
Trouw ★★★★★

“Ontroerende dialoog over onvoorziene liefde”
Theaterkrant

Lees hiervooral het openhartige en ontroerende interview in de Volkskrant met de acteurs en geliefden. 

DO08NOV FILMHUIS
DARKEST HOUR
€9,50 inclusief drankje


Acteerheld Gary Oldman vertolkt de onwrikbare Winston Churchill als weifelende wereldleider in Darkest Hour. Een aangrijpend historisch drama van regisseur Joe Wright (Pride and PrejudiceAtonement). 

"De vlijmscherpe dialogen zijn een genot en het uitstekende acteerwerk maakt van Darkest Hour een meeslepende film.​"
De Volkskrant ★★★★

Meer weten? Dan klik je hier. 
DO15NOV STAND-UP COMEDY
LEONS COMEDY CLUB
€ 16,- 


Leon van der Zanden nodigt je uit voor ‘n avond rasechte, rauwe, rake, recht voor z’n rappe stand-up comedy in onze theaterzaal. Of beter gezegd: theaterclub, want de setting is nonchalant, met mogelijkerwijs een drankje op tafel, zoals dat hoort bij stand-up comedy. 
Nu hebben we deze avond natuurlijk al hoge verwachtingen van ons Leon als gastheer, maar hij neemt ook nog drie comedy collega’s mee!

Meer weten? Dan klik je hier. 

Theater De Lievekamp | Theo Maassen bijgeboekt!

In dit nieuws onder andere:

Bijgeboekt: Theo Maassen
• Gratis loterij Jubileumweekend

Gratis naar cabareteske pubquiz!

Maandag 25 maart 2019
Grote Zaal
Bijgeboekt:
Theo Maassen – Situatie gewijzigd


Groot nieuws, want op maandag 25 maart komt cabaretier Theo Maassen weer naar Oss! Morgen, donderdag 20 september, vanaf 12.00 uur start de kaartverkoop, uitsluitend via de website. Telefonische reservering of kaartverkoop via de Theaterkassa is helaas niet mogelijk. Er kunnen maximaal 4 tickets per adres worden besteld.

In zijn tiende solovoorstelling beklimt Theo Maassen wederom de bühne en laat zijn gedachten daar de vrije loop. Een ongemakkelijke, maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man. Situatie gewijzigd is een spijtbetuiging, een pleidooi, een ode, een donderspeech, een klaagzang, een smeekbede, een schreeuw om aandacht, maar op de keper beschouwd is het toch vooral een laatste stuiptrekking… Een avond Theo Maassen, dat wilt u toch niet missen?


Meer informatie / reserveren

Zaterdag 22 september 2018
Zondag 23 september 2018
Buitenpodium
Gratis loterij Jubileumweekend

Voor wie nét naast de kaarten voor de Backstage Comedy Tour of Crazy Piano’s greep, niet getreurd. Tijdens het Jubileumweekend op zaterdag 22 en zondag 23 september deelt De Lievekamp nogmaals GRATIS kaarten uit! Deze keer in de vorm van een loterij en gaat het om kaarten voor verschillende voorstellingen uit het hele theaterseizoen. Er zijn kaarten voor musicals als Evita en Expeditie Eiland, voor de toneelthriller Judas, de kerstshow van de familie Kazàn, de voorstelling van harpist Remy van Kesteren en een spetterende show van de Wereldbänd.

Beide dagen start de loterij om 12.00 uur, dus wees er op tijd bij en maak kans!


Meer informatie / reserveren
Gratis naar cabareteske pubquiz!

Zaterdag 22 september 2018
Rabo Zaal
Quiz-liefhebbers opgelet! Tijdens het aankomend jubileumweekend organiseert De Lievekamp op zaterdagavond 22 september de enige echte (gratis) Lievekamp Theaterpubquiz! De presentatie van deze pubquiz is in handen van cabaretier Leon van der Zanden. Hij zal de teams met de nodige kwinkslagen door de avond heen loodsen, met Mark van de Veerdonk als zijn sidekick. Dé ultieme kans om uw kennis te testen op theatergebied. Er is nog plaats voor enkele teams, dus geef uzelf en uw teamgenoten snel op!


Meer informatie / reserveren


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om u af te melden. U ontvangt dan niet langer onze nieuwsbrief.
U bent geabonneerd met dit e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het e-mailmagazine van theater De Lievekamp wordt verzorgd door Brainwaves.
.

Theater De Lievekamp | Onze deuren zijn weer geopend!

In deze nieuwsbrief onder andere:

Bijgeboekt: Dr. Prof. Erik Scherder
• Theatermaker in hart en nieren: Herman van Veen

Vurig muziekspektakel van Nederlands Blazers Ensemble
Golden Ticket: win een jaar lang gratis Lievekamp!
Succesvolle voorstelling van Enge Buren: Vreemde Vogels


Geachte theaterliefhebber,

Met geslaagde voorstellingen van onder andere Arjen Lubach en Hans Klok hebben we ons jubileumseizoen succesvol ingeluid. Het belooft een prachtig theaterseizoen te worden; speciaal voor u hebben we alvast een aantal parels van de komende tijd op een rijtje gezet. Welkom in ons theater!


Zondag 16 december 2018
Grote Zaal | 14.00 uur
Bijgeboekt: Dr. Prof. Erik Scherder

Science meets music! In het theatercollege op zondag 16 december laat prof. dr. Erik Scherder zien wat muziek teweegbrengt in de hersenen; dat is gewoonweg fascinerend. Zijn muzikale partner tijdens deze middag is pianovirtuoos Jan Vayne. Het belooft een prachtige en leerzame middag te worden, vol verrassingen, improvisatie en interactie!


Meer informatie / reserveren

26 & 27 september 2018
Grote Zaal | 20.15 uur
Herman van Veen

Op 26 en 27 september is Herman van Veen samen met zijn muzikanten, liedjes en verhalen te gast in ons theater. Zijn liedjes en verhalen worden naadloos aan elkaar verbonden in het avondvullende programma. Aan de hand van grote en kleine nieuwtjes neemt Herman je mee in de actualiteit, waarbij uitmuntende muzikanten hem feilloos muzikaal ondersteunen. Ook zijn specifieke humor mag in deze show niet ontbreken. Kortom: veelzijdig entertainment met veel vaart!


Meer informatie / reserveren
Golden Ticket
Maak kans op een jaar lang gratis toegang tot álle voorstellingen in ons theater! Raad hoeveel bezoekers theater De Lievekamp heeft gehad van september 1968 tot augustus 2018. Degene die het dichtst bij het juiste aantal zit wint een Golden Ticket!


Meer informatie


Dinsdag 9 oktober 2018
Grote Zaal | 20.15 uur
Nederlands Blazers Ensemble

Een hele bijzondere toevoeging aan de programmering van dit seizoen is de voorstelling op dinsdag 9 oktober van het Nederlands Blazers Ensemble. Het gezelschap bestaat uit een twintigtal topmusici uit de belangrijkste Nederlandse symfonieorkesten. Zij delen voor deze voorstelling het podium met musici uit Benin, het land van dansers, zangers, virtuoze trommelaars en voodoomuziek. Het belooft een vurig muziekspektakel te worden, dat voorbijgaat aan grenzen en genres. Mis het niet!

Tip: In het bezit van een CJP- school- of studentenpas? Bezoek deze voorstelling met korting!Meer informatie / reserveren

Vrijdag 28 september 2018
Grote Zaal | 20.15 uur
Cabarestafette

Tijdens deze Cabarestafette op vrijdag 28 september laten we u graag kennis maken met drie aanstormende talenten op cabaretgebied. Met Victor Luis van Es, Emiel van der Logt en Janneke van Bijl beloven we u een avond vol humor. Gegarandeerd plezier!

Tip: In het bezit van een CJP- school- of studentenpas? Bezoek deze voorstelling met korting!Meer informatie / reserveren
The Mountaintop | Ontmoeting met Martin Luther King
Donderdag 27 september 2018
Rabo Zaal | 20.15 uur

Op donderdag 27 september wordt in dit bekroonde toneelstuk het verhaal van de laatste avond in het leven van Martin Luther King verteld. Schrijfster Katori Hall belicht 50 jaar na het overlijden van King hoe we van gewone mensen heiligen maken. Hoe één stem de wereld wilde veranderen, en hoe zijn vroegtijdige dood hem dwong het stokje door te geven aan volgende generaties.

Tip: In het bezit van een CJP- school- of studentenpas? Bezoek deze voorstelling met korting!


Meer informatie


Zondag 16 september 2018
Theater Marag
10.30 én 12.00 uur
Pinokkio | Poppentheater

Net als theater De Lievekamp viert ook Jan Roosenboom dit jaar zijn gouden jubileum; in september zit hij vijftig jaar in het vak als poppenspeler. Een halve eeuw hebben talloze kinderen én volwassenen genoten van zijn fantasievolle sprookjesverhalen en volksverhalen. Op zondagmiddag 16 september vertelt de poppenspeler het prachtige verhaal van de poppenmaker Gepetto en zijn geliefde houten pop in de voorstelling Pinokkio (3+).


Meer informatie / reserveren

Open Huis op 22 & 23 september

Voordat de zaallichten doven en het doek om 20.15 uur opgaat, is er achter de schermen heel wat gebeurd. Sterker nog: vaak is een groot aantal technici al een halve dag bezig met de voorbereidingen voor de voorstelling van die avond. Wilt u weten hoe het er backstage uit ziet, loop op 22 en 23 september zelf rond in ons gebouw tijdens het Open Huis in ons Jubileumweekend. Ontdek op eigen houtje de plekken in het theater waar u als bezoeker niet zo snel komt!


Meer informatie

Zaterdag 8 september 2018
Rabo Zaal | 20.15 uur
Enge Buren

In deze succesvolle voorstelling ‘Vreemde Vogels’ op zaterdag 8 september gaan de Enge Buren op zoek naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz en het dagelijks leven. Het levert een opzienbarende mix op van muzikale acrobatiek en theatrale hoogstandjes, dwaze dansjes en maffe acts. Dit wil iedere theaterliefhebber beleven!

Tip: In het bezit van een CJP- school- of studentenpas? Bezoek deze voorstelling met korting!


Meer informatie / reserveren

.

Theater De Lievekamp | Gratis kaarten voor jubileumweekend!

Gratis kaarten voor jubileumweekend!

In september bestaat theater De Lievekamp 50 jaar; dat gaan wij groots vieren! Tijdens ons jubileumweekend, op zaterdag 22 en zondag 23 september, vinden er een groot aantal voorstellingen, workshops en andere activiteiten plaats. Aan iedereen is gedacht: optredens voor kinderen, jongeren en volwassenen. Alles in dat weekend is gratis toegankelijk, dus ook de voorstellingen. In totaal hebben we zo'n 2.200 gratis kaarten te vergeven. Al deze kaarten zijn vanaf zaterdag 1 september via onze website of via de Theaterkassa te reserveren. In deze nieuwsbrief informeren wij u alvast over het programma: van de Crazy Pianos tot de Backstage Comedy Tour (met o.a. Javier Guzman) en van de hiphopvoorstelling ‘Don’t Hit Mama’ tot de diverse gratis workshops. Mis het niet!

Crazy Pianos
Zaterdag 22 september
20.15 uur
De Crazy Pianos vieren deze avond hun tienjarig bestaan met een spetterend nieuw jubileumprogramma. Het belooft een spectaculaire show te worden, waarbij stilzitten echt onmogelijk is. De muzikanten van Crazy Pianos weten als geen ander hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten. Dit wordt een hele avond heerlijk swingen en meezingen voor jong en oud!


Meer informatie

Zondag 23 september
19.30 uur
The Backstage Comedy Tour

Het wordt zonder twijfel één van de meest bijzondere producties van dit seizoen: The Backstage Comedy Tour. Dat heeft alles te maken met de locaties waar dit comedy-event zich afspeelt: in de kleedkamers, de gangen, het zijtoneel en de artiestenfoyer. Backstage dus. Op al deze locaties worden unieke voorstellingen gespeeld door 10 comedians, onder andere Javier Guzman. Mis het niet!Meer informatie


Zondag 23 september
12.30 & 14.30 uur
Banwakaboom (4+)

Tijdens de interactieve familievoorstelling 'Banwakaboom' kunnen kinderen én hun (groot)ouders genieten van de meest energieke liedjes. Het belooft een afwisselende middag te worden die varieert van spetterende percussiesolo’s tot meezingers in een typisch Caribisch jasje. Het publiek kan op een leuke manier kennismaken met onder andere de udu, de marimbula en de batadrums. En natuurlijk mag iedereen meedansen, -spelen en -zingen!


Meer informatie
Lievekamp-theaterpubquiz
Zaterdag 22 september
20.15 uur
Weet u veel over theater? En komt u wel eens in De Lievekamp? Dan is de Lievekamp-theaterpubquiz de uitgelegen kans om uw kennis op theatergebied te testen. De presentatie is in handen van cabaretier Leon van der Zanden. Hij zal de teams met de nodige kwinkslagen door de avond heen loodsen. Mark van de Veerdonk zal op zijn karakteristieke wijze de rol van sidekick én jurylid vervullen.


Meer informatie

Zaterdag 22 september
Workshop: 12.00 uur
Voorstelling: 14.30 uur
Don’t Hit Mama

Liefhebbers van hiphop opgelet! De Lievekamp is op 22 september 'the place to be'. Speciaal voor jou komt het dansgezelschap Don't Hit Mama deze middag naar Oss. Wat staat je te wachten? Een interactieve voorstelling waarbij de basis gevormd wordt door hiphop, Afro-Amerikaanse danstradities, migranten thema’s en sociale dansvormen. Voorafgaand aan de voorstelling vindt er nog een speciale workshop plaats. Mis 't niet!Meer informatie


Zaterdag 22 september
13.30 uur
Workshop door Björn van der Doelen

Vraag zanger en liedjesschrijver Björn van der Doelen het hemd van het lijf in een interactieve workshop over songwriting. Björn heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een zanger en liedjesschrijver met een mooi oog voor het kleine en een charmant zoekende manier van verhalen. Ga met hem in dialoog en wissel tips en tricks uit tijdens deze bijzondere werksessie.Meer informatie


Zaterdag 22 september
15.30 uur
Workshop door Leon van der Zanden

Cabaretier Leon van der Zanden is al twintig jaar actief in de Nederlandse theaters. Hij heeft al negen programma's op zijn naam staan, waarvan er velen in ons theater zijn gespeeld. Leon is ook actief als columnist en geeft regelmatig comedy- en presentatieworkshops. Tijdens ons Jubileumweekend verzorgt hij een workshop; hierin zal hij onder andere ingaan op het verschil tussen cabaret en standup-comedy.Meer informatie


Zondag 23 september
12.30 uur
Workshop door Karin Lambrechtse

Karin Lambrechtse (ex-danseres Introdans, docente én dansdiëtiste) weet als geen ander wat voeding kan betekenen voor je gezondheid én prestatie. Ze neemt je mee in de wereld van beweging én van de dansdiëtetiek. Hoe ziet het leven van een danser er uit? Wat is nou eigenlijk gezonde voeding? Het komt allemaal aan bod tijdens deze interactieve workshop. Doe mee, proef en ervaar!Meer informatie


Zondag 23 september
14.30 uur
Workshop door Maaike Widdershoven

Maaike Widdershoven is een Nederlandse zangeres, actrice en musicalster. Ze groeide op in Oss en slaagde cum laude voor haar uitvoerend musicus examen Zang op het conservatorium in Utrecht. Door haar jarenlange ervaring op het toneel in musicals en opera’s is ze breed georiënteerd. Leer in deze interactieve workshop alles over het (musical)vak van deze gerenommeerde artiest.Meer informatie

.

Theater De Lievekamp | Het aftellen is begonnen... bestel vóór maandag 28 mei!

Geachte theaterliefhebber,

Een aantal weken geleden hebben wij ons programma 2018/2019 gepresenteerd. Vanaf eind augustus vinden er zo'n 250 producties in ons theater plaats, verdeeld over diverse genres. Van muziektheater tot cabaret en van toneel tot grootschalige musicals: De Lievekamp heeft het allemaal!

Het aftellen is inmiddels begonnen; over een aantal dagen eindigt onze voorinschrijving. Wie vóór maandag 28 mei een TheaterBundel bestelt (minimaal vijf voorstellingen), maakt de meeste kans op de kaarten van zijn of haar keuze. Daarna worden de losse kaartaanvragen verwerkt. Op www.lievekamp.nl worden alle producties uitvoerig toegelicht. Hier kunt u ook gemakkelijk uw toegangskaarten bestellen. Wat ons betreft: graag tot ziens in het nieuwe seizoen!

Klik hier voor ons overzicht

Nieuw in 2018/2019:
Live verbinding Royal Opera House London

Met ingang van het nieuwe seizoen introduceert theater De Lievekamp een nieuw concept: een live verbinding met het Royal Opera House in London. Maar liefst vijf opera's en zes balletten, live in HD te zien en met surround geluid te horen in de Rabo Zaal. Daarnaast blijft het bestaande opera-aanbod van De Lievekamp gewoon bestaan.


Klik hier voor het aanbod van het Royal Opera House

Trailer: 2018/2019 in 9 minuten!

Beelden kunnen soms meer zeggen dan duizend woorden. Dat geldt ook als het gaat om de presentatie van ons theaterprogramma. We hebben een 9 minuten durende trailer samengesteld, waarin diverse hoogtepunten uit het komende theaterseizoen worden toegelicht. Veel kijkplezier!


Bekijk hier onze seizoenstrailer 2018/2019
Kleine-Zaal-Kaart wegens succes verlengd!

Speciaal voor iedereen die graag in De Lievekamp op avontuur gaat, introduceerden we afgelopen seizoen de Kleine-Zaal-Kaart. Wegens succes bieden we deze unieke kaart ook in 2018/2019 aan. Met de Kleine-Zaal-Kaart, kunt u een groot aantal voorstellingen en concerten voordelig in onze Rabo Zaal bezoeken. Deze strikt persoonlijke kaart kost € 99,00 en is gedurende één seizoen geldig. Iedere maand ontvangt u per e-mail een overzicht van de voorstellingen waarvoor u een plaats kunt reserveren. In totaal zijn er maximaal 100 Kleine-Zaal-Kaarten beschikbaar.


Meer info over de Kleine-Zaal-Kaart

‘Stand Up Bass’ door Dominic Seldis

Veel mensen kennen Dominic Seldis van televisie (bijvoorbeeld als jurylid in de tv-show Maestro), maar ook op het toneel is Seldis als muzikant een echte persoonlijkheid. Tijdens het concert ‘Stand Up Bass’ op zondag 27 mei combineert hij muziek met humoristische verhalen over zijn instrument: de contrabas. Dominic Seldis wordt komende zondag muzikaal begeleid door pianist James Pearson.


Meer info & reserveren

Hollandse Avond met Samantha Steenwijk

Op vrijdag 8 juni staat Samantha Steenwijk (bekend van onder andere The Voice of Holland) op het podium van De Lievekamp tijdens de ‘Hollandse avond’. Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij een groot publiek. Als geen ander weet zij de zalen waarin ze optreedt naar euforische hoogtes te brengen. Vorig jaar behaalde ze de finale van The Voice of Holland, waarbij ze het Nederlandse lied op onnavolgbare wijze op de kaart heeft gezet. Samantha deelt deze avond het toneel met de lokale zangers Etienne Alvares en Brian Voet.


Meer info & reserveren

Toetje van het seizoen:
Ruimtevaartcollege door André Kuipers

Op zaterdag 9 juni krijgen jong en oud aan de hand van vele video’s en foto’s een uniek kijkje in het internationale ruimtestation ISS. Tijdens dit ruimtevaartcollege door André Kuipers blijft niets onbehandeld en krijgt u precies te zien hoe het is om astronaut te worden en te zijn! De voorbereidingen en trainingen, de lancering, het wonen en werken in de ruimte, het adembenemende uitzicht, de risico’s van het vak, de landing en de revalidatie na de missie. Een uniek theatercollege voor jong en oud vol humor, verbazing en interessante feiten, die menigeen aan het denken zal zetten.


Meer informatie & reserveren

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook