Heerlijk uitwaaien op Texel

Buienradar Brabant

Programma augustus Weijerparktheater • Gratis film • Michelle David & The Gospel Sessions

Zomerprogramma Weijerparktheater
View this email in your browser
weijerlogo

ZA17AUG BUITENFILM                                                                 vrije entree

Gratis buitenfilm in het Weijerparktheater! En wat voor één. Buena Vista Social Club: Adios! 

In deze nieuwe muziekdocumentaire kijken de bandleden terug op hun succesvolle carrière en delen ze vol passie persoonlijke verhalen. Beelden van nu worden gecombineerd met sfeervolle beelden van toen. Spaanse en Afrikaanse invloeden gecombineerd met een flinke dosis Cubaanse passie… wie de klanken van de Buena Vista Social Club hoort, gaat niet lang stil kunnen zitten.

Wij zorgen ervoor dat de Desperados koud ligt en je Nachos kunt bestellen! Helemaal in Zuid-Amerikaanse sferen. 

Gerealiseerd met de tomeloze energie en in samenwerking met ons Filmhuis. Vrije entree, een gift wordt warm gewaardeerd        

VR23AUG MICHELLE DAVID & THE GOSPEL SESSIONS                €19,50 

Michelle David: “World, get ready to be GOSPELIZED”.

Er is er maar één op deze wereld die een compleet Muziekcafé aan het dansen heeft gekregen en dat is Michelle David van The Gospel Sessions!
Ze zijn inmiddels internationaal doorgebroken en HALLELUJAH, deze zomer terug in Boxmeer voor een concert in ons Weijerparktheater. 

Zangeres Michelle David werd geboren in North Carolina, groeide op in New York, en is samen met Onno Smit en Paul Willemsen (van o.a. Beans & Fatback en Lefties Soul Connection) in haar Gospel Sessions op zoektocht naar de bakermat van de gospel en soul.

Gospel is krachtige muziek, in veel opzichten. Het is muziek die kan optillen, kan inslaan. Toch is evangeliseren is niet het doel van The Gospel Sessions, ‘maar het mooiste compliment wat ik ooit kreeg na een show was van iemand die zei: “Je maakt het lastig voor me om een atheist te zijn”, grinnikte de Amerikaanse zangeres Michelle David.               

LEKKER.UIT
ZA07SEP&ZO08SEP

vrije entree

Het is weer zover: LEKKER.UIT!  
Dit Weijerparkfestival brengt je een geweldig aanbod ‘uit het vuistje’ van speciaal geselecteerde foodtrucks. Van zoete pannenkoek tot hamburger, van typisch thais tot geroosterd wild. Je vindt er fijne speciaalbiertjes in de categorie gerstenat. Er is live muziek, film, dit jaar een heuse Rollerdisco en een altijd avontuurlijk kinderprogramma. Kortom. Het is lekker, punt uit. 

Meer info
CABARETCOLLEGE 
WIEKE VRIJHOEF
ZO15SEP €7,50 (of 4 voor €20,-)


Wieke Vrijhoef loodst je in vier avonden door de geschiedenis van het Nederlands cabaret. Welke genres ken je? Welke iconen en vernieuwers? Wat heeft die zwarte kat ermee te maken? 
Ze doet dit aan de hand van ervaring, boekenwijsheid en ‘n schat aan fragmenten, dus verwacht vier informatieve en absoluut humorvolle avonden met onze enthousiaste theaterprogrammeur. 

Meer info (de thema's zijn bekend!)
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook