Buienradar Brabant

Theater De Lievekamp | Het aftellen is begonnen... bestel vóór maandag 28 mei!

Geachte theaterliefhebber,

Een aantal weken geleden hebben wij ons programma 2018/2019 gepresenteerd. Vanaf eind augustus vinden er zo'n 250 producties in ons theater plaats, verdeeld over diverse genres. Van muziektheater tot cabaret en van toneel tot grootschalige musicals: De Lievekamp heeft het allemaal!

Het aftellen is inmiddels begonnen; over een aantal dagen eindigt onze voorinschrijving. Wie vóór maandag 28 mei een TheaterBundel bestelt (minimaal vijf voorstellingen), maakt de meeste kans op de kaarten van zijn of haar keuze. Daarna worden de losse kaartaanvragen verwerkt. Op www.lievekamp.nl worden alle producties uitvoerig toegelicht. Hier kunt u ook gemakkelijk uw toegangskaarten bestellen. Wat ons betreft: graag tot ziens in het nieuwe seizoen!

Klik hier voor ons overzicht

Nieuw in 2018/2019:
Live verbinding Royal Opera House London

Met ingang van het nieuwe seizoen introduceert theater De Lievekamp een nieuw concept: een live verbinding met het Royal Opera House in London. Maar liefst vijf opera's en zes balletten, live in HD te zien en met surround geluid te horen in de Rabo Zaal. Daarnaast blijft het bestaande opera-aanbod van De Lievekamp gewoon bestaan.


Klik hier voor het aanbod van het Royal Opera House

Trailer: 2018/2019 in 9 minuten!

Beelden kunnen soms meer zeggen dan duizend woorden. Dat geldt ook als het gaat om de presentatie van ons theaterprogramma. We hebben een 9 minuten durende trailer samengesteld, waarin diverse hoogtepunten uit het komende theaterseizoen worden toegelicht. Veel kijkplezier!


Bekijk hier onze seizoenstrailer 2018/2019
Kleine-Zaal-Kaart wegens succes verlengd!

Speciaal voor iedereen die graag in De Lievekamp op avontuur gaat, introduceerden we afgelopen seizoen de Kleine-Zaal-Kaart. Wegens succes bieden we deze unieke kaart ook in 2018/2019 aan. Met de Kleine-Zaal-Kaart, kunt u een groot aantal voorstellingen en concerten voordelig in onze Rabo Zaal bezoeken. Deze strikt persoonlijke kaart kost € 99,00 en is gedurende één seizoen geldig. Iedere maand ontvangt u per e-mail een overzicht van de voorstellingen waarvoor u een plaats kunt reserveren. In totaal zijn er maximaal 100 Kleine-Zaal-Kaarten beschikbaar.


Meer info over de Kleine-Zaal-Kaart

‘Stand Up Bass’ door Dominic Seldis

Veel mensen kennen Dominic Seldis van televisie (bijvoorbeeld als jurylid in de tv-show Maestro), maar ook op het toneel is Seldis als muzikant een echte persoonlijkheid. Tijdens het concert ‘Stand Up Bass’ op zondag 27 mei combineert hij muziek met humoristische verhalen over zijn instrument: de contrabas. Dominic Seldis wordt komende zondag muzikaal begeleid door pianist James Pearson.


Meer info & reserveren

Hollandse Avond met Samantha Steenwijk

Op vrijdag 8 juni staat Samantha Steenwijk (bekend van onder andere The Voice of Holland) op het podium van De Lievekamp tijdens de ‘Hollandse avond’. Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij een groot publiek. Als geen ander weet zij de zalen waarin ze optreedt naar euforische hoogtes te brengen. Vorig jaar behaalde ze de finale van The Voice of Holland, waarbij ze het Nederlandse lied op onnavolgbare wijze op de kaart heeft gezet. Samantha deelt deze avond het toneel met de lokale zangers Etienne Alvares en Brian Voet.


Meer info & reserveren

Toetje van het seizoen:
Ruimtevaartcollege door André Kuipers

Op zaterdag 9 juni krijgen jong en oud aan de hand van vele video’s en foto’s een uniek kijkje in het internationale ruimtestation ISS. Tijdens dit ruimtevaartcollege door André Kuipers blijft niets onbehandeld en krijgt u precies te zien hoe het is om astronaut te worden en te zijn! De voorbereidingen en trainingen, de lancering, het wonen en werken in de ruimte, het adembenemende uitzicht, de risico’s van het vak, de landing en de revalidatie na de missie. Een uniek theatercollege voor jong en oud vol humor, verbazing en interessante feiten, die menigeen aan het denken zal zetten.


Meer informatie & reserveren

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook