Buienradar Brabant

Theater De Lievekamp | Onze deuren zijn weer geopend!

In deze nieuwsbrief onder andere:

Bijgeboekt: Dr. Prof. Erik Scherder
• Theatermaker in hart en nieren: Herman van Veen

Vurig muziekspektakel van Nederlands Blazers Ensemble
Golden Ticket: win een jaar lang gratis Lievekamp!
Succesvolle voorstelling van Enge Buren: Vreemde Vogels


Geachte theaterliefhebber,

Met geslaagde voorstellingen van onder andere Arjen Lubach en Hans Klok hebben we ons jubileumseizoen succesvol ingeluid. Het belooft een prachtig theaterseizoen te worden; speciaal voor u hebben we alvast een aantal parels van de komende tijd op een rijtje gezet. Welkom in ons theater!


Zondag 16 december 2018
Grote Zaal | 14.00 uur
Bijgeboekt: Dr. Prof. Erik Scherder

Science meets music! In het theatercollege op zondag 16 december laat prof. dr. Erik Scherder zien wat muziek teweegbrengt in de hersenen; dat is gewoonweg fascinerend. Zijn muzikale partner tijdens deze middag is pianovirtuoos Jan Vayne. Het belooft een prachtige en leerzame middag te worden, vol verrassingen, improvisatie en interactie!


Meer informatie / reserveren

26 & 27 september 2018
Grote Zaal | 20.15 uur
Herman van Veen

Op 26 en 27 september is Herman van Veen samen met zijn muzikanten, liedjes en verhalen te gast in ons theater. Zijn liedjes en verhalen worden naadloos aan elkaar verbonden in het avondvullende programma. Aan de hand van grote en kleine nieuwtjes neemt Herman je mee in de actualiteit, waarbij uitmuntende muzikanten hem feilloos muzikaal ondersteunen. Ook zijn specifieke humor mag in deze show niet ontbreken. Kortom: veelzijdig entertainment met veel vaart!


Meer informatie / reserveren
Golden Ticket
Maak kans op een jaar lang gratis toegang tot álle voorstellingen in ons theater! Raad hoeveel bezoekers theater De Lievekamp heeft gehad van september 1968 tot augustus 2018. Degene die het dichtst bij het juiste aantal zit wint een Golden Ticket!


Meer informatie


Dinsdag 9 oktober 2018
Grote Zaal | 20.15 uur
Nederlands Blazers Ensemble

Een hele bijzondere toevoeging aan de programmering van dit seizoen is de voorstelling op dinsdag 9 oktober van het Nederlands Blazers Ensemble. Het gezelschap bestaat uit een twintigtal topmusici uit de belangrijkste Nederlandse symfonieorkesten. Zij delen voor deze voorstelling het podium met musici uit Benin, het land van dansers, zangers, virtuoze trommelaars en voodoomuziek. Het belooft een vurig muziekspektakel te worden, dat voorbijgaat aan grenzen en genres. Mis het niet!

Tip: In het bezit van een CJP- school- of studentenpas? Bezoek deze voorstelling met korting!Meer informatie / reserveren

Vrijdag 28 september 2018
Grote Zaal | 20.15 uur
Cabarestafette

Tijdens deze Cabarestafette op vrijdag 28 september laten we u graag kennis maken met drie aanstormende talenten op cabaretgebied. Met Victor Luis van Es, Emiel van der Logt en Janneke van Bijl beloven we u een avond vol humor. Gegarandeerd plezier!

Tip: In het bezit van een CJP- school- of studentenpas? Bezoek deze voorstelling met korting!Meer informatie / reserveren
The Mountaintop | Ontmoeting met Martin Luther King
Donderdag 27 september 2018
Rabo Zaal | 20.15 uur

Op donderdag 27 september wordt in dit bekroonde toneelstuk het verhaal van de laatste avond in het leven van Martin Luther King verteld. Schrijfster Katori Hall belicht 50 jaar na het overlijden van King hoe we van gewone mensen heiligen maken. Hoe één stem de wereld wilde veranderen, en hoe zijn vroegtijdige dood hem dwong het stokje door te geven aan volgende generaties.

Tip: In het bezit van een CJP- school- of studentenpas? Bezoek deze voorstelling met korting!


Meer informatie


Zondag 16 september 2018
Theater Marag
10.30 én 12.00 uur
Pinokkio | Poppentheater

Net als theater De Lievekamp viert ook Jan Roosenboom dit jaar zijn gouden jubileum; in september zit hij vijftig jaar in het vak als poppenspeler. Een halve eeuw hebben talloze kinderen én volwassenen genoten van zijn fantasievolle sprookjesverhalen en volksverhalen. Op zondagmiddag 16 september vertelt de poppenspeler het prachtige verhaal van de poppenmaker Gepetto en zijn geliefde houten pop in de voorstelling Pinokkio (3+).


Meer informatie / reserveren

Open Huis op 22 & 23 september

Voordat de zaallichten doven en het doek om 20.15 uur opgaat, is er achter de schermen heel wat gebeurd. Sterker nog: vaak is een groot aantal technici al een halve dag bezig met de voorbereidingen voor de voorstelling van die avond. Wilt u weten hoe het er backstage uit ziet, loop op 22 en 23 september zelf rond in ons gebouw tijdens het Open Huis in ons Jubileumweekend. Ontdek op eigen houtje de plekken in het theater waar u als bezoeker niet zo snel komt!


Meer informatie

Zaterdag 8 september 2018
Rabo Zaal | 20.15 uur
Enge Buren

In deze succesvolle voorstelling ‘Vreemde Vogels’ op zaterdag 8 september gaan de Enge Buren op zoek naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz en het dagelijks leven. Het levert een opzienbarende mix op van muzikale acrobatiek en theatrale hoogstandjes, dwaze dansjes en maffe acts. Dit wil iedere theaterliefhebber beleven!

Tip: In het bezit van een CJP- school- of studentenpas? Bezoek deze voorstelling met korting!


Meer informatie / reserveren

.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook