Buienradar Brabant

Theater De Lievekamp | Theo Maassen bijgeboekt!

In dit nieuws onder andere:

Bijgeboekt: Theo Maassen
• Gratis loterij Jubileumweekend

Gratis naar cabareteske pubquiz!

Maandag 25 maart 2019
Grote Zaal
Bijgeboekt:
Theo Maassen – Situatie gewijzigd


Groot nieuws, want op maandag 25 maart komt cabaretier Theo Maassen weer naar Oss! Morgen, donderdag 20 september, vanaf 12.00 uur start de kaartverkoop, uitsluitend via de website. Telefonische reservering of kaartverkoop via de Theaterkassa is helaas niet mogelijk. Er kunnen maximaal 4 tickets per adres worden besteld.

In zijn tiende solovoorstelling beklimt Theo Maassen wederom de bühne en laat zijn gedachten daar de vrije loop. Een ongemakkelijke, maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man. Situatie gewijzigd is een spijtbetuiging, een pleidooi, een ode, een donderspeech, een klaagzang, een smeekbede, een schreeuw om aandacht, maar op de keper beschouwd is het toch vooral een laatste stuiptrekking… Een avond Theo Maassen, dat wilt u toch niet missen?


Meer informatie / reserveren

Zaterdag 22 september 2018
Zondag 23 september 2018
Buitenpodium
Gratis loterij Jubileumweekend

Voor wie nét naast de kaarten voor de Backstage Comedy Tour of Crazy Piano’s greep, niet getreurd. Tijdens het Jubileumweekend op zaterdag 22 en zondag 23 september deelt De Lievekamp nogmaals GRATIS kaarten uit! Deze keer in de vorm van een loterij en gaat het om kaarten voor verschillende voorstellingen uit het hele theaterseizoen. Er zijn kaarten voor musicals als Evita en Expeditie Eiland, voor de toneelthriller Judas, de kerstshow van de familie Kazàn, de voorstelling van harpist Remy van Kesteren en een spetterende show van de Wereldbänd.

Beide dagen start de loterij om 12.00 uur, dus wees er op tijd bij en maak kans!


Meer informatie / reserveren
Gratis naar cabareteske pubquiz!

Zaterdag 22 september 2018
Rabo Zaal
Quiz-liefhebbers opgelet! Tijdens het aankomend jubileumweekend organiseert De Lievekamp op zaterdagavond 22 september de enige echte (gratis) Lievekamp Theaterpubquiz! De presentatie van deze pubquiz is in handen van cabaretier Leon van der Zanden. Hij zal de teams met de nodige kwinkslagen door de avond heen loodsen, met Mark van de Veerdonk als zijn sidekick. Dé ultieme kans om uw kennis te testen op theatergebied. Er is nog plaats voor enkele teams, dus geef uzelf en uw teamgenoten snel op!


Meer informatie / reserveren


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om u af te melden. U ontvangt dan niet langer onze nieuwsbrief.
U bent geabonneerd met dit e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het e-mailmagazine van theater De Lievekamp wordt verzorgd door Brainwaves.
.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook