Buienradar Brabant

De Weijer | Onwaarschijnlijk mooi liefdesverhaal in Laatste Paar Dagen met topacteurs Kees Hulst en Esther Scheldwacht • Filmhuis draait Darkest Hour

deweijer

WO07NOV LAATSTE PAAR DAGEN                    € 21,50 (met een drankje)

Na het succes van Hoe Mooi Alles, spelen Esther Scheldwacht en Kees Hulst (bekend als Hendrik Groen) opnieuw samen in een intieme productie. 
Laatste Paar Dagen is een toneelstuk over een man, een vrouw en een teckel. Het is een verhaal over een ontmoeting. Over liefde die heel plotseling toeslaat. Over een leven dat eindigt en een leven dat begint. 

Deze voorstelling heeft afgelopen weken geweldige recensies gekregen! En dat merken wij dan ook aan de kaartverkoop (er zijn nog maar 16 tickets). Een greep uit de reacties: 

“een juweel van een voorstelling”
Volkskrant ★★★★

“Een simpel gegeven wordt ragfijn en mooi gedoseerd uit de doeken gedaan”
Trouw ★★★★★

“Ontroerende dialoog over onvoorziene liefde”
Theaterkrant

Lees hiervooral het openhartige en ontroerende interview in de Volkskrant met de acteurs en geliefden. 

DO08NOV FILMHUIS
DARKEST HOUR
€9,50 inclusief drankje


Acteerheld Gary Oldman vertolkt de onwrikbare Winston Churchill als weifelende wereldleider in Darkest Hour. Een aangrijpend historisch drama van regisseur Joe Wright (Pride and PrejudiceAtonement). 

"De vlijmscherpe dialogen zijn een genot en het uitstekende acteerwerk maakt van Darkest Hour een meeslepende film.​"
De Volkskrant ★★★★

Meer weten? Dan klik je hier. 
DO15NOV STAND-UP COMEDY
LEONS COMEDY CLUB
€ 16,- 


Leon van der Zanden nodigt je uit voor ‘n avond rasechte, rauwe, rake, recht voor z’n rappe stand-up comedy in onze theaterzaal. Of beter gezegd: theaterclub, want de setting is nonchalant, met mogelijkerwijs een drankje op tafel, zoals dat hoort bij stand-up comedy. 
Nu hebben we deze avond natuurlijk al hoge verwachtingen van ons Leon als gastheer, maar hij neemt ook nog drie comedy collega’s mee!

Meer weten? Dan klik je hier. 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook