HEMA: Sale met korting tot wel 70%

Willem Twee poppodium: Up next

Willem Twee poppodium
nieuws
vrijdag 10 januari
De Raad Van Toezicht + Meerkat

De Raad van Toezicht brak in 2016 door met een reeks optredens op grote festivals als Amersfoort Jazz, Jazz in Duketown, Jazz International Rotterdam en het North Sea Jazz Festival. De muziek is samengesteld uit de uiteenlopende invloeden van de leden, van rock tot Afrikaanse muziek, latin en zelfs westerse muziek. Toch blijven jazz en funk de belangrijkste ingrediënten waar de band zijn spontaniteit en aanstekelijk sterke groove vandaan haalt.

Support: MEERKAT

Tickets + info

vrijdag 10 januari
On The House: Reggae!

Kenny Weed & Free Mind Empire (LIVE) + support DJ's
Free Mind Empire speelt voornamelijk (roots-)reggae en dancehall, maar staat open voor invloeden uit de hip-hop, soul en rockmuziek.

Gratis entree

Info

zondag 12 januari
T-99 + Bob Wayne

T-99
Toonaangevend muziektijdschrift OOR schreef ooit : “ T-99 is de meest opwindende en vernieuwende rootsband van Nederland en ver daarbuiten” -en dat citaat hoeft nog steeds niet te worden bijgesteld. Zo, dus nu heb je gehoord van T-99. En nu ga jij ze live zien en wel op 12 januari bij Willem Twee poppodium!

Bob Wayne
Bob Wayne begon als roadie bij Hank (Williams) III, één van de bekendste countryrockers ter wereld. Inmiddels is hij samen met zijn begeleidingsband The Outlaw Carnies al jaren zelf eigenlijk constant op tournee. De opzwepende outlaw country van deze redneck is geïnspireerd door het leven 'on the road’, met teksten over truckers, vrouwen en BBQ's, en is een regelrechte aanrader voor iedereen met een hart voor rock & roll.

Tickets + info

zaterdag 18 januari
#danstip: Terug naar toen

WIEHIEE! Na een uitverkochte editie bij Willem Twee komt Terug naar Toen 18 januari weer terug! ♥ Het wordt weer helemaal omgetoverd naar HET jeugdparadijs want wij nemen jou mee terug naar misschien wel de mooiste tijd van je leven; de 90’s en 00’s!

Voor de mensen die het nog niet weten: lekker schuren, schudden, glijden, tongen en vals meezingen op Atomic Kitten, Britney Spears, Christina Aguilera en natuurlijk de Spicegirls net zoals in je tienerjaren! En ja, lekker vies dansen op Def Rhymz en K-Liber! Wiehoeeeee!

Tickets + info

woensdag 22 januari
Darkest Hour + Fallujah + Bloodlet + Une Misere + Lowest Creature

Darkest Hour 25th ANNIVERSARY TOUR 2020
Met een geschiedenis die al 25 jaar terug gaat, heeft Darkest Hour de 'New Wave of American Metal' helpen vormen. Met rauwe 80's hardcore punk en invloeden van Scandinavische death metal uit de 90's, kwam de band met een geluid dat later bekend zou worden als moderne metalcore. Deze invloedrijke band komt hun 25 jaar dan ook met ons vieren in Den Bosch!

Special Guests van deze avond zijn: Fallujah, Bloodlet, Une Misere & Lowest Creature

Tickets + info

zondag 26 januari
Calling Occupants: Blank Manuskript (AU)

Blank Manuskript is een ArtRock-project uit Salzburg, Oostenrijk.

Typische uitgesponnen songs versierd met een hoge concentratie van symfonische dichtheid en uitgebreide polyfone structuren evenals uitgebreide geïmproviseerde secties leiden het publiek door een gigantisch muzikaal avontuur.

Tickets + info

donderdag 30 januari
Litzberg

Litzberg is het project rondom muzikant/songwriter Mathijs Peeters. Zijn debuutalbum In_My_Head bevat rafelige gitaarpopliedjes die fraai het evenwicht bewaren tussen de ambachtelijke melodie en het bevlogen experiment.

Tickets + info

zaterdag 1 februari
Abba rocks

In ABBA Rocks worden de meesterwerkjes van het Zweedse viertal verpakt in een dampende, dynamische rockshow.
De bezetting met o.a. Sven Figee (Sven Hammond), het gitaartandem Menno Gootjes (Focus) & Leif de Leeuw (viermaal uitgeroepen tot de beste bluesrock gitarist van de Benelux) en de vocalisten John JayCee Cuijpers (Praying Mantis, Ayreon) en Lisette van den Berg (Scarlet Stories, Ayreon) is er eentje om U tegen te zeggen.

Tickets + info

zaterdag 15 februari
Ik Willem

Voor liefhebbers van melodische techno, techhouse & deephouse.

line-up (more t.b.a.):
Tensnake

Eelke Kleijn
Budakid
Tim Herfst B2B Tim Stone
Petterson

Tickets:
Ik Willem Vroeg: € 12,50
Ik Willem Normaal: € 15,-
Ik Willem Laat: € 17,50

Tickets + info

zaterdag 29 februari
Boundless festival

All Shall Be Well (and all shall be well and all manner of things shall be well), Celestial Wolves en DUFFHUES – Darkened AV-poetics
(cineconcert) zijn toegevoegd aan de line-up van Boundless. Zij zullen samen met Monomyth en Kokomo je mee nemen naar een andere wereld vol met experimentele soundwaves, soundscapes, haunting bass en drums. Soms snoeihard, soms heel klein en intiem. Grenzen zijn er nauwelijks in de postrock scene en je zult versteld staan van de meeslepende dynamiek van dit festival.

Tickets + info

Binnenkort
ZA
01
FEB
Super Sounds of the 70’s
22:00u
VR
07
FEB
Tumblin’ Triad
20:30u
ZA
08
FEB
Rewind
22:00u
DO
13
FEB
Crossfaith + Ocean Grove + Black Futures
Metalcore - 20:00u
VR
14
FEB
Spo Dee O Dee + The Burning Stash
Rock - 20:30u
volledige agenda
Net bevestigd
zo 22 mrt
Calling Occupants: Eyes Of Albion (UK) + Unkh
vr 28 feb
On The House: Boundless Pre-Heat!
zo 19 apr
Popquiz alternative
vr 15 mei - Blues, Rock n' roll, Soul
Imperial Crowns
vr 06 mrt
On The House: Heavy!
za 15 feb - Dance
Ik Willem
073 - 612 34 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Login om te antwoorden

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook