HEMA: Sale met korting tot wel 70%

Paaspop | Vandaag om 10:00 uur start de regular ticketverkoop

Vandaag om 10:00 uur is het moment om je beste aankoop van 2020 alvast binnen te hengelen: jouw entreetickets voor Paaspop 2020! Ook voor de dagjesbezoekers hebben we goed nieuws: de dagtickets liggen ook dan voor je klaar. Verzeker jezelf- en je amigos van een entreeticket!

Jouw eigen, afgezette stukje campinggrond: dat is de Paaspop vriendenarea. Blijf je graag dicht bij je vriendengroep, dan kun je jouw vriendenarea naar eigen wens inrichten. Denk aan partytenten, stroom, een dixi, een picknickset en/of een koelkast. Klik op de foto!

Een apart gelegen luxueus vijfsterren campingresort met een looppad van houten vlonders, verlichting, sfeervolle loungeplekken en een eigen check in/ontvangst. WOW! Van Festival caravans tot Tipi's tot Flexotels tot Groepstenten. Klik op de foto!

Al is het natuurlijk veel epischer om een heel weekend te vertoeven in de eindeloze Paaspopstad, zijn de dagtickets ook vanaf 10:00 uur verkrijgbaar. Het feestje start héél snel in de ticketwinkel, kom er gezellig bij! 
.
 
Login om te antwoorden

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook