HEMA: Sale met korting tot wel 70%

Het Brabants Muziek-Theater | Een sprankelend nieuw jaar

Een sprankelend nieuw jaar

Allereerst wensen wij u een gelukkig en muzikaal nieuwjaar! Een jaar waarop we met veel enthousiasme vooruitblikken, want Het Brabants Muziek-Theater zet dit jaar twee geweldige theaterproducties op de planken.

 
Kleren maken de Keizer

Keizerlijk sprookje krijgt steeds meer vorm

De cast van Kleintje BMT is druk aan het repeteren met spel, zang en dans. Maar ook achter de schermen wordt hard gewerkt. In het naaiatelier draaien de naaimachines op volle toeren, worden applicaties met naald en draad vast geregen en vele blinkende knoopjes aangezet. De bouwers zorgen met hun gouden handjes voor decors met een keizerlijke uitstraling.
Meer informatie en tickets
 
The Visit de Musical

Kaartverkoop The Visit bijna van start!

Voor de tournee langs de grote theaters in het zuiden van het land worden momenteel de laatste puntjes op de i gezet. Het zal dan ook niet lang meer duren voordat de kaartverkoop voor de Nederlandse première van de bloedstollende musical The Visit van start kan!
Repetitie The Visit

Wie wordt Lena?

Binnenkort gaan vijf jonge talenten van Kleintje BMT op auditie voor de rol van het meisje Lena in de musical The Visit: een bijzondere kans voor één kind om in allebei onze producties mee te spelen dit jaar. We wensen de auditanten alvast heel veel succes met hun auditie!
Login om te antwoorden

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook