Buienradar Brabant

Kiwanis Spelen bij de Peperbus 2018

Zondag, 19 f 2018 at 12:00 pm

bij de Peperbus, Grote Markt, Bergen op zoom, 4611

gratis

Visit the page of this event

voor kinderen

Kiwanis Club Bergen op Zoom organiseert op zondag 19 augustus voor de vijfde keer het evenement ‘Spelen bij de Peperbus’. Op deze zondag wordt de Grote Markt omgebouwd tot een ware speeltuin voor kinderen. Er worden diverse attracties geplaatst, zoals springkussens, base jump, mini reuzenrad, bungee trampoline en diverse oud Hollandse spelen, waar alle kinderen uit de stad en omstreken zich gratis kunnen vermaken. Uiteraard is gezorgd voor professionele begeleiding en dragen ook de clubleden hun steentje bij. Aan een versnapering is gedacht en tegen een kleine vergoeding worden suikerspin, popcorn, poffertjes en limonade aangeboden. 

Deze gratis speelmiddag voor kinderen laat zien waar een Kiwanisclub voor staat; midden in de samenleving en gericht op het welzijn van met name kinderen. De middag wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren samen met Kiwanis Club Bergen op Zoom. Op de Grote Markt zullen ook de door Kiwanis Club Bergen op Zoom in 2018 ondersteunde projecten zich presenteren. 

Wij verwelkomen alle kinderen van Bergen op Zoom graag op zondag 19 augustus van 12:00 uur tot en met 17:00 uur om gratis te komen spelen op de Grote Markt.

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook