Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Een nieuw en nog onwennig duo: 'Moet een column zuur zijn? Nee, dat leest niemand'

  DEN BOSCH - Soms als ze een vrolijk stukje getikt heeft, vraagt Linda Akkermans zich af of een column niet zuur moet zijn? Steviger, prikkelender? ,,Nee", weet Tony van der Meulen zeker: ,,Een zure column leest niemand." 
 2. Den Bosch verzwijgt contact met tabaksindustrie

  DEN BOSCH - De gemeente Den Bosch heeft, tegen de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid in, verzwegen dat ze contacten heeft met de tabaksindustrie. Die contacten heeft de gemeente echter wel en dat had ze moeten melden.
 3. Vughtse potloodventer betrapt en opgepakt

  VUGHT - Agenten hebben vrijdagavond in Vught een 27-jarige potloodventer uit Vught gearresteerd. Dat gebeurde nadat ze een melding over hem had gehad.
 4. Rijbewijzen ingenomen bij snelheidscontrole op N279

  BERLICUM/DEN BOSCH - Drie automobilisten hebben donderdagavond hun rijbewijs moeten inleveren nadat agenten van Team Verkeer Oost-Brabant hen betrapten op het fors overtreden van de maximale snelheid. Dat gebeurde op de N279 tussen Den Bosch en Helmond.
 5. Voormalig HCDB-talent Delfos moet nu idool Welten afstoppen

  Toen hockeyster Maud Delfos (Nijmegen) werd geboren, had HC Den Bosch de enorme machtsvertoning al ingezet. De 17-jarige verdediger volgde de hoofdklasseclub jarenlang op de voet en was er in de jeugd zelfs actief. Zondag staat ze tegenover de regerend landskampioen.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook