Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Hockeysters Den Bosch zetten Bloemendaal opzij

  Bloemendaal is geen tegenstander waar de vrouwen van HC Den Bosch moeite mee hebben - al jaren niet. Zondag was dat niet anders. Op bezoek in Noord-Holland won de landskampioen met 0-2.
 2. Zevende 'Galaxy Classics Party' in 'Willem Twee' Den Bosch weer uitverkocht

  DEN BOSCH - ,,Het is nog als bijna veertig jaar geleden. De vrouwen vooral op de dansvloer en mannen die langs de kant naar ons kijken. Daarom hebben we die van ons maar thuisgelaten." Vriendinnen Anita Marijnissen (59), Jacqueline Saladin (55) uit Den Bosch en Jacqueline van Lokven (49) uit Empel hebben zaterdagavond zin om te swingen op de soul- en discomuziek van Chic, Earth Wind & Fire, James Brown, Donna Summer, Whitney Houston e.a. tijdens de 'Galaxy Classics Party' bij Willem Twee in Den Bosch.
 3. New Heroes verpulvert Amsterdam

  De basketballers van New Heroes Den Bosch hebben zaterdag hun derde zege in vier eredivisieduels geboekt. Onder aanvoering van Steven Cook (negentien punten) lieten de Brabanders weinig heel van Apollo Amsterdam. Het duel eindigde in 63-106.
 4. Waarom zijn geld spreekt en Robert van der Wallen zwijgt

  DEN BOSCH - Zijn acties - zoals zijn nieuwe golfbaan - en transacties schreeuwen om aandacht, zelf doet de Vughtse zakenman Robert van der Wallen er liever het zwijgen toe. De verkoop van zijn bedrijf BrandLoyalty maakte hem tot bijna-miljardair. ,,Van der Wallen heeft de handleiding voor de nieuwe rijken goed gelezen.”
 5. Topdrukte in de scoutingblokhutten in Boxtel en Sint-Michielsgestel

  BOXTEL - 207 scouts en 89 begeleiders in twee locaties. Dit weekend nam Scouting Boxtel weer deel aan JOTA-JOTI, het jaarlijkse scoutingevenement, waarbij scouts over de hele wereld contact met elkaar leggen via amateurradio en scouting-chatkanalen op internet, in Boxtel JOTARI geheten.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook