Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. 'Familie' Robben vertrekt, boekhandel in Rosmalen na twintig jaar Read Shop

  ROSMALEN - Op 1 april 1996 opende Boek - Kantoorvakhandel Robben de deuren. Na ruim 21 jaar boekenverkoop in de Molenhoekpassage in Rosmalen, houdt Gijs Robben (34) het voor gezien. Na goed overleg natuurlijk met de oorspronkelijke eigenaren vader Frits (69) en moeder Marja (60) Robben.
 2. New Heroes treft schikking met voormalig hoofdcoach

  DEN BOSCH - De Bossche basketbalclub New Heroes heeft een schikking getroffen met voormalig hoofdcoach Sander van der Holst. De trainer eiste dinsdag tijdens een hoogoplopend kort geding nog zijn functie terug, maar neemt na overleg genoegen met een rol als hoofd van de jeugdopleiding van de club. 
 3. ZLTO waarschuwt voor inbrekende dierenactivisten: 'Doe stal op slot'

  DEN BOSCH - Boerenorganisatie ZLTO waarschuwt haar leden voor dierenactivisten die inbreken bij veehouders, met het doel om filmopnamen te maken en zo wantoestanden in de sector vast te leggen.
 4. 50Plus al ver, PVV nog zoekende voor Den Bosch

  DEN BOSCH - Bij 50Plus zijn ze al een eind op scheut, bij de PVV wordt vooral nog naar kandidaten gezocht. Beide partijen willen in maart volgend jaar ook in Den Bosch aan de gemeenteraadsverkiezingen meedoen, maar definitief is dit nog niet. 
 5. Zwengel in Vught wordt Zuiderbos

  VUGHT- De nieuwbouw van De Zwengel, school voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs, mag dan al enige tijd op zich laten wachten, maar de naam is al wel veranderd. De school op het terrein van Voorburg heet voortaan Zuiderbos.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook