Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Koken en vloggen tijdens eerste Kidsgames Goirle: ‘Kinderen moeten ontdekken’

  GOIRLE - Sporten is goed voor je, maar dat maakt gamen nog niet slecht. Snoepen is lekker, wat niet betekent dat een voedzame barbecue je niet ook het water in de mond kan laten lopen.
 2. Klussende Christ Donders verrast met zege in Dwars door Dongen

  ,,We zitten midden in de verbouwing van ons huis. Dat kost alle energie. Hoe leuk is het dan als je op ontspanning meeloopt in Dongen en gewoon als eerste over de streep komt.” Vol verbazing reflecteert Christ Donders op zijn eigen prestatie tijdens Dwars door Dongen. Op een nieuw parcours is de master alle jonge concurrenten ruim de baas.
 3. Alleen maar winnaars bij Ronde van den Besterd door Tilburgse buurt

  TILBURG - Alleen maar vrolijke gezichten op en rond het Besterdplein in Tilburg. Deelnemers en toeschouwers vermaakten zich opperbest bij de diverse hardloop- en wielerwedstrijden van de Ronde van den Besterd.
 4. Automobilist rijdt door na aanrijden vrouw in scootmobiel in Goirle

  GOIRLE - Een vrouw in een scootmobiel is zondagmiddag aangereden door een automobilist in Goirle. De bestuurder reed daarna door, zonder zich over het slachtoffer te ontfermen. De vrouw is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is direct een onderzoek gestart.
 5. Jozef Vingerhoets (78) is topfokker van kippen, zelfs de prins van Japan kwam naar Diessen voor zijn geheim

  DIESSEN - ,,Je moet vooral je eigen weg volgen en je niet van de wijs laten brengen door wat anderen vinden”, zegt Jozef Vingerhoets (78), topfokker van kippen uit Diessen.

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook