Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Festival Aus Berlin bouwt Berlijnse muur op (en publiek breekt 'm om middernacht weer af)

  Woe 23 okt: Festival Aus Berlin houdt van een experiment, van het vreemde. Tijdens Aus Berlin wordt de zaal van de Tilburgse Club Smederij in tweeën gesplitst door een nagebouwde Berlijnse muur. Rond middernacht is het aan bezoekers om de muur opnieuw te doen vallen.
 2. Snuivende honden en weerkaatsende grondlagen lossen het raadsel in Drunense Duinen niet op

  UDENHOUT - Met de techniek van nu is het graf van de veertien verzetslieden in de duinen toch zo te vinden? Nou nee, zo simpel is het dus niet.
 3. ‘Bezuinigingen in Goirle hebben grote gevolgen’

  GOIRLE - Diverse maatschappelijke organisaties togen dinsdagavond naar de raadszaal in Goirle om de gemeenteraad veel wijsheid te wensen bij het maken van vele moeilijke keuzes. En om te vragen om niet (veel) te bezuinigen op hun werk.
 4. ‘Nieuw schoolgebouw voor Doelakkers in Hilvarenbeek op de lange baan’

  HILVARENBEEK - Hilvarenbeek moet de bouw van een nieuwe school voor De Doelakkers uitstellen tot er sprake is van een ‘financieel gunstiger klimaat’. Dat is een van de voorstellen die het Beekse college doet om de tekorten in de meerjarenbegroting te dekken. De ontwikkeling van een nieuw gebouw voor basisschool St. Jozef in Haghorst moet wél doorgang vinden.
 5. Lange file op A58 na ongeval bij Oirschot

  OIRSCHOT - Op de A58 stond woensdagochtend een lange file van Tilburg naar Oirschot. Bij Oirschot was een ongeval gebeurd, waarna de linkerrijstrook enige tijd was afgesloten.

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook