Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Erwin van de Looi laat zich niet in de kaart kijken

  Met een besloten training legde Willem II vrijdagmiddag de laatste hand aan de voorbereiding op de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Eerder weigerde trainer Erwin van de Looi een tipje van de sluier op te lichten over de manier waarop de Tilburgse club het laatste eredivisieduel op eigen bodem in 2017 af gaat werken.
 2. Tilburg verwacht nog 200 familieleden van vluchtelingen

  TILBURG - In 2018 komen naar verwachting nog 200 zogeheten nareizigers naar Tilburg. Dit zijn familieleden van vluchtelingen die in de periode 2015/2016 naar de stad kwamen en een status kregen.
 3. 'Willem II heeft winst op PEC Zwolle keihard nodig'

  Willem II-watcher Wilber Hack blikt vooruit op het duel van zaterdag van de Tilburgers met PEC Zwolle. Hij verwacht een lastige klus voor Willem II.
 4. Doodrijder Bredaseweg verdacht van dood door schuld

  TILBURG - De 24-jarige Tilburger die op 27 oktober 2016 op de Bredaseweg een Rijens echtpaar doodreed, wordt verdacht van dood door schuld. Dat bleek vrijdag tijdens een regiezitting in de rechtbank in Breda. Eerder sprak justitie nog over doodslag, een veel zwaardere verdenking.
 5. Tilburg monitort dansvloeren Factorium

  TILBURG - Naar aanleiding van de ingestorte parkeergarage in Eindhoven, inspecteert Tilburg momenteel wekelijke enkele vloeren van muziekschool Factorium. Er is geen direct risico, zegt een woordvoerster.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook