Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Blinde man uit kelder gered in Goirle

  GOIRLE - Aan de Tilburgseweg in Goirle is donderdagmiddag even na 13.00 uur een blinde man gered uit de kelder van zijn woning. Brandweermannen uit zowel Goirle als Tilburg waren hiervoor nodig. De man raakte gewond.
 2. Overvaller weggejaagd door Tilburgse kroegbaas, vlucht, maar wordt maanden later alsnog gepakt

  TILBURG – De politie heeft woensdag een man aangehouden die ervan verdacht wordt dat hij een kroeg in Tilburg probeerde te overvallen. Dat gebeurde in de nacht van maandag 19 februari in de Tilburgse wijk Korvel.
 3. Geen uitzondering op geluidsnorm voor Elastiek in Hilvarenbeek

  HILVARENBEEK - Er wordt voor de aankomende editie van Elastiek in Hilvarenbeek van 29 juni tot en met 1 juli nog geen uitzondering gemaakt op de gangbare geluidsnormen. Volgens de gemeente Hilvarenbeek is die maatregel niet nodig omdat er nog andere mogelijkheden zijn om de festivalbeleving te verbeteren.
 4. Hennepkwekerij gevonden in boerenschuur Esbeek

  ESBEEK - In een boerenschuur in Esbeek is donderdagmiddag een hennepkwekerij gevonden. De politie heeft na aanwijzingen de schuur opengebroken.
 5. Moergestel wil nóg een fietspad: langs de Oirschotseweg

  MOERGESTEL - Aan het fietspad naar Haghorst wordt momenteel gewerkt, maar op het verlanglijstje van Moergestel Fietsdorp staat er nog een: een vrijliggend fietspad aan beide zijden van de Oirschotseweg.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook