Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Man die winkeldief tackelde in Tilburg gezocht door politie: ‘Om te bedanken’

  TILBURG - De politie is op zoek naar een man die vrijdagavond een winkeldief heeft getackeld. Dat deed hij op het Wagnerplein in Tilburg-Noord, in de hoek van de Bruna, Etos en terStal Familiemode. De man hoeft zich echter geen zorgen te maken. ,,We komen graag in contact met deze meneer zodat we hem kunnen bedanken.”
 2. Jongeman (18) neemt auto na proefrit mee naar huis in Tilburg, in Boxtel gaat truc fout

  TILBURG/BOXTEL - Niet terugkeren na een proefrit met een nieuwe auto, en het voertuig voor jezelf houden. Een 18-jarige man is hiervoor vrijdagavond in Boxtel opgepakt. Het lukte hem dinsdag nog om dit trucje bij een garage in Tilburg uit te halen, nu liep hij tegen de lamp.
 3. Automobilist racet met 210 km/u over de N261 en seint naar agenten dat ze aan de kant moeten

  TILBURG - Dat de politie lichtsignalen gebruikt om automobilisten te waarschuwen dat ze er langs wil of moet, is redelijk normaal. Maar dat een 'gewone’ automobilist dit juist bij agenten doet, dat zal de politie nog niet vaak meegemaakt hebben. In de nacht van zaterdag op zondag was dat wel het geval.
 4. Jordens Peters: ‘Als je er drie tegen krijgt is het moeilijk winnen’

  Even leek het nog of Willem II een puntje kon meenemen uit Arnhem, maar de 3-3 zat er niet meer in voor de Tilburgers. De 3-2 nederlaag was alweer de derde verliespartij op rij voor de ploeg van Adrie Koster. Voor het eerst sinds april-september 2017 verliest Willem II drie Eredivisie-duels op rij. Aanvoerder Jordens Peters vond dat een punt er in zat.
 5. Tilburg Trofee voor Factorium Podiumkunsten

  TILBURG - Factorium Podiumkunsten ontving zaterdagavond de Tilburg Trofee vanwege het 150-jarig bestaan van het muziekonderwijs in Tilburg en de belangrijke rol die de instelling speelt op het gebied van kunsteducatie. Locoburgemeester Marcelle Hendrickx (cultuur) reikte de Tilburg Trofee uit tijdens een gala-avond in de theaterzaal van Factorium. Zondagmiddag is bij Factorium een festival met muziek, dans en theater.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook