Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Beste start van de eeuw lonkt voor Willem II

  De koppositie, de beste start deze eeuw, het jubileum van Freek Heerkens, de verjaardag van Damil Dankerlui en wat mooie cijfers voor Vangelis Pavlidis. Dat staat allemaal op het spel voor Willem II tegen FC Emmen.
 2. Man vrijgesproken van bedreiging dochter agent in Tilburg, want diender heeft helemaal geen dochter

  TILBURG - ,,Als je een dochter of zus hebt, dan vind ik ze en steek ik ze in brand". Die bedreigingen uitte een 38-jarige Heerlenaar tegen een Tilburgse verkeersagent. Toch heeft de rechtbank in Breda hem vrijgesproken van bedreiging. Want de agent heeft geen dochter of zus.
 3. Voor het eerst gaan studenten wonen op de Tilburgse universiteitscampus

  TILBURG - Voor het eerst in de geschiedenis gaan studenten van Tilburg University wonen op de campus zelf. Vanaf half september doet het onderwijsgebouw Prisma dienst als onderdak voor 89 internationale studenten. In het pand worden een- en tweepersoonskamers voor hen gemaakt, het bedrijf Camelot gaat die beheren.
 4. Hilvarenbeek: ‘Gedogen varkensstal in Esbeek duurde te lang’

  ESBEEK - De gemeente Hilvarenbeek had strakkere afspraken moeten maken over het gedogen van een varkensstal zonder vergunning in Esbeek. Dat heeft de Hilvarenbeekse wethouder Ted van de Loo gezegd. Hoewel de vergunning al in 2015 werd ingetrokken, is de stal voor 1.200 varkens aan de Lage Mierdseweg sindsdien steeds in gebruik geweest.
 5. Willem II is Lewis voor lange tijd kwijt door gescheurde kruisband

  Willem II kan voorlopig geen beroep doen op Fernando Lewis. De 26-jarige rechtsback heeft in het uitduel met Fortuna Sittard (2-3) een kruisbandblessure in zijn knie opgelopen en is voor lange tijd uit de roulatie.

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook