Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Willeke wil dolgraag weer wandelen

  De 32-jarige Willeke Kafoe uit Tilburg wil via crouwdfunding 65.000 euro inzamelen voor een stamceltherapie die haar kan genezen van de aandoening Multiple Sclerose (MS).
 2. Stadsportret: De culinaire omzwervingen van chefkok Nik Tonglet, hoe koken poëzie werd

  Za 21 okt: Het verleden van de 28-jarige chefkok Nik Tonglet leest als een culinair jongensboek waar de allerbeste restaurants ter wereld als reuzen doorheen wandelen. The Test Kitchen in Kaapstad, The Fat Duck in het Engelse Bray en Noma in Kopenhagen zag hij van binnenuit. Dat is weinig stervelingen gegund. 
 3. Drie verdachten aangehouden bij poging tot inbraak tankstation

  OISTERWIJK - De politie heeft drie verdachten aangehouden bij een poging tot inbraak bij een tankstation op de Gemullehoekenweg in Oisterwijk. Het gaat om een man  (19 jaar) en twee jongens (17 jaar).
 4. Indringende docu over de laatste momenten van Eelco

  TILBURG - Bijna een jaar na het overlijden van Eelco de Gooijer is er een documentaire in de maak. De Gooijer greep zijn keuze voor euthanasie aan om de discussie over psychische lijden op gang te brengen.
 5. Nieuwe Oirschots plan Leefdael II in de maak

  OIRSCHOT - De eerste stappen zijn gezet op weg naar ontwikkeling van het plan Leefdael II in Oirschot. Het gaat om het bebouwen van de grote, tijdelijke parkeerplaats in de Sint Jorisstraat, tegenover de ingang van het Sint Joris-zorgcentrum.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook