bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Trappers niet verder met Martijn Oosterwijk

  TILBURG -  Tilburg Trappers heeft het contract van Martijn Oosterwijk niet verlengd. De Tilburgse ijshockeyclub kiest komend seizoen voor Ruud Leeuwesteijn. 
 2. Brochure over opsplitsen Haaren ligt in juli op tafel

  HAAREN - Bij inwoners van Haaren ploft begin juli de informatiebrochure op de deurmat over de gevolgen van een opsplitsing over vijf buurgemeenten. Over de vraag of die adequaat is, verschillen de politieke meningen. De meeste Haarense raadsfracties vinden van wel.
 3. Automobilist wordt onwel en ramt geparkeerde auto

  TILBURG -  Een automobilist die dinsdagavond over de Ringbaan Oost in Tilburg reed, heeft een geparkeerde auto geramd toen hij onwel werd. Het is nog onduidelijk waarom de man onwel werd.
 4. Ziggo kampt met storing in Brabant, probleem lijkt nog niet voorbij

  TILBURG - Ziggo kampt sinds dinsdagavond 19.00 uur met een grote storing. Vanuit heel Brabant kwamen meldingen binnen dat het internet van Ziggo zeer traag is of niet meer werkt.
 5. Reizigers op perron in Oisterwijk getuige van aanrijding met persoon; treinverkeer hervat

  OISTERWIJK - Een harde knal en piepende treinremmen. Wachtenden op het Oisterwijkse station waren dinsdagavond getuige van een aanrijding met een persoon. De trein zou het slachtoffer bij de spoorwegovergang hebben geraakt. 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook