Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Tilburgse vrouw beroofd van haar mobieltje

  TILBURG - Een 21-jarige Tilburgse is in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 04.05 uur op de Heuvelstraat van haar telefoon beroofd. De vrouw rende de dader nog achterna maar verloor hem in de Nieuwstraat uit het oog.
 2. Negen jongeren gooien eieren tegen huizen in Kaatsheuvel

  KAATSHEUVEL/SPRANG-CAPELLE - Een groep van negen jongeren heeft woensdagavond meerdere huizen bekogeld met eieren. Ze vluchtten daarna naar een cafetaria, waar de politie makkelijk hun namen kon noteren.
 3. Zestien lintjes uitgereikt in Tilburg

  TILBURG - Dit jaar ontvingen zestien inwoners van Tilburg donderdag een koninklijke onderscheiding. Burgemeester Theo Weterings reikte zestien lintjes in de Concertzaal van Theaters Tilburg. Elf personen werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en vijf personen tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Onder de decorandi zijn tien mannen en zes vrouwen.
 4. Tom van Beers geniet: 'Egoïstisch zijn is niks voor mij'

  Tom van Beers glundert, geniet en is gelukkig. Na enkele zware blessures zit de 21-jarige verdediger bij tweedeklasser Sarto als aanvoerder op zijn plek.
 5. Plan boomkap Bodehof schiet in verkeerde keelgat: 'Dit is een zeer gezonde esdoorn'

  Do 26 apr: Een aantal Bodehof-bewoners is ontstelt over het plan van de gemeente om een imposante esdoorn op de binnenplaats te kappen. Na protest maakt de gemeente een pas op de plaats. Maar uitstel is niet per se afstel.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook