.

Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Hoog bezoek: NS-baas steekt vrijwilligers station Gilze-Rijen hart onder de riem

  RIJEN - De appelflappen staan klaar, koffie is gezet, het wachtlokaal gestofzuigd. Bijna alle vrijwilligers die als gastheer (8) en gastvrouw (3) het historische stationsgebouw van station Gilze-Rijen open houden voor reizigers zijn aanwezig. Het gebeurt niet elke dag dat president-directeur Roger van Boxtel je met loftuitingen overlaadt.
 2. Ook Hilvarenbeek heeft nu een 'hippe' nostalgische barbershop. 'Het wachten waard'

  HILVARENBEEK - Het stond al jaren bij kapper Patrick de Kok (49) hoog op zijn verlanglijstje. Een ouderwetse barbershop. Toen in het hartje centrum van Hilvarenbeek, in de Gelderstraat, een authentiek pandje uit de jaren twintig vrij kwam, sloeg hij zijn slag. Woensdag opende hij de deuren. Een kroon op dertig jaar kappersvak.
 3. Agressieve dief rent weg met fles drank, winkelpersoneel overmeestert hem

  TILBURG – Een 31-jarige winkeldief uit Tilburg is woensdagavond aangehouden aan de Besterdring. Volgens de politie was hij agressief.
 4. Loopgravenstrijd rond camping in Udenhout: 'Heel erg dat het zo ver is gekomen'

  UDENHOUT - Aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen woedt een loopgravengevecht. Twee partijen hebben zich diep ingegraven: de exploitant van recreatiepark Duinhoeve en een groep mensen die daar omheen wonen. Inzet van hun strijd zijn de uitbreidingsplannen van de camping.
 5. Auto knalt met hoge snelheid tegen boom in Tilburg; 2 gewonden

  TILBURG – Een automobilist en zijn bijrijder zijn woensdagavond gewond geraakt door een ongeluk op de Moerse Dreef in Tilburg. Daarbij verloor de bestuurder de macht over het stuur, waarna hij met hoge snelheid tegen een boom knalde.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook