Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Pronkstuk De stoel van de beul in Hilvarenbeek bron van slechte herinneringen

  HILVARENBEEK - Een museum zonder pronkstuk is geen écht museum. Bij De Dorpsdokter in Hilvarenbeek is dat de stoel van tandarts Frans Hamann.
 2. Scooter Tilburgse gestolen en in de prak gereden. Dader niet vervolgd: 'Heb ik dan gewoon pech gehad?'

  TILBURG - Haar scooter werd gestolen. En teruggevonden, toen een Tilburger hem in de prak reed. De man wordt niet vervolgd. De scooter is door justitie vernietigd. ,,Het klopt toch niet dat ik dan maar gewoon pech heb", zegt eigenaar Guusje van den Brekel.
 3. Betalen voor gebruik atb-route in duinen? 'Daar werkt de Leyetocht niet aan mee.'

  HELVOIRT - 'Gekrenkt' zijn ze, de organisatoren van de Leyetocht. Jarenlang hadden ze een prima relatie met Natuurmonumenten, maar de liefde is bekoeld.
 4. Willem II-nieuweling Özbiliz: Wonder dat ik nog voetbal

  Niets staat het debuut van Aras Özbiliz voor Willem II nog in de weg. De 28-jarige vleugelaanvaller moest er dinsdag wel voor met het vliegtuig op en neer naar Istanboel. Het bleek noodzakelijk om in levende lijve bij zijn club Besiktas de huurovereenkomst voor een jaar te ondertekenen.
 5. Aanleg uitwijkstrook voor hulpdiensten bij Efteling woensdagavond met spoed gestart

  KAATSHEUVEL - Bij de Europalaan in Kaatsheuvel is woensdagavond gestart met de aanleg van een uitwijkstrook voor hulpdiensten. Dit vanwege het debacle afgelopen zaterdag. Toen kon een ambulance die met spoed een patiënt weg moest brengen, zich maar moeizaam een weg banen tussen al het uitrijdende verkeer van de Efteling.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook