Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Joris van Gool snelt onbedreigd naar nieuwe Nederlandse titel

  Joris van Gool heeft zaterdagavond op het NK indoor laten zien dat hij niet voor niets de kersverse nationale recordhouder is op de 60 meter. De 20-jarige Spiridon-atleet uit Rijen liet in de finale iedereen ruim achter zich. Hij pakte het goud in 6.62. Het zilver ging met 6.70 naar de nog jongere Raphael Bouju. Hensley Paulina ging als nummer drie mee op het podium.
 2. Kleurrijke optocht in Rielse Kaaiengat

  RIEL - In Riel ging zaterdagmiddag om 14.11 de Kaaienstadoptocht van start. Ondanks de weersvoorspellingen en het niet doorgaan van andere optochten in de regio werd in het Rielse Kaaiengat groen licht gegeven voor de optocht.
 3. Wellenreuther: ‘Vier tegengoals in Emmen, dat is pittig’

  Timon Wellenreuther zuchtte nog maar eens diep na de nederlaag van Willem II bij Emmen. ,,Vier tegengoals in Emmen, dat is pittig”, aldus de doelman die geen blaam trof bij de tegentreffers.
 4. Veel creativiteit bij optocht in het Haaikneuterrijk, maar Max 100 steelt de show

  ESBEEK - Met 23 lopers en groepen was de Esbeekse optocht iets minder lang dan andere jaren, maar aan creativiteit levert men er niet in. Met 'Max 100' sloeg de groep K&B twee vliegen in één klap. Max Verstappen mooi uitgebeeld én een nieuwe snelheidslimiet die aanstaande is.
 5. Ndayishimiye: ‘Bijna alles van Emmen was raak’

  Mike Trésor Ndayishimiye had na de wedstrijd in Emmen (4-2 verlies) het gevoel dat er meer in had gezeten voor Willem II. ,,Maar bijna alle kansen van Emmen waren raak. En wij hadden ook onze kansen, maar die gingen er niet allemaal in.”

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook