Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Wie pakt de handschoen op? Udenhout krijgt 138 mensen aan de polonaise op het ijs

  UDENHOUT - De uitdaging ligt er: welke ijsbaan in Midden-Brabant krijgt de meeste schaatsers in polonaise op de vloer? In Udenhout is het begin gemaakt. Zondagmiddag gingen 138 mensen in een sliert over het ijs. Echt ijs.
 2. Winter in (winters) Tilburg: overal muziek

  TILBURG - ‘Winter in Tilburg’, het door ondernemers in de binnenstad opgezette evenement, kreeg in de vroege zondag van bovenaf hulp. De sneeuw smolt, de mist kwam, maar het publiek vond zijn weg wel.
 3. Ontroerende kerstwensen in Kaatsheuvel

  KAATSHEUVEL - Voor het derde jaar op rij hebben Louis en Yvonne van Gorp van Van Gorp Uitvaarten voor het patronaat in Kaatsheuvel een verlichte kerstboom neergezet. ,,Door Joris’ wensboom realiseerde ik me dat er bij veel mensen behoefte bestaat aan iets dergelijks. Iedereen kan een beschreven of beplakte ster of hart in de boom hangen. Ze zijn gelamineerd zodat ze weerbestendig zijn", vertelt Louis van Gorp.
 4. Dongen klimt naar zesde plaats in derde divisie na zwaarbevochten zege

  Op een winters Middagje Dongen rekende de ploeg van Ruud Kaisier zondag af met Jong Volendam. De thuisploeg won het zwaarbevochten duel met 2-1.
 5. Man gewond door ongeluk op kruising in Tilburg

  TILBURG – Twee auto’s zijn zondagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Brakman met de Kranenberg in Tilburg.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook