Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Adrie Koster: ‘We moeten die voorsprong gewoon vasthouden’

  Adrie Koster zuchtte maar eens diep. ,,Dit is niet de eerste keer dat we door onze eigen schuld punten verspelen. Zo zonde.” De coach van Willem II doelde op de penalty die zijn ploeg weggaf aan NAC in de tweede helft van de derby in Breda.
 2. Aanvoerder Heerkens: We geven een hele domme penalty weg

  Willem II-aanvoerder Freek Heerkens baalde duidelijk na afloop van de wedstrijd tegen NAC (2-2). ,,In de openingsfase komen we achter door een domme fout’’, zei Heerkens voor de camera van FOX Sports.
 3. Open dag Regionaal Archief Tilburg met aandacht voor Alphen en Riel

  TILBURG - Het Regionaal Archief in Tilburg hield zaterdag hun jaarlijkse open dag. Bezoekers konden rondsnuffelen in de archieven en lezingen bijwonen.
 4. Gewonde bij botsing op kruispunt in Tilburg

  TILBURG - Twee auto's zijn zondagochtend rond 11.00 uur op elkaar gebotst bij een kruising op de Ringbaan-Zuid in Tilburg. Het gaat om een kop-staart-botsing.
 5. Willem II en NAC stranden op 2-2

  Willem II heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij naaste buur NAC. Beide ploegen kwam een keer op voorsprong, maar er kwam geen winnaar in het duel dat meer spannend dan goed was. Zowel NAC als Willem II schiet niet veel op met het gelijkspel.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook