Buienradar Brabant

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
 1. Fietser (56) overleed voor ogen van echtgenote, snorfietser (24) uit Tilburg had te veel gedronken

  TILBURG - De 24-jarige snorfietser die vorige week in Tilburg betrokken raakte bij een dodelijk ongeluk, was onder invloed van alcohol. De man blijkt bijna twee keer meer gedronken te hebben dan wettelijk is toegestaan. Hij en een 56-jarige fietser kwamen zaterdag 13 april door een onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De fietser overleed ter plekke, in het bijzijn van zijn echtgenote die naast hem fietste.
 2. Hennepkwekerij gevonden in woning in Dongen

  DONGEN - In een woning aan de Minister Ruys de Beerenbrouckstraat in Dongen is dinsdag een hennepkwekerij gevonden. De kwekerij werd gevonden dankzij een tip van een burger.
 3. Dennis Schouten deelt beelden van onwel worden in bijzijn ex-Willem II’er: ‘Het kan zomaar misgaan’

  TILBURG - Veronica Inside- en Pownews-verslaggever Dennis Schouten deelt op Instagram beelden van het moment dat hij onwel werd. De Tukker zat met voormalig Willem II-speler Dico Koppers in de auto voor opnames voor Veronica Inside.
 4. Piushaven Bevrijdingsconcert Tilburg eenmalig ‘s middags vanwege bekerfinale

  TILBURG Op zondag 5 mei kan het publiek voor de vijfde keer genieten van het gratis toegankelijke Piushaven Bevrijdingsconcert 2019. Dit jaar zal het concert vanwege de bekerfinale van Willem II eenmalig in de middag zijn en klinken de eerste tonen om 14.00 uur.
 5. Bosbrand in Rijen geblust

  RIJEN - Aan de Sportparkweg in Rijen woedde dinsdagmiddag een bosbrand. Brandweerkorpsen uit Rijen, Gilze en Dorst werden opgeroepen om de brand te blussen.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook