Omroep Brabant RSS
 1. Nog steeds internetproblemen, maar volgens Ziggo is storing voorbij

  EINDHOVEN - Ook woensdagochtend vroeg klagen mensen nog steeds over traag internet van Ziggo. Een woordvoerder van Ziggo laat rond halfzeven weten dat de storing voorbij zou moeten zijn.De problemen ontstonden dinsdagavond rond zeven uur. Vanuit de hele provincie klaagden mensen over traag internet. In veel gevallen hadden de gebruikers helemaal geen verbinding.
 2. Claim schade door prijsafspraken DAF voor half juli, waarschuwt MKB-claim

  EINDHOVEN - Bedrijven die de dupe zijn geworden van verboden prijsafspraken tussen Europese vrachtwagenfabrikanten, waaronder DAF, moeten snel actie ondernemen wanneer ze een schadevergoeding willen. Dit laat MKB-claim woensdagochtend weten. Bedrijven moeten voor 19 juli in actie komen, anders dreigt verjaring van hun claim.
 3. Roemeens hondje ontsnapt op haar eerste dag in Rosmalen uit tuin, zwerft al weken rond

  ROSMALEN - Verschillende stichtingen en vrijwilligers zijn al weken op zoek naar het Roemeense hondje Bridget. Het hondje kwam op 29 april van dit jaar naar Nederland en ontsnapte diezelfde dag nog uit een tuin in Rosmalen. Het teefje zwerft sindsdien rond in de omgeving van Rosmalen en Den Bosch.
 4. Rapper Boef met vier prijzen grote winnaar FunX Music Awards

  AMSTERDAM - Rapper Boef heeft dinsdagavond vier prijzen gewonnen bij de FunX Music Awards in Amsterdam. De Tilburger werd verkozen tot 'Artist of the Year'. Met zijn hit Habiba won hij ook in de categorie 'Best Video'.
 5. Maarten van der Weijden gesloopt na recordpoging: ‘De ambulance is zelfs even gebeld’

  AMSTERDAM - Het 24 uur zwemmen is Maarten van der Weijden niet in de koude kleren gaan zitten. Na de recordpoging zag hij wit voor zijn ogen en was hij duizelig. “De ambulance is zelfs even gebeld, maar er zijn geen rare dingen gevonden”, vertelde de zwemmer dinsdagavond bij RTL Late Night.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook