Buienradar Brabant

Omroep Brabant RSS
 1. Man aangehouden voor schietpartij op boot Werkendam

  WERKENDAM - De politie heeft een man uit Woudrichem aangehouden die ervan wordt verdacht schoten te hebben gelost op een boot in Werkendam. Dat gebeurde op 8 oktober. Er werden die dag meerdere schoten gelost op een boot aan het Steurgat.
 2. Enkelblessure zit Michael van Gerwen niet dwars op weg naar tweede ronde Düsseldorf

  DüSSELDORF - Hij had last van een enkelblessure, maar toch heeft Michael van Gerwen zich vrijdagavond probleemloos geplaatst voor de tweede ronde van de German Darts Masters in Düsseldorf.
 3. Vrije Markt Cuijk eindelijk weer open na vernietigende brand

  KATWIJK - Anderhalf jaar geleden stonden de standhouders van de Vrije Markt Cuijk nog met tranen in hun ogen naar de vlammen te kijken. Maar er is goed nieuws: vanaf morgen is de markthal weer elke zaterdag geopend. En daar zijn de standhouders dolblij mee. "We hebben drie kwart jaar geknokt en gewerkt. Ik hoop dat er zaterdag heel veel mensen naar het resultaat komen kijken."
 4. Vrachtwagen gekanteld op A58 bij Roosendaal

  ROOSENDAAL - Op de A58 bij Roosendaal is in de richting van Vlissingen vrijdagavond rond elf uur een vrachtwagen gekanteld. Dit gebeurde onder een viaduct bij knooppunt De Stok.
 5. West-Brabant van oudsher hofleverancier van ministers

  BREDA - Het kabinet Rutte III krijgt welgeteld één minister die in Brabant woont: Cora van Nieuwenhuizen uit Oisterwijk. De wieg van de nieuwe vice-ministerpresident Carola Schouten (CU) stond in Den Bosch. Ze groeide op in Giessen maar woont al haar halve leven in Rotterdam. Ze noemt zichzelf een Rotterdammer met een Brabants hart.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook