Buienradar Brabant

Base RSS feed for container 61847733-45fb-4f25-935d-5d4708902d89. To populate it with data, create a fully populated RSS channel without items, and upload it to rss:base/6184773345fb4f25935d5d4708902d89.xml.
 1. Twee aanhoudingen na rellen NAC-Willem II, politie verwacht nog meer arrestaties

  De politie heeft tot nu toe twee mensen aangehouden na rellen bij de voetbalwedstrijd NAC-Willem II. Ze verwacht nog veel meer aanhoudingen te doen, aldus een woordvoerder.
 2. Iedereen lijkt te weten welk dorp op deze oude tekening te zien is, maar wie heeft er gelijk?

  Een oproep van Patricia Bolderheij (73) uit Rotterdam bij Omroep Brabant over een zeker zeventig jaar oude tekening van een Brabants dorp, zorgt voor tientallen reacties van lezers. Maar liefst veertig verschillende plaatsen worden er binnen enkele uren genoemd. Patricia is namelijk al jaren op zoek naar het dorpje op de afbeelding.
 3. Corry Konings gaat nog lang niet achter de geraniums zitten, met dank aan Expeditie Robinson

  Corry Konings heeft al een gigantische carrière achter de rug als zangeres, maar dankzij haar deelname aan Expeditie Robinson lopen ook jongeren inmiddels met haar weg en zit ze ‘opnieuw in de lift’. Stoppen doet ze dus nog lang niet. “Ik wil bezig zijn. Ik geniet er gewoon van”, vertelde ze zondag in talkshow KRAAK.
 4. ‘Hier schieten we niet veel mee op’, NAC-trainer Van der Gaag baalt van gelijkspel tegen Willem II

  NAC pakte na zeven opeenvolgende nederlagen eindelijk weer eens een punt in de eredivisie, maar blije gezichten leverde dat niet op in Breda. Door een benutte penalty van Mikhail Rosheuvel speelde de ploeg van Mitchell van der Gaag met 2-2 gelijk in eigen huis tegen Willem II, maar de doelpunten worden te makkelijk weggegeven, is de conclusie achteraf.
 5. Onvrede bij Willem II na weer een fout: 'Het wordt tijd dat we er echt van gaan leren'

  Willem II en NAC deelden de punten zondagmiddag tijdens de derby in de eredivisie. Na afloop overheerste aan Tilburgse kant onvrede, over het spel en het resultaat. Maar eigenlijk vooral over het feit dat een eigen fout aan de basis stond van de tweede NAC-treffer en weer puntverlies.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook