Buienradar Brabant

Alle nieuwsberichten op de homepage
 1. Alle vluchten van en naar Eindhoven Airport geannuleerd om mist, maandag mogelijk ook geen vluchten

  Door de aanhoudende dichte mist zijn zondag alle vluchten van en naar Eindhoven Airport geannuleerd. "Er gaat vandaag niets meer", aldus een woordvoerder. Of er maandag wel vluchten gaan, is nog onduidelijk. "We houden alle opties open. Het hangt van het weer af. We hopen dat we kunnen vliegen, maar houden er rekening mee dat het niet zo is."
 2. Drunen duikt in de wereld van Charles Dickens met het Dickensfestijn [FOTO'S]

  Alle beroemde personages van de Engelse schrijver Charles Dickens kwamen dit weekend tot leven bij het Dickensfestijn in Drunen. Alweer voor de veertiende keer werd de tijd teruggedraaid in het stadje. Rijke dames met ruisende rokken, pokdalige bedelaars, christmas carol singers en heren met hoge hoeden die door de straten flaneren, het evenement is aaneenschakeling van straattheaterstukjes. Bekijk de fotoreportage.
 3. ‘Het is echt effe kut': hockeymannen verliezen WK-finale van België na shoot-outs

  Het was een compleet andere WK-finale dan vier jaar geleden, maar onderaan de streep was het zilver opnieuw het eindresultaat. De Nederlandse hockeymannen konden het goud zondag letterlijk ruiken, maar moesten die medaille overlaten aan België. ‘Het is echt effe kut. Mag ik dat zeggen?’
 4. 'Een rare fetisj?' Man betrapt op stelen van poepluiers uit containers bij kinderdagverblijven

  De gevonden gebruikte poepluiers in het bos langs de rivier de Donge houden de gemoederen in 's Gravenmoer flink bezig. Volgens de eigenaren van kinderdagverblijven uit de regio worden de luiers uit hun containers gegraaid. Nicole Mallens, van kinderopvang De Hummelhoeve in Dongen, betrapte een jongeman en is hem gevolgd.
 5. Passagiers klagen over slechte communicatie en onduidelijkheid op Eindhoven Airport na annuleringen

  Mensen die vrienden en familie op zouden moeten halen op Eindhoven Airport, worden op het laatste moment naar andere vliegvelden gestuurd. Of ze horen helemaal niks. Er is namelijk veel onduidelijk over of er nog vliegtuigen vertrekken of aankomen op Eindhoven Airport vanwege de dichte mist. Zo hoorde Ilja Haddouch van een medereiziger van haar schoonouders dat het ouder echtpaar niet in Eindhoven maar in Weeze stond, terwijl zij zelf op Eindhoven Airport hoorde dat haar schoonouders naar Maastricht gingen.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook