.

Buienradar Brabant

Omroep Brabant RSS
 1. Bewoner beschoten huis Roosendaal stapt na rechter om sluiting woning

  ROOSENDAAL - De bewoner van het huis dat afgelopen weekeinde in Roosendaal werd beschoten, heeft een kort geding aangespannen tegen de gemeente. De man is het niet eens met de sluiting van zijn huis en een gebiedsverbod dat burgemeester Jacques Niederer woensdag oplegde.
 2. Motorblok uit auto geslingerd na crash tegen boom in Tilburg

  TILBURG - Een automobilist is woensdagnacht gewond geraakt op de Moerse Dreef in Tilburg. Hij verloor de macht over het stuur en raakte met zijn auto een boom. De klap was zo hard dat het motorblok uit de auto vloog en vijf meter verder op het wegdek belandde.
 3. Weer gaat auto in vlammen op in Oss en dat is voor de derde nacht op rij

  OSS - Voor de derde nacht op rij is er woensdagnacht in Oss een auto in vlammen opgegaan. Dit keer was het raak aan de Van Raaltestraat. Rond kwart voor twee kwam bij de brandweer de melding binnen dat daar een auto in brand stond.
 4. Ravage na ramkraak op parfumwinkel in Oisterwijk, daders gevlucht

  OISTERWIJK - Op parfumwinkel ICI Paris XL aan De Lind in Oisterwijk is woensdagnacht een ramkraak gepleegd. Buurtbewoners schrokken rond drie uur wakker toen ze een harde knal hoorden. De pui van de winkel werd geramd en meerdere daders stormden de winkel binnen. De pui is vernield en ook in de winkel is het een ravage.
 5. Meer dan twintig tips over zware mishandeling Stratumseind in Eindhoven, ook namen genoemd

  EINDHOVEN - In het programma Opsporing Verzocht zijn dinsdagavond bewakingsbeelden getoond van een groep die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij een ernstige mishandeling op het Stratumseind in Eindhoven. Met name twee blonde vrouwen komen heel duidelijk in beeld. Via hen hoopt de politie nu de dader of daders van de mishandeling, die een maand geleden plaatsvond, te vinden. Woensdagmiddag waren er meer dan twintig tips bij de politie binnengekomen.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook