Buienradar Brabant

Omroep Brabant RSS
 1. Ridder Michael van Gerwen, een fenomeen in de dartswereld

  VLIJMEN - Michael van Gerwen is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De Vlijmenaar, die gisteren 29 jaar werd, is een fenomeen in de dartswereld.
 2. Herdenkingen voor Avicii op 538 Koningsdag in Breda en Kingsland Den Bosch

  DEN BOSCH - Het Kingsland Festival in Den Bosch zet op Koningsdag de muziek om 18.55 een minuut uit als eerbetoon aan de overleden Zweedse dj/producer Avicii. De Bassjackers onderbreken hun set, maar stil hoeft het niet te zijn. De organisatie vraagt het publiek om een minuut te applaudisseren. Na het applaus draaien de dj's de wereldhit Levels van Avicii.
 3. Michael van Gerwen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

  VLIJMEN - Hij is al wereldkampioen darts en meervoudig toernooiwinnaar. Michael van Gerwen uit Vlijmen. Sinds deze 26e april 2018 heeft zijn erelijst, voor hem althans, onverwacht een prachtige aanvulling gekregen. ‘Mighty Mike’, 29 nog maar, mag zich voortaan Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Hij is de jongste Nederlander, die deze donderdag koninklijk wordt onderscheiden.
 4. Risicovolle Brabantse bedrijven vaker in de fout

  EINDHOVEN - Brabantse bedrijven waar een risico is op zware ongevallen gingen in 2016 vaker in de fout. Het waren vooral lichte overtredingen zoals het gebruik van verouderde machines.
 5. Justitie vervolgt oud-wethouder Van Son en raadslid Van Creij voor burgemeesterslek Den Bosch

  DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie (OM) gaat de Bossche oud-wethouder Jos van Son (65) en raadslid Sjef van Creij (55) vervolgen, omdat ze vertrouwelijke informatie zouden hebben gelekt rond de burgemeestersbenoeming in Den Bosch vorig jaar. Het OM beschuldigt hen van het schenden van hun ambtsgeheim. De twee, beiden uit Rosmalen, hebben eerder hun betrokkenheid ontkend.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook