Buienradar Brabant

Omroep Brabant RSS
 1. ByeleX Crypto Services in Oud Gastel laat reizigers op Schiphol euro's omwisselen voor bitcoins

  OUD GASTEL - Reizigers op Schiphol die kort voor vertrek hun laatste euro's kwijt willen, kunnen die vanaf deze week inwisselen voor de cryptomunten bitcoin en ethereum. Het bedrijf ByeleX Crypto Services uit Oud Gastel heeft op de luchthaven een bitcoin-automaat geplaatst.
 2. Eerste campus voor Oost-Europeanen in Waalwijk met wasserettes en gezamenlijke ontspanningsruimte

  WAALWIJK - Uitzendbureau Otto Work Force heeft donderdag in Waalwijk de eerste grote campus voor Oost-Europese arbeidsmigranten geopend. Het complex LH Waalwijk is gebouwd naast de gemeentewerf.
 3. 500.000 mensen worden in juni en juli door teken gebeten, jaarlijkse test kan veel ellende voorkomen

  OSS - Het is één van de grootste vijanden voor mensen die in de natuur werken: de teek. Ook voor boswachter Ellen Luijks. Maar lang niet altijd ontdekt ze snel genoeg of ze is gebeten. Om te zorgen dat mensen zoals Ellen de gevaarlijke bacterie van het beestje toch op tijd bestrijden, moet er volgens onderzoekslaboratorium Innatoss uit Oss een jaarlijkse screening komen voor iedereen die in de natuur werkt. “Dat kan per jaar drieduizend gevallen van Lyme voorkomen.”
 4. Maartje vertelt: ‘Na mijn diagnose darmkanker bleek ik zwanger te zijn, van een tweeling’

  EINDHOVEN - “Ik heb darmkanker gehad. Tijdens een scan zagen de artsen dat mijn baarmoeder was vergroot. Ik bleek ook nog eens zwanger te zijn. En niet van één kind maar van een tweeling. Ik weet nog dat ik toen ik dat hoorde een lachstuip kreeg." Aan het woord is Maartje Claassen-Eradus (36).
 5. Vakantie Michael van Gerwen bijna voorbij, darter op weg naar Denemarken

  VLIJMEN - Michael van Gerwen heeft even wat gas teruggenomen. De topdarter vierde de afgelopen dagen vakantie aan de Spaanse kust.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook