Buienradar Brabant

Alle nieuwsberichten op de homepage
 1. Bezorger tekende zelf voor ontvangst van pakketje, maar Mattie heeft het nooit gezien

  Mattie de Kok uit Kaatsheuvel keek raar op toen hij een ontvangstbevestiging kreeg van een pakketje dat hij niet had aangenomen. De bezorger van DPD zette zelf een krabbel onder die bevestiging en liet het pakketje vervolgens achter bij de voordeur. Maar daar lag het pakketje niet meer toen Mattie weer thuis kwam.
 2. Zoektocht naar vermiste Sacco Tange gaat verder, politie speurt in Put van Caron

  De politie zoekt woensdag verder naar de vermiste Sacco Tange. Met een open boot en specialistische hond wordt gezocht bij het water van de Put van Caron in Den Hout.
 3. Storing met bellen via Ziggo, onder meer gemeenten onbereikbaar

  Er zijn woensdagochtend problemen met bellen via Ziggo. Verschillende gemeenten laten via Twitter weten slecht of niet-bereikbaar te zijn. Dat geldt bijvoorbeeld voor Oisterwijk, Boxmeer, Goirle, Someren en Loon op Zand.
 4. Voorbijgangers vinden vaten met afval van een drugslab in Oud Gastel

  Voorbijgangers hebben dinsdagavond aan de Bredestraat in Oud Gastel bijna twintig vaten met vermoedelijk afval van een drugslaboratorium gevonden. Dit meldt de politie woensdagochtend. De vaten werden rond halfzeven gevonden. Enkele vaten lekten waardoor er stoom vanafkwam.
 5. Helse gevechten bij Wouwse Plantage, Den Bosch onder vuur

  23 oktober 1944. Den Bosch ligt weer in de vuurlinie en de bevrijders komen dichterbij. Intussen komt het bij Wouwse Plantage tot een hevig treffen tussen Duitsers en geallieerden. Het leidt tot een inferno met veel slachtoffers. Dit speelt tijdens de bevrijding. Iedere dag lees je hier alle gebeurtenissen van die dag in 1944.

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook