Buienradar Brabant

Alle nieuwsberichten op de homepage
 1. Derde dode bij auto-ongeluk op A59 Rosmalen

  Bij het auto-ongeluk dat zaterdagnacht plaatsvond op de A59 bij Rosmalen is een derde dode gevallen. Dat meldt de politie. Het ongeluk gebeurde rond halfzes bij de afslag Maliskamp.
 2. Nog een keer allemaal samen in één optocht: doe mee met de Kullekestocht!

  Carnaval na 5 maart voorbij? Nee hoor! Omroep Brabant zorgt ervoor dat we met halfvasten nog één keer samen zijn om het feestje te vieren. Tijdens de Kullekestocht lopen we in optocht door Molenschot. Ja, ‘we’ want jij kan meedoen. Hoe? Dat lees je hier.
 3. Spuuglelijk en niet weg te krijgen, welkom op Mols Parking

  Mols Parking werd dertig jaar geleden aangelegd in de binnenstad van Breda. Reuze handig, want vlakbij alle winkels, en dus hoef je niet ver te lopen met je boodschappen naar de auto. Maar een groeiende groep Bredanaars, én de gemeente, is het spuuglelijke terrein inmiddels een doorn in het oog.
 4. Brand verwoest huis in Almkerk, man opgepakt

  Een huis aan de Voorstraat in Almkerk is zaterdagavond zwaar beschadigd geraakt door een brand. De brandweer gaf na een uur het sein brandmeester. Later werd een man opgepakt die waarschijnlijk iets met de brand te maken heeft.
 5. Klaas Dijkhoff is de Knoergoeie Brabander van 2019: 'Een geweldige eer' [VIDEO]

  Klaas Dijkhoff mag zich de ‘Knoergoeie Brabander van 2019’ noemen! De fractievoorzitter van de VVD uit Breda kreeg de titel zaterdagavond tijdens de pronkzitting in Uden uitgereikt door carnavalsstichting De Knoerissen.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook