Buienradar Brabant

Alle nieuwsberichten op de homepage
 1. Anke (79) krabbelt op nadat doorrijder haar achterliet: 'Maar ze woont nooit meer zelfstandig'

  Het gaat mondjesmaat weer wat beter met de 79-jarige Anke. Zij werd in mei op de Hamdijk in Breda aangereden en vervolgens door de automobilist voor dood achtergelaten. "Ze ligt in duizend gruzelementen", vertelde dochter Anette toen. Nu, vier maanden na het ongeluk, gaat het naar omstandigheden redelijk goed met haar.
 2. Bisdommen waarschuwen: pas op voor neppastoor

  Het bisdom Breda waarschuwt voor internetcriminelen die zich voordoen als pastoor. Ze gebruiken illegaal adressenbestanden van pastoors en vragen zo om geld. De internetcriminelen zouden ook actief zijn in het bisdom Den Bosch.
 3. Tweede helft maakt een hoop goed voor PSV: 'Maar de eerste helft was belabberd en veel te statisch'

  PSV heeft donderdagavond in eigen huis afgerekend met Apollon Limassol. Na een moeizame, slechte eerste helft liepen de Eindhovenaren na de rust weg bij de Cyprioten. Het werd 3-0 door doelpunten van Mohamed Ihattaren, Cody Gakpo en Denzel Dumfries en daardoor kan PSV de groepsfase van de Europa League ruiken.
 4. De stank van mestverwerker Den Ouden frustreert ook de wethouder: 'Buurt vecht tegen de bierkaai'

  De stank van mestverwerker Den Ouden frustreert niet alleen de Helmondse wijk Brouwhuis, maar ook wethouder Antoinette Maas van GroenLinks. Volgende week gaat ze daarom op bezoek bij het bedrijf. "Eigenlijk heb ik mezelf laten uitnodigen." Want in de ogen van de wethouder zit er weinig beweging in het bedrijf als het gaat om een oplossing voor de stank. "De buurt vecht tegen de bierkaai."
 5. Ciska Kapteijns (83) sinds dinsdagavond spoorloos, voor het laatst te voet gezien in Den Bosch

  De 83-jarige Ciska Kapteijns is sinds dinsdagavond vermist. Ze werd voor het laatst gezien toen zij haar appartementencomplex aan de Ruusbroecstraat in Den Bosch te voet verliet rond kwart voor elf.

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook