Buienradar Brabant

Alle nieuwsberichten op de homepage
 1. Ongeluk op A58 bij Best met auto’s en bestelbus, weg weer open

  De A58 van Tilburg naar Eindhoven was dinsdagmiddag enige uren afgesloten bij Best door een ernstig ongeval met vier auto's en een bestelbus. Het verkeer werd via de vluchtstrook geleid. Rond vijf uur uur was de weg weer open. De vertraging neemt af.
 2. Zwerm van 25.000 bijen vliegt rond boom Eindhoven, nest is verwijderd

  Een zwerm van ruim 25.000 bijen vloog dinsdagmiddag rond een boom in Eindhoven. Dat gebeurde bij Hotel Pullman aan de Vestdijk. Een imker heeft het nieuwe nest inmiddels verwijderd.
 3. Tilburg Trappers blijft strijdbaar na eerste verliespartij: ‘Wij worden kampioen’

  Met de hakken over de sloot plaatsten de Tilburg Trappers zich vorige week voor finale van de play-offs in de Oberliga. Maar ook nu moeten de Trappers weer keihard werken voor de titel, aangezien de eerste van de mogelijke vijf finalewedstrijden maandag in eigen huis met 1-4 werd verloren. “Maar wij laten woensdag zien wie de beste zijn.”
 4. Plek voor 8000 fietsen in nieuwe stallingen bij centraal station Tilburg

  Bij het centraal station van Tilburg wordt donderdag de officiële aftrap gegeven voor de bouw van twee grote fietsenstallingen. Die zullen te zijner tijd plaats bieden aan achtduizend fietsen. In de drie huidige stallingen kunnen momenteel zo’n 5200 stalen rossen staan.
 5. 'Megastallen vormen geen bedreiging voor dierenwelzijn'

  De omvang van een stal zegt niets over de zorg voor dieren of het dierenwelzijn. Dat zegt boerenorganisatie LTO dinsdag in reactie op de groei van het aantal megastallen in Brabant. De afgelopen zeven jaar kwamen er 85 megastallen bij. Wakker Dier maakt zich zorgen om het dierenwelzijn en de risico’s op brand.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook