Buienradar Brabant

Omroep Brabant RSS
 1. Man rijdt rond met 'Stop politie'-balkje en licht automobilist op

  SAMBEEK - Je hebt een agent afgesneden en moet meteen even twintig euro aftikken. Een bestuurder kreeg dit woensdagmiddag te horen van een ‘diender’ in Sambeek. De automobilist werd opgelicht, want de man bleek helemaal niet van de politie te zijn.
 2. En dat is drie! Ranomi Kromowidjojo wint goud op 100 meter vrije slag

  EINDHOVEN - Zwemster Ranomi Kromowidjojo heeft vrijdag bij de Europese kampioenschappen kortebaan in Kopenhagen de titel gepakt op de 100 meter vrije slag. De Eindhovense bleef in het 25 meterbad van de Deense hoofdstad haar Zweedse rivale Sarah Sjöström net voor.
 3. Brabant Bedankt! Recordaantal van 166.784 artikelen opgehaald voor Samen voor de Voedselbank

  TILBURG - We zijn er een beetje stil van... We wisten dat Brabanders elkaar graag helpen, maar om eerlijk te zijn hadden we niet verwacht dat Brabant zo gul zou geven aan onze actie Samen voor de Voedselbank. In twaalf dagen tijd haalden we 166.784 lang houdbare producten op. Mede namens de cliënten van de Brabantse voedselbanken zeggen we: 'Bedankt!'
 4. Francis maakt feestelijk driegangenmenu met voedselbankproducten

  TILBURG - Iets lekkers en feestelijks op tafel zetten tijdens de feestdagen. Voor velen een uitdaging. Misschien wel helemaal als je afhankelijk bent van de voedselbank. Speciaal voor die mensen heeft Francis Kuijk uit Kaatsheuvel, bekend van Heel Holland Bakt, een receptenboekje gemaakt.
 5. Michael van Gerwen breekt record op openingsdag WK

  VLIJMEN - Michael van Gerwen gooide donderdagavond een superpartij tegen Christian Kist. Mighty Mike kwam tot een gemiddelde van 106,17. Nog nooit begon Van Gerwen zo goed aan het WK, zo blijkt uit cijfers van dartsbond PDC.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook