Buienradar Brabant

Omroep Brabant RSS
 1. Genieten op de valreep: laatste zomerse dag valt nog net in de vakantie

  EINDHOVEN - We hebben er lang op moeten wachten, maar gelukkig valt ‘ie wel nog net in de vakantie. Een lekkere zomerse dag. Dus iedereen die (nog) vrij is: trek er vooral op uit. Want voorlopig is het ook de laatste.
 2. Vele strandgangers en ongeluk zorgen voor tientallen kilometers file op A58

  HEERLE - Druk verkeer richting het strand in Zeeland en een groot ongeluk op A58 bij Heerle zorgen woensdagochtend voor tientallen kilometers file. Dat meldt de VerkeersInformatieDienst.
 3. 'Lustknipper' opnieuw aangehouden, man sloeg nu toe in trein van Eindhoven naar Venlo

  HELMOND - Een 23-jarige man uit Helmond die wordt verdacht van 'lustknippen' is dinsdag voor de vierde keer opgepakt. Hij zou twee weken geleden het haar van een jonge vrouw hebben afgeknipt in de trein van Eindhoven naar Venlo. De man werd in februari, 2016 en 2015 ook al opgepakt.
 4. 'Recordaantal moorden West-Brabant, burgemeester Depla maakt zich zorgen'

  BREDA - West-Brabant en Zeeland koersen af op een recordaantal afrekeningen. De Bredase burgemeester Paul Depla maakt zich grote zorgen, zo meldt EenVandaag woensdag.
 5. Ongeluk met drie vrachtwagens op A67, alleen toerit bij Geldrop naar snelweg nog dicht

  GELDROP - De A67 tussen Geldrop en Someren is woensdagochtend ruim een uur dicht geweest na een ongeluk met drie vrachtwagens. De weg was rond kwart over tien weer open. Alleen de toerit bij Geldrop naar de A67 is nog dicht omdat de trucks moeten worden weggetakeld. De vrachtwagens botsten achter op elkaar. Om kwart voor tien waren de chauffeurs uit hun cabines.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook