Buienradar Brabant

Omroep Brabant RSS
 1. Bertens door naar volgende ronde in Cincinnati na opgeven tegenstander Wozniacki

  CINCINNATI - Kiki Bertens staat in de derde ronde van het tennistoernooi in het Amerikaanse Cincinnati. De 26-jarige tennisster zag haar tegenstandster Caroline Wozniacki na de eerste set opgeven.
 2. Omroep Brabant viert de laatste vakantiedagen, LIVE op de camping en op het water

  ULICOTEN - Na weken uitslapen, lummelen en misschien wel een reisje naar het buitenland, is het nu toch echt bijna gebeurd. De zomervakantie loopt op zijn einde. Slik. Omroep Brabant wil die laatste dagen niet ongemerkt voorbij laten gaan. Sterker nog, we maken er een feestje van. Daarom staat onze radiostudio donderdag op camping Ponderosa in Ulicoten.
 3. 'Als je voor pret bent!', snoepfabriek Red Band viert 90e verjaardag

  ROOSENDAAL - Geen Topdrop of Stophoest, maar taart donderdag voor de ruim 100 medewerkers van snoepfabriek Red Band in Roosendaal. Het is precies 90 jaar geleden dat 'meneer Overwater' aan de Spoorstraat een fabriek voor drop- en suikerwerken begon. Op 18 augustus 1928 gingen de deuren open.
 4. Goederentrein en vrachtwagen botsen op elkaar

  MOERDIJK - Een goederentrein en een vrachtwagen zijn woensdagavond rond half twaalf op de Orionweg in Moerdijk tegen elkaar gebotst. Dit gebeurde op een spoorwegovergang zonder verlichting.
 5. Tien mensen verdronken in Brabant in 2017: de gevaren van liefelijk uitziend water

  NUENEN - In 2017 verdronken in Brabant 10 mensen. Dat blijkt uit cijfers van het CBS, het Centraal Bureau voor de Statistiek. De meerderheid van de mensen die verdronken, was volwassen. Volgens het CBS is het aantal jonge kinderen dat verdrinkt sinds de jaren 50 fors afgenomen. Het aantal verdrinkingen is de afgelopen jaren redelijk stabiel. Toch ligt het gevaar van verdrinking al gauw op de loer.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook