Black Friday bij de HEMA

Buienradar Brabant

Leading Ladies: sterke vrouwen en prachtige muziek

Geachte meneer/mevrouw,

Komend theaterseizoen kunt u, als muziekliefhebber, weer genieten van de meest sfeervolle en prachtige concerten. Er zit geen valse noot tussen! Dat klinkt toch als muziek in de oren?

In het nieuwe seizoen hebben we een heel arsenaal aan geweldige vrouwelijke muzikanten voor u klaar staan. In deze nieuwsbrief brengen we u graag op de hoogte van deze Leading Ladies die ons podium gaan betreden met prachtige en herkenbare muziek. Van een combinatie van musical en opera tot het Portugese levenslied en van Barbra Streisand tot James Bond.


Meer weten over het muziekprogramma? Neem dan eens een kijkje op onze website.


Muzikale groet,

Team Theater de Bussel
 

Leading Ladies
Janke Dekker Producties
Generations
vr 4 okt 2019
GROTE ZAAL
MUSICAL EN OPERA

Een wervelend theaterconcert, met de mooiste musical en opera klassiekers. Een avond lang genieten van muziek die ons al generaties lang betovert, gezongen door twee bijzondere zangeressen. Janke Dekker is een echte musicalster en haar dochter Amy Egbers is net afgestudeerd aan het Fontys Conservatorium in klassieke zang en muziektheater.
Bestellen
Renée van Wegberg e.a.
List, Shaffy & Piaf
zo 1 dec 2019
GROTE ZAAL
HERKENBARE KLASSIEKERS

In List, Shaffy & Piaf zingt Musical Award Winnaar (2018) Renée van Wegberg wederom het rijke oeuvre van haar favoriete artiesten. Samen met een viertal topmuzikanten brengt zij het mooiste en beste uit het repertoire van o.a. Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore.
Bestellen
Hadewych Minis
Hadewych Doet De Dames (try-out)
za 21 dec 2019
GROTE ZAAL
NOSTALGIE, HITS EN VERGETEN PARELS

Hadewych zoomt in op het hart en de smart van onze Nederlandse zangeressen en liedjesschrijfsters. Van Anouk tot Annie M.G. Schmidt en van LAKSHMI tot Zangeres zonder Naam. Op zoek naar haar muzikale vingerafdruk. We kijken er naar uit om dit multitalent opnieuw te mogen verwelkomen bij de Bussel!
Bestellen
Dorona Alberti & Ensemble
The Music from James Bond (try-out)
do 9 jan 2020
GROTE ZAAL
ICONISCHE JAMES BOND SONGS

Dorona Alberti (Gare du Nord) en haar ensemble dompelen zich, in het voorjaar van 2020, onder in de wereld van spionage en glamour met het programma The Music from James Bond. De meest iconische songs van vroege en recentere James Bond-films komen in dit theaterconcert voorbij.
Bestellen
Beth & Flo
Rachtime
zo 1 mrt 2020
KLEINE ZAAL
KLASSIEK CONCERT EN EEN TIKKIE THEATRAAL

Het duo verrast, ontroert, betovert en flirt. Twee jonge pianistes hebben hun klassieke opleiding gecombineerd met hun liefde voor theater. Zo brengen Beth en Flo hun lievelingsstukken met prikkelende verbeeldingskracht en aanstekelijke overgave
Bestellen
Petra Berger
Tribute to Barbra Streisand
vr 6 mrt 2020
GROTE ZAAL
UNIEKE TRIBUTE AVOND

Petra Berger staat bekend om haar vocale veelzijdigheid en kwaliteit. Ze weet daarmee al jaren een grote schare fans aan zich te binden. Tel daar haar persoonlijke bewondering voor Streisand bij op en alle ingrediënten voor een mooie hommage zijn aanwezig.
Bestellen
Maria de Fátima
Nacht in Lissabon
zo 22 mrt 2020
KLEINE ZAAL
PRACHTIGE FADO

Maria de Fátima, won op haar 12e Lissabons belangrijkste zangcompetitie. 40 jaar later zingt zij de Fado nog steeds vanuit haar tenen. Reeds opgenomen in de ‘Orde van Infante D. Henrique’ voor haar verdienste omtrent deze muziek, reist ze nu door Nederland met haar theatertour: Nacht in Lissabon.
Bestellen

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook