Buienradar Brabant

blauwekei
Wij zijn er trots op dat de winnaars van de Poelifinario (de cabaretprijzen voor het beste programma van het seizoen) komend seizoen in ons theater staan! Lenette van Dongen won in de categorie Entertainment en Louise Korthals in de categorie Engagement. De jury is lovend over de vakvrouwen. 

Over Lenette
"Ze is nog geen halve minuut bezig of de hele zaal staat al te dansen. Dat is knap, zeker als je bedenkt dat Lenette van Dongen dan nog geen woord heeft gezegd. Ze kijkt. Ze springt. Ze lacht."
Het volledige juryrapport vind je hier.

Over Louise
"Haar spel is minstens zo imponerend als die inhoud. Ze gromt, stampt, ontreddert en ontroert. Het is een zeer krachtige performance, ondersteund door fantastische muzikanten en een fraai toneelbeeld.”

Deze prijswinnende voorstellingen zijn zeker aanraders! Voor beide shows zijn nog kaarten. 

Alex Ploeg greep overigens net naast de Neerlands Hoop (de prijs voor grootste aanstormende cabarettalent). Ook over hem was de jury lovend: "Hij toont zich een volleerd comedian, die de zaal moeiteloos aan het lachen krijgt. Ploeg is een innemende verteller en heeft het acteertalent om de hachelijke situaties waarin hij terechtkomt zeer treffend uit te beelden."
Nieuws
Uitgelicht programma
Theater De Blauwe Kei

Verlengde
Noordkade 10-12
5462 EH  Veghel

tel. 0413 - 342555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kassa - Kaartverkoop

maandag t/m vrijdag van 
13.00 tot 17.00 uur en 
75 minuten voor aanvang
van een voorstelling
 

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook