DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

Buienradar Brabant

Markant kijkt naar de toekomst

Al weken zijn onze deuren gesloten. Maar vandaag openden we de deuren speciaal voor Tweede Kamerlid Lenny Geluk-Poortvliet. Zij bracht een bezoek aan ons mooie theater om de exit-strategie welke we ontwikkeld hebben samen te bekijken en bespreken.

We hebben dit protocol ontwikkeld in samenwerking met Tausch, deze exit-strategie maakt het voor Nederlandse theaters mogelijk om binnen de gestelde kaders van de coronamaatregelen, toch meer dan het tot nu toe toegestane aantal van 30 bezoekers te kunnen ontvangen. Benieuwd hoe dat eruit zou zien? Bekijk de animatie.

Mevrouw Geluk-Poortvliet reageerde na haar bezoek aan Markant erg positief op de exitstrategie:  "Het is innovatief, getuigd van ondernemerschap en is een mooie manier om maatschappij weer op gang te krijgen”. Onderstaand lees je het volledige nieuwsbericht.

Lenny Geluk-Poortvliet (CDA): "Exitstrategie is innovatief en getuigd van ondernemerschap"

Tweede Kamerlid Lenny Geluk-Poortvliet (CDA) bracht vandaag een bezoek aan Markant Uden om de exit-strategie die het theater in samenwerking met Tausch heeft ontwikkeld, te bekijken en te bespreken. De strategie maakt het mogelijk om binnen de gestelde kaders van de coronamaatregelen toch meer dan het tot nu toe toegestane aantal van dertig bezoekers te kunnen ontvangen. Geluk-Poortvliet reageerde na afloop positief: "De exit-strategie is innovatief, getuigd van ondernemerschap en is een mooie manier om maatschappij weer op gang te krijgen”.

Lees meer
Thuistip

Liesbeth List

25 maart jl. overleed Liesbeth List; een icoon in de Nederlandse amusementsindustrie. Geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen. Bij Markant Uden zullen we haar nooit vergeten; in de foyer hangt een mooie boodschap welke ons voor altijd aan haar zal blijven herinneren:

‘Heb het leven lief, pak de liefde vast.’

In 2017 verscheen er een prachtige musical over deze grootste vedette waarin haar ongelofelijke levensverhaal & carrière centraal staat. De musical is nu ook thuis te bekijken.

Bekijk LIESBETH - de musical
 

Telecom keuzehulp

 
 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook