Markant Uden zondag bij EenVandaag

Het draagvlak voor de exit-strategie voor theaters, die door Tausch en Markant Uden ontwikkeld is, wordt steeds groter. Branchegenoten, artiesten en politici zijn positief. En ook in de landelijke media is er volop aandacht. Vanmiddag maakte EenVandaag opnames. Je ziet het eindresultaat aanstaande zondag om 18.15 uur op NPO1.

Ook hebben we deze week weer een nieuwe editie van DE GROTE MARKANT QUIZ voor je, waarbij je kans maakt op een cadeaubon t.w.v. € 20! En natuurlijk ook in deze nieuwsbrief weer een aantal leuke thuistips.

Steeds groter draagvlak voor Udense exit-strategie voor theaters

Door Markant Uden en Tausch ontwikkelde strategie zondag in EenVandaag 

De exit-strategie voor theaters, die door Tausch en Markant Uden ontwikkeld is, mag rekenen op grote belangstelling. Branchegenoten, artiesten en politici zijn positief. En ook in de landelijke media is er volop aandacht voor het protocol dat het mogelijk maakt om binnen de gestelde kaders van de coronamaatregelen toch meer dan het tot nu toe toegestane aantal van dertig - en straks honderd - bezoekers te kunnen ontvangen in het theater en dat verdergaat dan de 1,5 meternorm die momenteel geldt. Vanmiddag maakte EenVandaag opnames in Markant Uden voor de uitzending van aanstaande zondag.

Lees meer
De Grote Markant Quiz
De Grote Theater Quiz
Test jouw kennis en maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 20
Start de quiz
Thuistips
Quarantaine TV

Je kent ze vast nog wel; Ruben, Tijl en Ruben. Van de Lama's inderdaad. Met zijn drieën hebben ze 40 afleveringen van Quarantaine TV opgenomen. Zeker weten dat je dit leuk gaat vinden: 100% lachgarantie!

Lees meer
Stay home and keep on dancing

Kun jij je ook zo verbazingwekkend kijken naar een dansvoorstelling? En vraag je jezelf dan af hoe dat allemaal tot stand komt? Het Nederlands Dans Theater geeft je een intiem kijkje in de werk- en denkwijze van grote choreografen.

Lees meer

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook