Buienradar Brabant

Kersouwe berichten
View this email in your browser

Beste Kersouwefan,

Het Kersouwebos wordt groener en groener en het is alweer aftellen geblazen tot de start van ons nieuwe theaterseizoen. Op vrijdag 17 mei gaan we van start met een fantastische muziekavond, waarin we de muziekiconen - onder andere George Michael, Prince en David Bowie - eren die ons in 2016 zijn ontvallen: A Tribute to 2016. Voor deze openingsavond is er een speciale groepskorting (gebruik 4tribute om deze korting in de webshop te activeren). 

In datzelfde weekend (op zondag 19 mei) viert Gemeente Bernheze haar 25-jarig jubileum met een mooie feestdag in en rondom de Kersouwe.
Via deze link vind je meer informatie over dit evenement.

Sinds onze start voorverkoop half maart zijn er alweer duizenden tickets over de spreekwoordelijke toonbank gegaan. Voor een groot aantal voorstellingen zijn nog kaarten verkrijgbaar. Dus had je nog geen kaarten besteld, bezoek dan snel onze website www.kersouwe.nl en sla je slag :).

We hopen ook jou weer te ontmoeten bij een (of meer) Kersouwe-activiteiten dit seizoen. 
Tot ziens dus!

Groetjes van Madelief 

Hierboven vind je een impressie van onze openingsavond 'A Tribute to 2016'.
Deze opnames zijn gemaakt in het Amsterdamse Bos, waar deze succesvolle productie (meermaals uitverkocht) eerder te zien was. 

 
40-JARIG JUBILEUM JEUGDTHEATERGROEP KERSOUWE

Onze jeugdtheatergroep viert dit jaar met de productie 'De Club van Lelijke Kinderen' haar 40-jarig jubileum! De premiere is op woensdagmiddag 26 juni en daarnaast zijn er diverse (reguliere) voorstellingen. Klik op deze link voor alle data en meer info.  

Extra besloten voorstelling 
Ben je oud-speler en/of oud-medewerker van onze jeugdtheatergroep? Dan ben je van harte uitgenodigd voor een extra, besloten jubileumvoorstelling op zondagmiddag 30 juni. Stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij het aantal gewenste kaarten en wanneer je actief was bij De Kersouwe.
Je ontvangt dan (maximaal) 4 gratis kaarten.
THEATERGROEP KERSOUWE OVER DE TOTSTANDKOMING VAN LANG EN GELUKKIG

Onze eigen theatergroep brengt dit jaar het stuk 'Lang en Gelukkig - Maar dan anders' (Première zondag 11 augustus). In de aanloop hiernaartoe krijg je via onze blogs een mooi kijkje achter de schermen van deze productie.
Lees via deze link het eerste blog. 

 
THE KIK SPEELT BOUDEWIJN DE GROOT MET ORKEST

Op vrijdag 28 juni worden de twee klassieke albums van Boudewijn de Groot 'Voor de overlevenden' en 'Picknick' uitgevoerd door The Kik & orkest. Dat betekent dat prachtige klassiekers als ‘Land van Maas en Waal’, ‘Testament’ en ‘Prikkebeen’ live te horen zullen zijn in onze Kersouwe. Aanrader!
 
Contact
Kersouwelaan 1, 5473 TE Heeswijk-Dinther
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook