Black Friday bij de HEMA

Buienradar Brabant

Première gemist? Kom naar Lang en Gelukkig met 'Foute Camping' afterparty!
View this email in your browser


Avondvoorstelling Lang en Gelukkig met'Foute Camping' afterparty

Heb je de première van Lang en Gelukkig, maar dan anders gemist? Niet getreurd. De eerste zaterdagavond - op 17 augustus - belooft een waar feestje te worden. Na de voorstelling gaan we door met een toffe 'Foute Camping' afterparty. Dansen in kekke outfitjes, genieten van guilty pleasure en luidkeels meezingen met alle foute hits ... 

Je bent pas echt klaar voor de Foute Party als je je outfit in huis hebt! Van shiny Abba-outfits tot foute 90s trainingspakken. Trek je foutste outfit out de kast en kom naar de voorstelling. Een klein beetje fout mag natuurlijk ook! 
Een voorproefje ...
Het personeel van camping de Mossel is er weer klaar voor deze zomer!

Hilarische sprookjesmix op camping de Mossel

Theatergroep de Kersouwe kleurt dit jaar prettig buiten de lijntjes met een bewerking van ‘Lang en Gelukkig’. Een familievoorstelling van 8 tot 88. Een Nederlands toneelstuk waarin de sprookjes assepoester en roodkapje worden gemoderniseerd en samengevoegd tot een komische, absurdistische en muzikale voorstelling. Een voorstelling met een eigenzinnige twist met camping de Mossel als verrassend ' podium'. 

Bevriende prinsessen, een sullig prinsje en een sikkeneurige fee. De kersouweversie van Lang en Gelukkig - maar dan anders - zit vol goed gevonden stereotypen. Wat begint met een relaxed vakantiegevoel op de camping eindigt vol spanningen, heftige ruzies en hevige verliefdheden. Hilarische situaties wisselen elkaar in no time af. Grappige campingbeelden en leuke woordgrapjes passeren de revue. Spektakel gegarandeerd!


Andere voorstellingen

Na de avondpremière met 'Foute Camping' party op zaterdag 17 augustus is de voorstelling nog te zien op 18 augustus (middag), 24 augustus (avond), 25 augustus (middag), 31 augustus (avond) en 1 september (middag). Op zondagmiddag 25 augustus is er een gebarentolk aanwezig op het podium. 

Let op: Theatergroep de Kersouwe speelt dit jaar op zondagmiddag en zaterdagavond (dus niet op vrijdagavond)!

Contact

Kersouwelaan 1, 5473 TE Heeswijk-Dinther

Helpdesk kaartverkoopDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook