Buienradar Brabant

o.a. 25% korting en gratis audiotour
Het Noordbrabants Museum
o.a. 25% korting en gratis audiotour
? Black Friday Deals bij Het Noordbrabants Museum
? Black Friday Deals bij Het Noordbrabants Museum
Bekijk deals
Dit weekend zijn de Black Friday Deals bij Het Noordbrabants Museum. Profiteer vrijdag en zondag van 25% korting in onze Van Gogh Shop. Van unieke Van Gogh sokken tot kleurrijke ansichtkaarten. Op zaterdag kun je genieten van een gratis audiotour door de tentoonstelling Van Goghs intimi. Benieuwd? Lees dan snel verder!
Van Gogh in je schoen
Van Gogh in je schoen
Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? Bezoek op vrijdag of zondag de Van Gogh Shop. Je ontvangt 25% korting op puzzels, boekenleggers, ansichtkaarten of magneten. Op zaterdag luister je gratis naar de audiotour bij Van Goghs intimi.
Bekijk alle deals
Wie was Vincent van Gogh?
Wie was Vincent van Gogh?
Wil jij meer weten over de wereldberoemde kunstenaar en zijn intimi? Boek dan een ticket voor de instaplezing op zondag 1 december. Een kunsthistoricus neemt je mee door zijn leven. De laatste lezing staat gepland op 5 januari 2020.
Boek instaplezing
Ontdek de complete collectie
Ontdek de complete collectie
De tentoonstelling Kimono's van Hans van Hoek is compleet! Het museum was op zoek naar het twaalfde Kimono-werk van de Brabantse kunstenaar. Enkele weken geleden kregen we een telefoontje vanuit Portugal. Het Eindhovens Dagblad schreef hierover:
Lees het hele verhaal
Zoek de verschillen!
Zoek de verschillen!
Zundert, Etten, Nuenen, Parijs en Arles. Komen deze plaatsen jou bekend voor? Ze vormen de route die Van Gogh in zijn leven heeft afgelegd. De Belgische fotograaf Karin Borghouts heeft zijn voetsporen gevolgd en vastgelegd met haar camera.
Lees meer
Partners van Het Noordbrabants Museum
Subsidiënten
Provincie Noord-Brabant
's-Hertogenbosch
Grondleggers
BankGiroLoterij
Vrienden van het Noordbrabants museum
Hoofdsponsoren
Rabobank
Renschdaele Art Foundation
Stersponsoren
VDL
Signify
Co-sponsoren
Avans Hogeschool
Banning
Boelens de Gruyter
Coffr
Van Drunen
Van Landschot
Mansveld Techniek
Clavis

Telecom keuzehulp

 
 

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheel

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook