HEMA: Sale met korting tot wel 70%

Dans in het nieuwe jaar | Verkadefabriek twitter facebook
Beste dansliefhebber,
De eerste dansvoorstelling van het nieuwe jaar is er één die overloopt van energie: Alida Dors brengt in Or Die Trying dansers en thaiboksers bij elkaar. Vanavond gaan zij het gevecht aan met hun eigen grenzen. 

Maar we kijken verder, want er staan ons veel inspirerende dansvoorstellingen te wachten. In februari zie je de nieuwe voorstelling van Conny Janssen Danst - ook vól energie en niet meer weg te denken uit de Verkadefabriek. En wat dacht je van een nieuw stomend dansconcert van Jens van Daele? Lees het in deze nieuwsbrief. 
Groeikracht en levensdrift

Conny Janssen Danst - Kiem
wo 12 t/m vr 14 februari, 20.30 uur | Grote Zaal


Na het succes van Broos, de voorstelling die in 2019 voor maar liefst drie uitverkochte avonden in de Verkadefabriek zorgde, komt Conny Janssen nu terug met haar nieuwe voorstelling Kiem.

"Nadat we vorig jaar Broos maakten, was ik van plan een bestaand repertoirestuk onder handen te nemen. Zoekend naar wat dat zou kunnen zijn, kwam ik niet weg van het gevoel dat ik iets nieuws moest maken, dat ik iets in mij eruit moest laten. Voor Broos, dat gaat over de broosheid van het bestaan, keek ik intensief naar het imploderende leven van mijn moeder, dat steeds kwetsbaarder wordt, langzaam uit elkaar valt. Ik had de sterke behoefte om in de nieuwe voorstelling een tegenbeweging te creëren, een gevoel van kracht en vitaliteit te tonen." - Conny Janssen over Kiem.

Kiem gaat over groeikracht, levensdrift. Over het gevecht te willen ontsnappen aan dat wat je tegenhoudt, over de drang om uit te breken. Het lichaam vol te zuigen met verse lucht om met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden te kunnen omarmen. In Kiem omarmt Conny Janssen de vitaliteit van het leven. 

Drie prachtige dansavonden met livemuziek van Budy Mokoginta en Mark Schilders. Zorg dat je erbij bent.

Meer informatie en tickets
Verwacht: dans in 2020

Behalve Conny Janssen Danst, verwelkomen we de eerste helft van dit nieuwe jaar nog een aantal fijne en bekende dansnamen. Iets om naar uit te kijken! 

Jens van Daele - NachtHexen IV: Battre 
za 14 mrt, 20.15 uur | Kleine Zaal
Energiek, krachtig en theatraal, maar ook verstillend. Een bijzonder actuele voorstelling in intieme setting, voor dans-, muziek- én theaterliefhebbers. NachtHexen IV: Battre is een voorstelling over eeuwige strijd, met indringende livemuziek die je rechtstreeks in het hart raakt. Na NachtHexen II: La Parisienne zie je opnieuw een stomend dansconcert van deze Belgische choreograaf die ooit danser was bij Conny Janssen Danst. 
Lees meer

Panama Pictures - Road to Panama 2020
do 23 t/m za 25 apr, 20.15 uur | Kleine Zaal
Na de successen van Urban Fiction en Requiem for lost things in 2018 en Road to Panama 2019, presenteert huisgezelschap Panama Pictures een splinternieuwe 2020-editie van Road to Panama. Opnieuw wordt de Kleine Zaal omgevormd: je zit midden in de voorstelling en kunt de dansers bijna aanraken. Een unieke setting!
Lees meer 

Guilherme Miotto - Portraits
do 28 mei, 20.15 uur | Kleine Zaal
Vijf gepassioneerde dansers en drie jongens van de straat: een ontmoeting. Als mens heb je niet voor het zeggen waar je geboren wordt en in welke omstandigheden. Toch bepaalt dat voor een groot deel hoe je leven zal zijn. Als je het zo bekijkt, kunnen we misschien anders naar elkaar kijken. Maakt de blik van een ander wie je kan zijn? Guilherme Miotto kun je kennen van het succesvolle .Ball, waarmee hij in het programma van Theaterfestival Boulevard in 2018 in de Verkadefabriek te zien was. Dit seizoen maakt hij Portraits, waarin acht lichamen elkaars belevingswereld aftasten.
Lees meer 
Gratis filmkaartje
Word je deze maand Supporter, dan krijg je je eerste filmkaartje van ons cadeau. 
En daarna geniet je de rest van het jaar van alle andere voordelen die je als Supporter hebt: 

√ € 2 korting op theater, dans, muziek en cabaret
√ € 1 korting op film
√ € 1,50 korting in de kinderkunstfabriek
√ € 1 korting in het restaurant, bij geselecteerde gerechten
√ achtergronden, aanbiedingen en tips in je mail
√ voorrang bij start kaartverkoop voor het nieuwe seizoen
Lees alles over deze actie
Login om te antwoorden

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook