DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

Buienradar Brabant

Willem Twee kunstruimte
nieuws

Willem Twee gaat weer open!

Beste kunstliefhebber,

Vanaf 1 juni zijn de maatregelen rondom de coronacrisis gelukkig wat versoepeld. We zijn blij dat ook Willem Twee muziek en beeldende kunst weer open mag, al is het dan onder de strikte voorwaarden van de overheid en het RIVM. Wij kunnen niet wachten om weer open te gaan.

We hebben natuurlijk de afgelopen weken niet stilgezeten en zijn volop op zoek geweest naar manieren om onder de nieuwe omstandigheden muziek en tentoonstellingen te presenteren en vergaderruimtes en lunches aan te bieden.

We hebben onze locaties zo ingericht dat u 1,5 meter afstand van elkaar kunt houden en ons veilig kunt bezoeken. In de loop van de komende weken zullen we meer bekendmaken over de concerten en tentoonstellingen die je bij ons kunt verwachten. Ook in de Willem Twee studios worden de activiteiten hervat.

Aantal bezoekers en reserveringen
Voorlopig kunnen onze events door slechts een maximaal aantal gasten tegelijk worden bezocht. Daarom is het van belang dat u vooraf online een ticket reserveert via willem-twee.nl. Misschien zult u even moeten wachten om bijvoorbeeld een tentoonstelling te bezoeken. Gelukkig kunt u in lunchcafé Hangop terecht voor een kop koffie of een broodje.

Lunchen
Lunchcafé Hangop opent per 2 juni weer zijn deuren. U kunt in de Hangop terecht voor een heerlijke lunch, snack, borrel of een lekkere koffie of thee. De Hangop is geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur. Lunch kunt u gebruiken tussen 11.00 u en 14.00 u. Ook in de Hangop moeten we het maximum aantal gasten bewaken. Reserveren vooraf is daarom verplicht. Dit kunt u doen via telefoonnummer
06 – 27 24 15 62.

Entreeprijzen
De entree voor tentoonstellingen in onze kunstruimte bedraagt € 5,- per persoon. De opbrengst van de entreegelden komen trouwens geheel ten goede aan de kunstenaars!

Flexwerken
Ook de flexwerkplekken gaan vanaf 2 juni weer open, maar zijn aan dezelfde regels gebonden. Het toegestane aantal flexwerkers is beperkt. Daarom vragen we u om vooraf (voor een dagdeel van 9:00 tot 13:00 of van 13:00 tot 17:00) een werkplek te reserveren. Wij vragen daarvoor voorlopig een vergoeding van € 5,- per persoon per dagdeel, inclusief koffie.  De details over de wijze van reserveren volgen later.

We staan te popelen om u weer te mogen ontvangen!

dinsdag 26 mei
Willem Twee Huiskamer Sessies

Dinsdag 26 mei 2020, 20:30

Beleef een avondje Willem Twee, gewoon vanuit je huiskamer! Na het succes van onze eerste livestream, hebben we weer een spectaculair en veelzijdig programma voor u samengesteld, met opzwepende jazz, harde gitaarbeats, een korte film, een piepjong klassiek trio, een mooie herinnering aan het Willem Twee poppodium en co-curator van Willem Twee kunstruimte, Masha van Vliet, brengt een bezoekje aan kunstenaar Marloes Vreeswijk in haar atelier in de Willem Twee fabriek. De avond wordt gepresenteerd door onze eigen Arlet Langewender (productie poppodium) en we sluiten af met een heerlijke en geestige gemberbier cocktail van de Bloody Good Mary’s bar

Doneren? Graag!
Tijdens het event kunt via een Tikkie-link een kleine financiële bijdrage leveren.
De opbrengst zal onder de artiesten worden verdeeld!
Tikkie link: https://tikkie.me/pay/WILLEMTWEE/gG4XfGcVKJtUK5KjDLuetp

U kunt de Willem Twee Huiskamer Sessies bekijken op dinsdagavond, 26 mei, vanaf 20:30, via onze website, de Facebook-pagina van Willem Twee Toonzaal en het YouTube-kanaal van Willem Twee poppodium.

Line-up:

Hein Willekens (metal)

Jelle Willems en Antonio Moreno Glazkov (jazz)

Revesz Trio (klassiek)

Interview Marloes Vreeswijk (beeldende kunst)

Documentaire 'A Wall of Sound' van regisseur Joris Hendrix (film)

De herinnering van Maarten van Hooft

Cocktails van de Bloody Good Mary’s bar

073 - 612 34 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Telecom keuzehulp

 
 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook