DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

Buienradar Brabant


   
 
 
Hoera, na een sluiting van meer dan tien weken kan het museum op 1 juni eindelijk weer open! Natuurlijk wel met de nodige voorzorgsmaatregelen, maar eindelijk zien de tentoonstellingen BodyDrift - Anatomies of the Future en De poster is dood het licht.

Om ervoor te zorgen dat het museumbezoek voor iedereen veilig verloopt, kunnen we maar een zeer beperkt aantal bezoekers toelaten. We vragen je daarom je ticket online te reserveren. In deze nieuwsbrief lees je hoe dat gaat, en welke andere maatregelen we nemen.

We kunnen niet wachten je weer in het museum te verwelkomen!
 
Door op onderstaande knop te drukken kom je terecht op de ticketpagina van Design Museum Den Bosch. Heb je een Museumkaart, Vriendenkaart, ICOM, AICA of Vereniging Rembrandt lidmaatschap? Je hoeft dan niets te betalen, maar het is wel belangrijk dat je een ticket met begindatum en -tijd reserveert.

Kies voor de juiste ticketsoort en selecteer het aantal tickets. Druk op 'Volgende stap' en selecteer eerst een datum en dan een tijd. Druk op 'Volgende stap' en vul je persoonsgegevens in. Ga akkoord met de bezoekersvoorwaarden en druk op 'Afronden'. Als je een volwassenen- of jongerenticket hebt gekozen dan kom je op de betaalpagina. Voor de tickets met kortingskaart wordt deze overgeslagen. Je ontvangt de tickets per e-mail.
 
Veiligheidsmaatregelen
Design Museum Den Bosch heeft een ruim opgezet gebouw waar anderhalve meter afstand houden goed mogelijk is. Er is een coronaprotocol opgesteld om er voor te zorgen dat iedereen het museum op een prettige en veilige manier kan bezoeken. Zo zijn er vaste looproutes, wordt er extra schoongemaakt, is er op verschillende plaatsen desinfecterende handgel aanwezig en mag er maar een beperkt aantal mensen naar binnen.
 
ANIMAL 2 van Ana Rajcevic, te zien in de tentoonstelling BodyDrift - Anatomies of the Future
ANIMAL 2 van Ana Rajcevic, te zien in de tentoonstelling BodyDrift - Anatomies of the Future
Hoe ziet de toekomst van het menselijk lichaam eruit? Ontwerpers en kunstenaars verkennen in deze tentoonstelling de morele en technologische grenzen van het lijf. De mens wordt verbeterd, beschermd, aantrekkelijker gemaakt. Dit moderniseringsproces is al eeuwen aan de gang, maar komt nu door technologische vooruitgang in een stroomversnelling. Bodydrift – Anatomies of the Future gaat over de recente geschiedenis en de toekomst van ons lichaam. Het geeft een overzicht van waar we nu staan en presenteert een speculatieve verkenning van de nieuwe mens in een spectaculair tentoonstellingsontwerp van Bart Hess en Harm Rensink.

Met werk van o.a. Ted Noten, Ana Rajcevic, Walter Pichler, Lucy McRae, Bart Hess, Zach Blas, Heather Dewey-Hagborg, Neri Oxman, Frederik Heyman en Sara Nuytemans
 
Vanaf 1 juni
De poster is dood
Ook de tentoonstelling De poster is dood is vanaf 1 juni weer te zien. In deze tentoonstelling presenteren we het werk van acht ontwerpbureaus die een rol spelen in de opkomst van de digitale reclamevormgeving in de buitenruimte. We worden omringd door plaatjes: reclames vechten overal om onze aandacht. Maar waar posters vroeger stil stonden, wordt onze blik nu steeds vaker getrokken door bewegende beelden. De traditionele grafische vormgeving op papier wordt zo langzaamaan vervangen door motion design op schermen.
 
 
 

Telecom keuzehulp

 
 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook