Buienradar Brabant

07/31/2017

alvast een aantal activiteiten voor het nieuwe seizoen. Maar ook de komende weken ben je welkom in PERRON-3. Zo is er vanaf 9 augustus een voorstelling van Theaterfestival Boulevard te zien in onze theaterzaal.


Kinderen en sprookjes zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Op 10 augustus kunnen kinderen met Tante Sjaan spelen in hun eigen sprookje! Lees verderop in deze nieuwsbrief meer over deze leuke activiteit.

In november wordt de swingende musical Hairspray opgevoerd door 2-Stage, die al jaren op rij voor uitverkochte zalen zorgt. De verkoop is onlangs van start gegaan. Mis het niet!

Meer tips voor het nieuwe seizoen lees je hieronder. Op 9 augustus staat het volledige programma van september t/m november online en ligt de nieuwe programmaflyer op je deurmat. Vanaf dan start ook de kaartverkoop aan de kassa en via de online ticketshop.

We wensen je een mooie zomer!


In deze nieuwsbrief:
- Theaterfestival Boulevard in PERRON-3
- Film tips
- 2-Stage - Hairspray the musical
- Theater tips
- Speel in je eigen sprookje-dag
- Jeugd tips
- Fijne zomer gewenst!

Theaterfestival Boulevard in PERRON-3

Dit jaar verwelkomen we wederom de Theaterfestival Boulevard bezoekers in PERRON-3. Je stapt een geheime locatie binnen, waar kinderen tussen droom en werkelijkheid leven. Gebutste zielen zijn het, die je uitnodigen voor een rituele performance. In de voorstelling The crow knows where the children go – die door zestien Brabantse kinderen wordt gespeeld – verkent Alexandra Broeder (Rotterdam, 1978) opnieuw (machts-)verhoudingen tussen kinderen en volwassenen. Een associatieve voorstelling over jeugdjaren, bedwelming en kraaien. Want ze zullen komen. Onvermijdelijk.

N.B.: The crow knows where the children go is een voorstelling voor volwassenen.Vanaf september zijn er weel veel topfilms in PERRON-3 te zien. Iedere donderdagavond om 20.15 uur zie je de beste blockbusters en mooiste filmhuisfilms. Iedere eerste zondag van de maand geniet je van een smakelijke filmbrunch. Een tipje van de sluier van de titels voor komende periode: Een Echte Vermeer, American Pastoral, Jackie, Inferno en The Jungle Book. Daarnaast zijn er weer diverse MOVIE Specials (o.a. een Vriendinnenfilm, Beers & Bites voor de mannen en een Halloweenfilm). Bekijk het programma vanaf 9 augustus op de site. Kaartverkoop start die dag.

2-Stage - Hairspray the musical


Hairspray doet je in de sixties belanden; de muziek is swingend, het verhaal hartverwarmend en de dans opwindend. 2-Stage Jeugd Musical brengt in november hun versie van deze geweldige musical. Edna Turnblad is een zwaarlijvige huisvrouw met een al even mollige dochter: Tracy. Ze blijken meer in hun mars te hebben dan iedereen ooit voor mogelijk heeft gehouden. Tracy weet in haar eentje een ware revolutie te veroorzaken in de suffige "ietwat racistische" stad Baltimore. En tussendoor verovert ze ook nog het hart van superhunk Link Larkin.Er zijn prachtige liedjes geschreven over vertrekken, onderweg zijn, heimwee hebben en naar huis terugkeren. Frédérique Spigt overdenkt haar eigen reis en vertelt aan de hand van haar favoriete songs anekdotes uit haar leven. | Misschien ken je Christel de Laat uit ‘De Jopie Parlevlietshow’ of ‘Toren C’, waarin ze al jaren een vaste rol heeft. Nu gaat ze het theater in met vijftig jaar lief en leed. | Persoonlijke vertellingen, omlijst door muziek. Bram van der Vlugt gaat op zoek naar de geschiedenis van een schilderij uit zijn jeugd. Een zoektocht die het verleden kleur geeft.

Speel in je eigen sprookje-dag (3+)

Ook in de zomermaanden zit Tante Sjaan niet stil. Speciaal voor al haar fans organiseert ze samen met Studio P-ACT & PERRON-3 een heuse Speel in je eigen sprookje-dag! Theaterdocente Pepita zal samen met Tante Sjaan deze dag aan de slag gaan om met je zoon of dochter een echt sprookje op te voeren in de Kleine Zaal van PERRON-3. Welk sprookje dat is? Dat hoor je op donderdag 10 augustus om 10.00 uur van Tante Sjaan!Kom naar het Griezelige Kinderboekenweekfeest van de BiEB met niemand minder dan Paul van Loon! Er valt de hele middag van alles te griezelen voor kinderen én ouders. En na de show is er voor de liefhebbers een griezelig buffet. Vroegboekkorting tot 1 september! | De sprookjesachtige interactieve voorstelling Op zoek naar de schat (4+) zit vol humor, gezelligheid en natuurlijk een flinke dosis magie. Alle kinderen helpen mee naar het zoeken naar de schat!

Fijne zomer gewenst!

Het seizoen is voorbij. We kijken terug op een mooi gevarieerd aanbod en hebben veel zin in het nieuwe seizoen. Vanaf september zijn er weer volop voorstellingen en films te zien. In de tussentijd kun je natuurlijk gewoon terecht bij Burgerzaken voor het verlengen van je paspoort of bij de BiEB om boeken te lenen. Let op: we zijn in de zomer op aangepaste tijden geopend.

We wensen je een mooie zonnige zomer toe!

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook