Buienradar Brabant

Willem Twee concertzaal
nieuws

Kill the west in me

De vloeiende klanken van de oosterse gamelan in combinatie met de westerse harmonieën van een strijkkwartet: dat gebeurt niet zo vaak. Ook muzikaal zijn oost en west gescheiden, vroeger zeker en misschien heden ten dage nog steeds. Zaterdag 2 december om 20:15 brengen het Doelen Kwartet en Ensemble Gending oosterse en westerse tradities samen in de unieke muziektheater-
voorstelling Kill the west in me.

Lunchconcert: Jop Schellekens en 002 Percussion

Solowerken en werken voor slagwerkensemble tijdens een uniek lunchconcert op woensdag 29 november om 12:30. Slagwerker Schellekens maakte grote indruk tijdens de audities voor de lunchconcerten en laat zich deze woensdag vergezellen door 002 Percussion dat al eerder furore maakte op ons podium.


Muziek op Donderdag: Duo De Schepper & Sanczuk

Gitarist Florian De Schepper en violiste Anouk Sanczuk, beide muzikanten van de Belgische folkband Broes, kozen voor een intieme setting met hun geliefde snaarinstrumenten en doorkruisen daarmee het hele folkgamma. Zweeds polska's, Ierse reels, Braziliaans samba's zijn maar enkele voorbeelden van invloeden die de composities van deze jonge, maar inmiddels al ervaren muzikanten behelzen. Hun liefde voor folk staat voorop, maar de honger om te improviseren wordt zeker ook gestild!. Donderdag 30 november 21:00 uur.


Jazzcafé: Marzio Scholten, Thomas Pol & Ruud Voesten

Een door gitarist Marzio Scholten samengesteld gelegenheidstrio bestaande uit jonge talenten Thomas Pol (bas) en Ruud Voesten (drums) speelt vanavond  een combinatie van bestaand werk, eigen materiaal en impro!  Vrijdag 1 december 20:30.

World Press Photo verlengd

World Press Photo  Den Bosch in Willem Twee kunstruimte mag zich verheugen in een enorme belangstelling. Reden genoeg om de tentoonstelling te verlengen tot en met zondag 10 december!

Net bevestigd
zo 10 dec
De Fermaatjes kinderkoor
wo 13 dec
Playful arts sessions performance
vr 01 dec
Manita Kieft
za 16 dec
A Dinosaur Gazelle And Other Stories
za 18 nov - Expositie
Viewfinders
do 08 feb - Grunge
Green Lizard + Antillectual + This Means War!
Binnenkort
VR
08
DEC
Estafest
Jazz - 20:30u
ZA
09
DEC
New Arrivals Cast Glass
Actueel - 20:15u
WO
13
DEC
Kat Carson, sopraan
Lunchconcert - 12:30u
volledige agenda
073 - 612 34 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook