Buienradar Brabant

Those Summer nights!
 

Over iets meer dan een week opent natuurtheater de Kersouwe weer haar poorten en starten we met een nieuwe Kersouwe-programma. Met hopelijk veel warme, zwoele zomeravonden bomvol muziek en cabaret en theater. Zeker is dat je deze zomer geniet van voorstellingen zoals je die nergens anders mee kan maken!

Theatertips van Madelief ...
 

Open podium - vrijdag 18 mei 2018 om 20:30 uur

Op 18 mei is het weer tijd voor het altijd zeer drukbezochte Open Podium van de Kersouwe. Het avondvullende programma kent een hoog lokaal karakter en biedt ruimte aan de meest uiteenlopende disciplines. Muziek, cabaret, zang, dans, en poëzie: alles kan en mag. De entree is gratis!
Jett Rebel - zaterdag 26 mei 2018 om 21:00 uur

Goed nieuws! Jett Rebel staat na lange tijd weer op het podium. Zaterdag 26 mei komt de excentrieke zanger naar De Kersouwe. Jett Rebel heeft zichzelf opnieuw uitgevonden op zijn nieuwste album Super Pop en neemt deze good vibes mee de bossen van Heeswijk-Dinther in. Frisser dan ooit maakte hij in zijn eentje Super Pop, zijn derde album in 12 maanden tijd.
Ellen ten Damme - vrijdag 1 juni 2018 om 21:00 uur

Van Berlijn naar Parijs gaan we en naar nog veel meer mooie plekken als Ellen ten Damme gaat zingen. Ze blijft verrassen, deze ongelofelijk veelzijdige artieste. In Paris - Berlin  gaat Ellens koffer vol favoriete Franse en Duitse muziek open, met geweldige muziek uit de jaren twintig, veertig en vijftig én muziek van nu. Hier alvast een voorproefje!
 

Nieuwsgierig naar het hele programma?
 

PROGRAMMA 2018
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Contact
Kersouwelaan 1, 5473 TE Heeswijk-Dinther
0413 29 11 50 of 0413 29 28 84

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook