Buienradar Brabant

Willem Twee concertzaal
nieuws
Concert Daniël Wayenberg geannuleerd

Het concert van pianist Daniël Wayenberg is wegens gezondheidsproblemen helaas geannuleerd. Het concert wordt zo mogelijk in de loop van het volgende kalenderjaar alsnog geprogrammeerd.

Celebrity Hot Tub Party in Muziek op Donderdag

Altijd een verrassing, altijd actueel, altijd bijzonder, altijd gratis, altijd in de foyer van de concertzaal en altijd op donderdag. Bij Muziek op Donderdag zijn alle ingrediënten aanwezig voor een avondje smaakvol cultuurhappen. Donderdag 11 oktober, 21:00 uur. Entree gratis.


Liran Donin's 1000 Boats

Bassist, producent en componist Liran Donin werkte samen met spraakmakende en toonaangevende artiesten, bands en projecten, zowel nationaal als internationaal. Met zijn onderscheidende powerhousegrooving en zijn virtuoze benadering van elektrische bas en contrabas, heeft Liran de grenzen van de bas naar onbekende gebieden verplaatst. Hij maakte opnamen en tourde langs artiesten als Led Bib en Polar Bear, The Unthanks, de Ethiopische vibrafonistlegende Mulatu Astatke, rock- en popartiesten zoals Chrissie Hynde en de Amerikaanse indieband Here We Go Magic. Hij werkte ook samen met tabla-maestro Pandit Shardah Sahai en zangeres Aruna Sairam. Vrijdag 12 oktober 20:30; Entree 15,-.

Beethoven: pianosonates op fortepiano

Op zondag 28 oktober speelt Shuann Chai in twee concerten de bekendste sonates uit Beethovens vroege en middenperiode. Daarna sluit Beethovenspecialist Ronald Brautigam de dag af met de drie laatste sonates. Alle drie de concerten worden gespeeld op fortepiano. U kunt een voordelige dagticket kopen voor alle drie concerten voor slechts € 40,-.

Binnenkort
ZA
13
OKT
Gare Du Nord + Inge van Calkar
21:00u
WO
17
OKT
Arthema String Quartet
12:30u
DO
18
OKT
Ruben Hein + Julian du Perron
20:30u
VR
19
OKT
Tin Men and the Telephone
20:30u
ZA
17
NOV
World Press Photo Den Bosch 2018
11:00u
volledige agenda
Net bevestigd
za 01 dec
Debussy/Escher-dag
zo 20 jan
Bach: Concerten voor klavecimbels
di 20 nov
Maya Fridman, cello solo
vr 23 nov
Reijseger Fraanje Sylla
za 22 dec
Holland Baroque & gasten
vr 01 feb
Corrie van Binsbergen/Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet
073 - 612 34 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook