Buienradar Brabant

 

De koude maanden staan weer voor de deur. Wollen truien, een perfect cadeau en aangename geurkaarsen. Dit seizoen vraagt om nieuwe items. Kom shoppen in de mooiste straten van Den Bosch of laat je betoveren op Margriet Winter Fair. Wij hebben alle ingrediënten in deze nieuwsbrief bij elkaar gebracht voor jouw ultieme novembermaand.
DE AGENDA UITGELICHT
Margriet Winter Fair
Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de wintermaanden. Koop of maak hier je kerstcadeaus, test producten, volg workshops. Den Bosch is ook vertegenwoordigd met een stand. Wandel vooral even langs om sfeer te proeven, een leuke workshops te volgen of te shoppen. Kortom: laat je betoveren! Wanneer: 23 t/m 29 novemberVriendinnenweekend
Combineer jouw bezoek aan Margriet Winter Fair met een veelzijdig weekend in Den Bosch. Leer alles over wijn tijdens een wijnproeverij, maak je eigen Bossche Bollen, shop je nieuwe outfit en sluit de dag af in een hotel. Ga snel naar de deal.Bekijk ook onze uitagenda om op de hoogte te blijven van alle evenementen in en rondom Den Bosch! 
WIN TICKETS VOOR MARGRIET WINTER FAIR
WINACTIE: Margriet Winter Fair
 
Wil jij je ook laten betoveren op het mooiste winterfeest van Nederland? Dan heb je geluk, wij geven 4x2 tickets weg! Ga snel naar onze website, wie weet win jij straks een gezellig dagje uit.
SAMENGESTELDE SHOPPINGROUTES
Om jouw shoptrip makkelijker te maken, hebben wij alvast een aantal routes voor je samengesteld. Deze nemen je mee langs de must visits van de stad.Shoproute: Ultieme Girls Night
Een avondje quality time met je vriendinnen is altijd een goed idee. Wij begrijpen precies wat jullie hierbij nodig hebben. Shop tijdens deze route de fijnste producten voor jullie ultieme girls night in. Ga direct naar deze route.Shoproute: 10X shoppen in de herfst
Deze route is perfect voor je nieuwe herfstcollectie. Naast kleding kom je tijdens deze route ook geurkaarsen, boeken en andere herfstige items tegen! Ga direct naar deze route.Naast bovenstaande hebben we nog meer routes voor je uitgestippeld. Laat je inspireren en bekijk ze hier allemaal.
‘’In Den Bosch shop je in een uniek cultuurhistorisch decor.’'
NIEUW! HEY DEN BOSCH
Eind oktober zijn de deuren van Hey Den Bosch opengegaan, het kleine zusje van Hello Den Bosch. Je scoort hier toffe outfits van diverse merken. Voor ieder moment heeft Hey Den Bosch passende kledingstukken. Zo kleed je je de ene dag een tikkeltje rebels en de andere dag kom je voor de dag als ideale schoondochter. Het motto van de lifestyle boutique is: voel je fijn in wat je draagt, dan straal je het ook uit. Shop je nieuwe outfit! 
(Foto: indebuurt Den Bosch)
Instagram Bezoek Den Bosch  Facebook Bezoek Den Bosch  Twitter stadsh
iConneqt.nl

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook