Buienradar Brabant

=SCC DEN BOLDER= | Nieuws najaar 2017

  Nieuws najaar 2017
Schoolstraat 19, 5165 TR Waspik, tel 0416 - 311346 www.denbolder.nl
 In deze nieuwsbrief...
Zomerkamp Foto-film-disco-avond
Inmiddels zijn alle kinderen weer fanatiek bezig op school en is de tijd van pret, lol maken en gek doen in de vakantie voorbij. Wat is er dan leuker om nog éven terug te gaan in de tijd? Nog éven na te genieten van het geweldige Zomerkamp wat we weer beleefd hebben met elkaar? Juist ja: niets!
Dit jaar pakt het Zomerkamp Waspik extra uit! De traditionele fotofilmmiddag is namelijk in een geheel nieuw jasje gestoken en nu komt er een heuse, échte Zomerkamp foto-film-disco-avond!
Deze leuke avond gaat plaatsvinden op vrijdagavond 13 oktober in Den Bolder. Natuurlijk gaan we gezellig met elkaar de film kijken en zullen ook de hilarische foto’s weer te zien zijn. Wat uiteraard wel heel erg gaaf zal worden, is dat we daarna lekker met zijn allen gaan swingen! Alle échte Zomerkampnummertjes zullen weer voorbij komen en dan kunnen we nog één keer goed aan alle ouders laten zien hoe tof we het hebben gehad!
Dit mag je niet missen! Zorg dus dat je erbij bent op vrijdagavond 13 oktober in Den Bolder!
Vanaf 18.30u zijn jullie allemaal van harte welkom en om 19.00u zal de legendarische film gestart worden. Tijdens de disco is er voor de ouders gelegenheid om in het café van Den Bolder een dorstige versnapering te nuttigen. Om 23.00u is het dan helaas tijd om weer afscheid te nemen, maar gelukkig is dat maar tijdelijk, want uiteraard zien we elkaar volgend jaar weer terug voor Zomerkamp 2018!
Graag tot 13 oktober!

Galerie Den Bolder
Van 11 oktober tot 29 november exposeren cursisten van Carien van Dongen met beelden en Fred Termond met schilderijen in Galerie “Den Bolder”
Fred Termond is al een langere tijd actief in de schilderkunst en maakt kleurrijke en vrolijke schilderijen in een eigen figuratieve stijl. Het is vooral het lijnenspel in combinatie met een divers kleurgebruik wat resulteert in expressieve schilderijen geïnspireerd op mensen en natuur in allerlei situaties en soms in abstracte vormen weergegeven.
Sinds zijn jeugd is Fred actief met het kunstschilderen. Fred heeft beroepsmatig een verftechnische achtergrond in het industriële verven. Sinds 2000 is hij ook meer gaan exposeren en is zijn aparte stijl steeds meer gaan ontwikkelen in samenwerking met andere collega‘s kunstschilders via workshops en zelfstudie.
Fred heeft veel geëxposeerd in o.a. gemeentehuizen, ziekenhuizen, schouwburg, dat de aanleiding was tot meerdere verkopen en verhuur van de schilderijen.
Informatie /contact via sms 06-16223825 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cursisten van Carien van Dongen. Het afgelopen jaar hebben een aantal cursisten van Carien van Dongen een kunstwerk gemaakt met als thema "Verbinding". Het is een creatieve en technische uitdaging. Het prachtig om te zien hoe de cursisten dit thema in klei hebben vormgegeven.
Boldertheater presenteert Zaziezoe
Toen de juffrouw klassikaal vroeg wat de kinderen wilden worden als ze later groot waren, antwoordde Eric met een glimlach: “Gelukkig.” Dat meende hij echt. Maar wat is dat eigenlijk, geluk? Hoe voelt dat? Wat is er voor nodig? Wie leert je wat ‘gelukkig zijn’ is? Na een mensonterende strijd met z’n stiefvader zette Eric zijn leven in het teken om antwoorden te achterhalen. Hij fietste er onder andere 650 kilometer non-stop over 14 bergen voor. Tim was getuige.
In dezelfde periode leerde Tim zich suf op school en de universiteit. Zijn dagen stonden in het teken van uitmuntende rapporten en waardevolle diploma’s, maar waarom eigenlijk? Want hij voelde zich er helemaal niet fijn bij. Tim kwam erachter dat hij wilde wat hij als jong jochie al het liefste deed: zingen. Hij sprong in het diepe en koos er vol overgave voor om te zingen. Eric was getuige.
De wegen van Tim Remie (29) en Eric Mijnster (28) kruisen hier, met Zaziezoe, waarin het tweetal de meest aangrijpende gebeurtenissen uit hun leven in woord, beeld en muziek herleven. De vrienden kennen elkaar al sinds groep zes en hebben geen geheimen voor elkaar. Door hun totale openheid komt het publiek ongekend dichtbij. Hoe dichtbij is alleen te voelen in de zaal. Jij bent getuige.
Zaterdag 21 oktober --- Aanvang: 20.15 uur --- Kaarten: € 10,00 klik hier
Cursusnieuws

Diverse cursussen zijn al van start gegaan, maar er zijn nog  leuke workshops en
enkele cursussen waar u aan deel kunt nemen.
Kijk snel of er voor u iets bij zit! En schrijf u dan op tijd in zodat u hier een bijzondere ervaring op kunt doen.
Op www.denbolder.nl vindt u de cursussen en workshops die in Waspik gegeven worden en op de site van de VU Kaatsheuvel (www.vukaatsheuvel.nl) vindt u het complete programma.
De Workshop Mattäus Passion komt naar Den Bolder!
Vele mensen worden geraakt door de Matthäus Passion en beschouwen dit als het prachtigste muziekstuk dat ooit geschreven is. Muziekhistoricus Joop van Velzen neemt u interactief mee
en vertelt u in 2 avonden over o.a. de ontstaansgeschiedenis en de mystiek van dit monument
van de muziek. Kom, luister en beleef de Matthäus Passion!
Donderdag 15 en 22 maart --- Tijd: 19.30 – 21.45 uur --- Prijs € 30,00
MantelzorgCafé! donderdag 26 oktober
Op donderdag 26 oktober a.s. zijn mantelzorgers van harte welkom in Den Bolder aan de Schoolstraat 19 in Waspik, van 14.00 tot 17.00 uur!
Het MantelzorgCafé is bedoeld om mantelzorgers de aandacht te geven die zij verdienen.
Aandacht, door te luisteren naar hun verhalen, hun behoeften en hun tips. Uitwisselen van tips en ervaringen met andere mantelzorgers. Het biedt hen, tevens,  op informele wijze een kans om even te ontspannen.
Het thema van deze middag is ditmaal in samenwerking met de Wijkdienst van Contourdetwern `Sociaal  Contact`
De wijkdienst helpt bij allerlei vragen over zorg en stelt uw vraag centraal. Tijdens het MantelzorgCafé maken zij uw vraag zo scherp mogelijk en gaan helpen bij het oplossen ervan. Ligt uw vraag in de privésfeer dan kan dat onder vier ogen of is huisbezoek mogelijk en kunt u uw vraag verduidelijken tijdens een (keukentafel)-gesprek.
Uiteraard bieden we ook nu weer de mogelijkheid om persoonlijke meningen, visies, aanbevelingen en opmerkingen te melden aan een van de deskundigen die aanwezig zijn of het te noteren op de flap-over.
Bij binnenkomst worden de bezoekers ontvangen met een kopje koffie of thee en eindigen de middag met een kop soep en een worstenbroodje. Het MantelzorgCafé is een initiatief vanuit de werkgroep Welzijn, Dienstverlening en Zorg (WDZ) van de Stichting Senioren Waalwijk (SSW). Dat betekent overigens niet dat het alleen gericht is op de senioren.
We zien ook graag jonge mantelzorgers om ook te kunnen luisteren naar hun ervaringen. Parkeren kan achter Den Bolder of op de ventweg van de Schoolstraat aldaar. U bent van harte welkom!
Meer informatie is te vinden op www.stichtingseniorenwaalwijk.nl
Al meer dan 25 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland.Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs “Beste dialectband van Nederland’ in ontvangst nemen. Zelf noemen zij hun genre ‘Rock ’n Loll’. Een term die inmiddels meerdere bands gebruiken maar die  eigenlijk maar bij één band goed past: WC Experience.
Eind 2015 schotelde de heren uit 'ut Fer' de 500 bezoekers van BolderLive al een geweldige show voor met als 1 van de vele hoogtepunten het 'gastoptreden' van Freddy Mercury. Een show van WC Experience is alsof je door een bulldozer van licht, geluid en show wordt overreden.
Ook dit jaar hebben de heren weer beloofd er een knaller van een avond van te maken. 
Voorverkoop is reeds gestart dus koop snel je kaarten. 
Voor meer informatie en tickets www.facebook.com/bolderlive  VVK € 12,00  / Deur € 14,00
Typelessen in den Bolder door Typ4fun
Typ4fun start op woensdag 1 november weer met een leuke typecursus voor kinderen van groep 6-7-8. De cursus wordt gegeven op woensdagmiddag in Den Bolder. Persoonlijke, kleinschalige lessen met een gaaf online type programma. Duidelijke uitleg, leerspelletjes, basisvaardigheden Word. Tussentijds is er regelmatig persoonlijk contact met leerling en ouders over de voortgang.
Wil je ook op een leuke manier van een goede vakdocente je typediploma halen? Schrijf je nu alvast in!
Kosten inclusief examen (examengarantie) € 189,95.
 
Door de kleinschaligheid is deze cursus zeer geschikt voor kinderen met dyslexie en concentratieproblemen. De cursus bestaat uit 11 lessen inclusief examen.
 
Meer info op www.typ4fun.nl mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-506 70 612
Typ4fun is een erkende onderwijsinstelling en aangesloten bij het CRKBO. Het CRKBO staat onder andere voor zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.
Wees er snel bij want vol=vol!
Graag tot ziens bij Typ4fun!
Meezing Plus Zondag 5 november
Zondag 5 november wordt de Rabozaal van Den Bolder weer omgebouwd tot één grote feesttempel. De zangeressen en zangers van Meezing Plus brengen voor u een feestelijk programma met gezellige meezingers, prachtige ballads en veel feestnummers. Meezing Plus staat al jaren garant voor een gezellige middag uit voor jong en oud. De bekende Waspikse zangers, André, Anneloes, Cees, Hubert, Jan,  Josée, Melanie, Rineke en Romy zingen live een uitgebreid repertoire van bekende liedjes. De teksten worden geprogrammeerd op groot scherm. Zodat iedereen uit volle borst mee kan zingen. Een dansje wagen of gezellig toekijken onder het genot van een drankje kan natuurlijk ook. Haal snel uw kaarten bij Den Bolder of via www.denbolder.nl. Tot ziens op 5 november!
 

=SCC DEN BOLDER= Nieuwsoverzicht september 2017

  Nieuwsoverzicht september 2017
Schoolstraat 19, 5165 TR Waspik, tel 0416 - 311346 www.denbolder.nl
 In dit nieuwsoverzicht
 
 

Het nieuwe seizoen gaat weer van start

Nu de zomer zo goed als achter de rug is, staat er weer een prachtig Bolder-seizoen voor de deur. Onze vrijwilligers en beheerders zijn heerlijk uitgerust en opgeladen. Ze staan klaar om u te mogen ontvangen, zodat u kunt genieten van alle mooie activiteiten in Den Bolder.
Deze week of volgende week wordt de nieuwe, maandeijkse Uit in den Bolder weer bezorgd bij 5.000 adressen in en om Waspik. Helaas iets later dan gepland. Door het stilvallen van de drukpersen bij onze drukker kan het zijn dat onze brochure pas na het weekend bij u op de mat valt. Hierdoor mist u de  aankondiging van het programma van de Heemkundekring van de Open Monumentendag, die zatedrag 9 september start en eindigt in Den Bolder.
Binnenkort starten er weer veel workshops en cursussen in Den Bolder. De werkgroep Cursussen is een samenwerking aangegaan met VU Kaatsheuvel. Hiermee kunnen we u een nog breder cursusaanbod presenteren. Kijk maar eens op de website van Den Bolder of op VU Kaatsheuvel.
Het Filmtheater draait 6 oktober niet de De Smurfen, zoals eerder vermeld, maar de animatiefilm Koemba. De film De Smurfen is tijdens het slaapfeest van de Jeugdvakantieweek al vertoond.
Jesus in Concert van Scattando Events stond gepland voor zaterdag 7 oktober, maar kan door omstandigheden helaas niet doorgaan.
Deze zomer zijn we druk bezig geweest met het implementeen van een nieuwe online ticketshop op onze website. Binnen een week komen ook de (Theater)kaarten voor 2018 online! Aan het loket van Den Bolder zijn de kaarten voor 2018 al wel verkrijgbaar.
We wensen u veel leesplezier met deze Nieuwsbrief en hopen u weer te mogen enthousiasmeren, verwonderen en verblijden dit nieuwe seizoen!
Graag tot ziens in Den Bolder!
 
Galerie Den Bolder 6 september t/m 11 oktober
Isabelle Verdegaal (schilderijen) Ongeveer 15 jaar geleden kwam mijn “pensioen in zicht”. Een goed moment om andere kwaliteiten te gaan ontwikkelen. Tekenen/schilderen was een van de opties. Met veel plezier en met veel enthousiasme ben ik les gaan nemen. Eerst een cyclus tekenen gevolgd en al snel overgegaan op schilderen. Vooral het kleurgebruik en het mengen van kleuren was een goede leerschool. Oefenen met gouache en later olieverf was een hele ervaring.
Afwisseling is voor mij nodig om enthousiast te blijven en daarom heb ik verschillende workshops gevolgd om mijn vaardigheden te  verbreden. Mijn meest recente techniek is aquarelleren o.l.v. de bekende Bredase Aquarellist Pierre van Lit.
Het zijn werken in verschillende technieken, materialen en stijlen. Vaak zijn reisfoto’s en dieren inspiratie voor mijn werk. Deze zijn dan ook veel vertegenwoordigt in deze tentoonstelling.
 
 
Ria van de Wal (schilderijen) Schilderen en dan de hele wereld om je heen vergeten! Even helemaal in je eigen wereld zijn. Exposeren is het tegenovergestelde. Jezelf aan de wereld laten zien. Even uit je cocon komen en het resultaat laten zien van concentratie en soms wat geworstel. Hebben de grote meesters ook zo geworsteld? Ik denk het wel maar dan op een hoger niveau. Het geeft een klein beetje begrip van waar zij mee bezig waren. Dit is voor mij de grote waarde van het schilderen. Ik hoop met deze expositie andere te stimuleren een poging te wagen om de schilderskwast in de hand te nemen en te ervaren wat schilderen of tekenen met je kan doen. Door inzicht zal je de grote meesters nog meer gaan waarderen. Hoop dat u geniet van ons resultaat!
 
Margot van Mierlo(beelden) Zij noemt zich een scheppend kunstenaar. Van schilderen met acryl in tekenen met pastel verdwalen, van aquarel verleid worden naar een portret in klei. Door kijkend mijn handen mijn leven laten verhalen, een kunstwerk creëren maakt me blij.
 
 
 
Week van de vrijwilliger 2 t/m 6 oktober
Den Bolder organiseert samen met ContourdeTwern de week van de vrijwilliger, in de eerste week van oktober. Er worden deze week een aantal gratis workshops aangeboden aan alle vrijwilligers van Waalwijk, Heusden en Loon op Zand. Het programma bij Den Bolder delen wij zo snel mogelijk met jullie! Op vrijdagavond 6 oktober zet Den Bolder haar eigen vrijwilligers in het zonnetje. Binnenkort hoort u meer hierover.
 
 
Het cursusprogramma staat op de site!
 
Het  programma voor het nieuwe seizoen 2017-2018 is nu te zien onder het kopje “Cursussen” op de website. Hier vindt u alle cursussen en workshops die vanaf september gegeven gaan worden door de VU-Kaatsheuvel in de ruimtes van Den Bolder.
Een talencursus Frans, een workshop creatief of fotografie, een cursus voor lichaam en geest, een lezing over Rome, een fotografiecursus, keuze uit diverse schilderscursussen…
Kijk snel of er voor u een leerzame en leuke cursus of workshop te vinden is! Schrijf u dan op tijd in zodat u hier een bijzondere ervaring op kunt doen.
Op www.denbolder.nl vindt u de cursussen en workshops die in Waspik gegeven worden en op de site van de VU Kaatsheuvel  www.vukaatsheuvel.nl vindt u het complete programma.
 
 
 
 
Koemba
Animatiefilm over een half-gestreepte zebra die zich op een gevaarlijk avontuur stort, nadat hij door zijn kudde verstoten wordt. Om niet meer langer het buitenbeentje te zijn, besluit hij zijn strepen te verdienen door iedereen te redden van de plotselinge droogte in de vallei.
Wat volgt is een moedige missie waarbij Koemba met een paar bijzondere vriendjes een onvergetelijk avontuur beleeft. Nederlands gesproken, 85 min.
Vrijdag 6 oktober
Aanvang 16.00 uur
Entree t/m 12 jaar € 4,00 / vanaf 12 jaar € 5,00
 
 
Boldertheater presenteert Zaziezoe
Toen de juffrouw klassikaal vroeg wat de kinderen wilden worden als ze later groot waren, antwoordde Eric met een glimlach: “Gelukkig.” Dat meende hij echt. Maar wat is dat eigenlijk, geluk? Hoe voelt dat? Wat is er voor nodig? Wie leert je wat ‘gelukkig zijn’ is? Na een mensonterende strijd met z’n stiefvader zette Eric zijn leven in het teken om antwoorden te achterhalen. Hij fietste er onder andere 650 kilometer non-stop over 14 bergen voor. Tim was getuige.
In dezelfde periode leerde Tim zich suf op school en de universiteit. Zijn dagen stonden in het teken van uitmuntende rapporten en waardevolle diploma’s, maar waarom eigenlijk? Want hij voelde zich er helemaal niet fijn bij. Tim kwam erachter dat hij wilde wat hij als jong jochie al het liefste deed: zingen. Hij sprong in het diepe en koos er vol overgave voor om te zingen. Eric was getuige.
De wegen van Tim Remie (29) en Eric Mijnster (28) kruisen hier, met Zaziezoe, waarin het tweetal de meest aangrijpende gebeurtenissen uit hun leven in woord, beeld en muziek herleven. De vrienden kennen elkaar al sinds groep zes en hebben geen geheimen voor elkaar. Door hun totale openheid komt het publiek ongekend dichtbij. Hoe dichtbij is alleen te voelen in de zaal. Jij bent getuige.
Zaterdag 21 oktober
Aanvang: 20.15 uur
Kaarten: € 10,00 klik hier
 
 
Zaterdag 28 oktober WC Experience
Al meer dan 25 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland.
Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs “Beste dialectband van Nederland’ in ontvangst nemen. Zelf noemen zij hun genre ‘Rock ’n Loll’. Een term die inmiddels meerdere bands gebruiken maar die  eigenlijk maar bij één band goed past: WC Experience.
Eind 2015 schotelde de heren uit 'ut Fer' de 500 bezoekers van BolderLive al een geweldige show voor met als 1 van de vele hoogtepunten het 'gastoptreden' van Freddy Mercury. Een show van WC Experience is alsof je door een bulldozer van licht, geluid en show wordt overreden.
Ook dit jaar hebben de heren weer beloofd er een knaller van een avond van te maken. 
Voorverkoop is reeds gestart dus koop snel je kaarten. 
Voor meer informatie en tickets www.facebook.com/bolderlive  
VVK € 12,00  / Deur € 14,00
 
 
 
Den Bolder bedankt haar partners
 
Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder kan niet bestaan zonder de steun van haar partners. Den Bolder bedankt de volgende partners voor hun bijdrage aan de Waspikse samenleving:
 
 
 Agenda sept/okt 2017
zaterdag   9 september 2017   Open Monumentendag
vrijdag    29 september 2017  
Alles Kids
ma-vr             2 t/m 6 oktober   Week van de Vrijwilliger
vrijdag    6 oktober 2017   Filmtheater Koemba
zaterdag    7 oktober 2017   GEANNULEERD Scattando: Jesus Christ in Concert
dinsdag   10 oktober 2017   Blaasconcerten: Herfstconcert
vrijdag    13 oktober 2017   Zomerkamp Film en Fjeeestavond
zaterdag    21 oktober 2017   Boldertheater: Zaziezoe
vrijdag   27 oktober 2017   Alles Kids
zaterdag    28 oktober 2017   BolderLive: WC Experience
zondag   5 november 2017   Meezing Plus
 
 
 
Social Media
        
 
Schoolstraat 19 - 5165 TR WASPIK - Tel. 0416 - 311346

Bootcamp (outdoor)

 
 

September is de maand van de 80 en Open Monumentendag. Ook dit jaar zijn er in alle drie de kernen van Waalwijk op deze dagen tal van leuke en gezellige activiteiten te beleven. Maar daarnaast zijn ook ook op andere dagen de leukste uitjes mogelijk. De agenda stroomt weer lekker vol. Dus check de agenda en ga #uitinwaalwijk!

 
 
 
 

Waalwijk: geheimtaal van kleuren

 
 
 
 
 
 

Den Bolder nieuws juli

  Nieuws voor vrijwilligers
Schoolstraat 19, 5165 TR Waspik, tel 0416 - 311346 www.denbolder.nl
 In deze nieuwsbrief...
 
 
Den Bolder gaat een paar weekjes dicht
 
Namens het bestuur en beheer bedanken we alle vrijwilligers, partners en bezoekers voor weer een mooi Bolderjaar en wensen wij iedereen een hele fijne zomervakantie toe.
 
Den Bolder gaat tijdens de schoolvakantie van maandag 17 juli tot en met vrijdag 25 augustus dicht, met uitzondering van de Fiets3daagse en de Jeugdvakantieweek.
 
Nieuwe functieverdeling bestuur SCC Den Bolder
 
 
Functie                    
Naam                                   
Portefeuille                             
Voorzitter
Martin van Steijn
Vicevoorzitter Hans Vogels  Beleid en innovatie
Secretaris Theo van den Burg  Personeel
Vertrouwenspersoon
Penningmeester Johan de Bont
Bestuurslid Jan Vissers  Gebouwen en techniek
Juridische zaken
    Beleid en innovatie
Bestuurslid Peter Verdijk  Gebouwen en techniek
Bestuurslid Nicoline Lambooy  Contacten werkgroepen en
    vrijwilligers
Bestuurslid Anneloes  van de Mosselaar  Personeel  
    Vertrouwenscontactpersoon
  
 
 
Het cursusprogramma staat op de site!
 
Het  programma voor het nieuwe seizoen 2017-2018 is nu te zien onder het kopje “Cursussen” op de website. Hier vindt u alle cursussen en workshops die vanaf september gegeven gaan worden door de VU-Kaatsheuvel in de ruimtes van Den Bolder.
Een talencursus Frans, een workshop creatief of fotografie, een cursus voor lichaam en geest, een lezing over Rome, een fotografiecursus, keuze uit diverse schilderscursussen…
Kijk snel of er voor u een leerzame en leuke cursus of workshop te vinden is! Schrijf u dan op tijd in zodat u hier een bijzondere ervaring op kunt doen.
Op www.denbolder.nl vindt u de cursussen en workshops die in Waspik gegeven worden en op de site van de VU Kaatsheuvel  www.vukaatsheuvel.nl vindt u het complete programma.
De open avond van het gehele cursusaanbod van VU-Kaatsheuvel vindt plaats op maandag 4 september a.s. van 19.00 tot 20.30 uur in het van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel.
 
 
 
Vrijdag 7 juli 18.30-20.30 uur
Mega Schuimparty!!!
Groep 3 t/m 8
Entree € 3,00 (incl. ranja en chips)
 
 
Den Bolder trots op nieuw programma 2017-2018
 
Vanaf deze week ontvangen de inwoners van Waspik, Raamsdonk, 's-Gravenmoer en Capelle het nieuwe programma van Den Bolder in de brievenbus. In deze 22 pagina tellende Glossy, vindt u niet alleen een totaal ander theaterprogramma dan u van ons gewend bent, maar ook een overzicht van de spetternde activiteiten van onze wekgroepen en gebruikers: Meezing Plus, WaspiKunst, programma's van Scattando Events, een avond met Twan Huys, BolderLive WC Experience en nog veel meer! En komt u van elders dan liggen ze tegen die tijd voor u klaar in Den Bolder. Houd de brievenbus en de website in de gaten!
 
 

Jeugdvakantieweek van 21 t/m 26 augustus!

Kijk op  www.jvw-waspik.nl voor het programma. De inschrijving is inmiddels gesloten.
 
 
 
 
 
 
 
Vrijwilliger bij Den Bolder, een gezellige en zeer dankbare tijdsbesteding!
Alle activiteiten in Den Bolder worden bijna volledig ondersteund door vele enthousiaste vrijwilligers. Alle werkgroepen, maar ook de horeca-ploeg, de stoelenploeg en het bestuur draaien volledig op de vrijwillige inzet van vele fantastische mensen. Daar is Den Bolder enorm blij mee en heel erg trots op! In totaal zijn zo'n 200 mensen actief voor Den Bolder. Toch zijn wij steeds op zoek naar aanvulling van ons team. Er is altijd plaats voor een stagiaire op MBO of HBO niveau, informeer maar eens bij onze manager Simone. De werkgroep Cursussen is op zoek naar een creatief en organisatorisch talent. En de Horeca-ploeg kan uitbreiding gebruiken. Zij zoeken iemand die vast op donderdagavond achter de bar wil. Dat kan ook in toerbeurt met meerdere mensen. Maar ook met aanvulling van vrijwilligers die op afroep inzetbaar zijn, bij de vele leuke evenementen in Den Bolder, zijn zij enorm geholpen. Je kunt altijd één van onze vrijwilligers aanspreken, als je meer wilt weten over de invulling van de verschillende taken en werkgroepen. Met de beheerders kun je een afspraak maken om eens geheel vrijblijvend mee te lopen of voor verdere informatie. Bel 0416-31 13 46 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe het!
 
 
Agenda juli - aug 2017 
 
         
Vrijdag  
07-jul-17
  Alles Kids Schuimparty
Zondag   16 t/m 22-jul-17   Zomerkamp
Dinsdag   15 t/m 17-aug-17   Fiets-3-daagse
Maandag   21 t/m 26-aug-17   Jeugdvakantieweek
 
 
 
 
Social Media
        
 
Schoolstraat 19 - 5165 TR WASPIK - Tel. 0416 - 311346

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook