Buienradar Brabant

Theater De Leest tot 1 juni gesloten

 
 

Theater De Leest tot 1 juni gesloten

Beste theater- en filmbezoeker,

Afgelopen maandag, 23 maart, is duidelijk geworden dat al onze voorstellingen en films tot 1 juni geannuleerd moeten worden, i.v.m. de opgelegde maatregelen omtrent het coronavirus.

Dit betekent dat we ons momenteel moeten gaan richten op het verplaatsen van zo'n 65 voorstellingen en 25 films. Vanwege de omvang van deze maatregelen weten we nog niet wanneer we duidelijkheid zullen hebben over de eventuele verplaatsing van de voorstellingen. We hopen op uw begrip en geduld. Zodra er duidelijkheid is, zullen we u direct op de hoogte brengen via e-mail. Tot die tijd werken we keihard om alles goed te laten verlopen.

Onze theaterkassa blijft tot nader order gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Wel kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u dringende (niet kaartverkoop gerelateerde) vragen? Bel dan met ons kantoor tijdens de aangepaste openingstijden (dinsdag en donderdag tussen 11.00 en 12.00 uur). Het telefoonnummer van het kantoor is: 0416-334746. U kunt ook een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Houd onze social media en website in de gaten voor het laatste nieuws en ontwikkelingen. 

Hopelijk zien we u na 1 juni snel weer in ons theater!

Sander Knopper
Directeur

 
NIEUW! THEATER VANUIT JE LUIE STOEL
Op www.deleest.nl verzamelen wij voor jou de leukste theater en filmtips, livestreams en updates van artiesten, zodat je thuis vanuit je luie stoel kunt blijven genieten van theater! Klik hier
Twitter
Facebook
Instagram
Theater de Leest
Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk
T 0416 - 334 746
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Theaterkassa
Gesloten tot 1 juni 2020
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Theater De Leest | Geniet thuis van theater, muziek en cabaret!

Gouds Virus Festival #1

Geniet thuis van theater, muziek en cabaret

De Goudse Schouwburg komt met een geweldig idee in deze bizarre coronatijd waarin alle theaters gesloten zijn: het Gouds Virus Festival. Een avond vol online entertainment.

De eerste editie is vanavond, vrijdag 20 maart, om 20:00 uur. En het grote voordeel is: je kan het festival volgen vanuit je luie stoel, ook als je niet uit Gouda komt. Via live streams word je thuis getrakteerd op theater, muziek en cabaret.

Programma:
20.05 uur - ED STRUIJLAART
De aftrap van het online festival door muzikant, zanger, podcastmaker en voormalig radio-diskjockey Ed Struijlaart.

20.25 uur - PIETERNEL
Een avontuurlijke ‘Nashville-girl’ uit Amsterdam. Haar zang en melodische stijl laten invloeden horen van namen als First Aid Kit, Douwe Bob, Bonnie Raitt, Lucius en Chris Stapleton.

20.45 uur - MISS STARLING
Een jonge Goudse singer-songwriter. Geïnspireerd door o.a. Rhodes, Aurora, Seafret en Maaike Ouboter zingt zij haar eigen liedjes.

21.05 uur - SJAAK BRAL
Cabaretier/columnist/schrijver Sjaak Bral is een geboren en getogen Hagenees. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker en een groot improvisatietalent.

Klik op onderstaande link en volg de instructies om de optredens online te kunnen bijwonen. Heel veel plezier!
KLIK HIER OM DE OPTREDENS TE KUNNEN BIJWONEN
Twitter
Facebook
Instagram
Theater de Leest
Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk
T 0416 - 334 746
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Theaterkassa
Gesloten t/m maandag 6 april 2020
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Theater De Leest Online - 19 maart Theater- en filmnieuws tijdens de coronacrisis

De Leest Online - 19 maart

Theater- en filmnieuws tijdens de coronacrisis

Beste theater- en filmbezoeker,

In deze bizarre tijd waarin Corona ons leven beheerst en waarin De Leest haar deuren tijdelijk heeft moeten sluiten willen wij onze wekelijkse nieuwsbrief toch blijven versturen. Niet, zoals gewoonlijk, met het programma van de komende tijd, maar wel met theater- en filmberichten, kijk- en luistertips en met vooruitblikken naar betere tijden! Wij proberen u hiermee - ook thuis - te entertainen, want dat is waar wij goed in zijn!

Ook kijken we in deze berichten vooruit naar voorstellingen die wij voor de Coronacrisis al hadden geprogrammeerd voor het nieuwe seizoen. Het complete nieuwe theaterprogramma voor het seizoen 2020-2021 is ook al bijna rond, maar dat houden we zoals ieder jaar nog even geheim totdat de brochure wordt uitgebracht.

Veel gezondheid gewenst en hopelijk tot snel weer Live in De Leest!

Theater De Leest
Sander Knopper,
Directeur De Leest

Vooruitblik seizoen 2020-2021

Het Oog van de Storm met Anne Wil Blankers, Hans Croiset, Johanna ter Steege e.a.


Na het bejubelde stuk De Vader en de komische voorstelling De Waarheid kunnen we volgend seizoen opnieuw genieten van een toneelstuk van Florian Zeller.

In Het Oog van de Storm volgen we André en Madeleine die al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward. Zij een toegewijde en sterke vrouw die altijd zijn steun en toeverlaat is geweest. Dit weekend zijn hun dochters, Anne en Elise, naar het ouderlijk huis gekomen om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren. Na een stormachtige nacht gebeuren er vreemde dingen. Alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden?

Het Oog van de Storm werd eerder opgevoerd in o.a. Parijs en Londen en is nu in de Nederlandse uitvoering te zien met een scala van Nederlandse topacteurs, waaronder Hans Croiset, Anne Wil Blankers en Johanna ter Steege.

Het Oog van de Storm is te zien op dinsdag 29 september 2020.

KAARTEN KOPEN
Bekijk hier de trailer van 'Het Oog van de Storm'

Kijktip

IDFA biedt gratis documentaires aan!


Filmliefhebbers opgelet! Het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA) biedt via hun website gratis zo’n driehonderd documentaires aan die u thuis online kunt bekijken. 'We hebben deze titels verzameld omdat we vinden dat ze gezien moeten worden. Lockdown of geen lockdown. Veel kijkplezier!', schrijft de organisatie op hun site. Voor zowel jongeren als ouderen zijn meerdere documentaires vanuit de hele wereld te bekijken. De films, allemaal ooit eens vertoond op het Amsterdamse filmfestival, variëren in duur van een klein kwartier tot ruim anderhalf uur en langer.

BEKIJK HIER DE SELECTIE

Nieuws

Musicalsterren brengen ‘ode aan iedereen’ met nummer You‘ll Never Walk Alone


Nederlandse musicalsterren hebben de handen ineengeslagen en het lied 'You‘ll Never Walk Alone' samen, ieder vanuit eigen huis, ingezongen als ode aan iedereen. Ruim dertig musicalzangers deden mee, waaronder Willemijn Verkaik, René van Kooten, Richard Groenendijk, Johnny Kraaijkamp, William Spaaij, Antje Monteiro en Tony Neef. Het initiatief werd vorige week gestart door tourmanager Rudy Hellewegen en Anastasia-acteur Steven Roox.

Op initiatief van 3FM-dj Sander Hoogendoorn is You’ll Never Walk Alone in de versie van Gerry & The Pacemakers vrijdagochtend (morgen) op de radio te horen. In Nederland draaien NPO Radio 1, Radio 2, Radio 4, Radio 5, Radio Veronica, Radio 10 en 100% NL het liedje om 08.45 uur. Ook zenders in het buitenland gaven gehoor aan de oproep. Zo doen alle grote zenders in België mee, maar ook de Britse BBC Radio 1 en Radio 2 en zenders uit Luxemburg, Bulgarije, Spanje, Duitsland en Oostenrijk.

Bekijk hier de video - You'll Never Walk Alone
Twitter
Facebook
Instagram
Theater de Leest
Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk
T 0416 - 334 746
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Theaterkassa
Gesloten t/m maandag 6 april 2020
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnenkort in Theater De Leest: Dangerous Liaisons, The Rod Stewart Story en The Legends

Binnenkort in Theater De Leest:

O.a. Dangerous Liaisons met Tjitske Reidinga,
The Rod Stewart Story en muziek van The Legends

Update coronavirus: Alle voorstellingen en films gaan door
Meer informatie leest u op onze website.
Donderdag 19 maart
20.15 uur: The Soul Preacher
Een spetterende theatershow, met soul en gospel als stralend middelpunt. Steffen Morrison, Yerry Rellum, Martin van der Starre en Jeffrey Spalburg vertellen een eigentijds paasverhaal met bekende soul en gospelhits.
20.30 uur: The Silent Movie Project: Laurel & Hardy
Een pianoconcert met een selectie van Stan & Ollie’s beste stomme films.
Vrijdag 20 maart
20.15 uur: Rowwen Hèze
Rowwen Hèze neemt je mee door zijn repertoire, van toen, van nu, van rustig en row. Liedjes die niet nieuw willen klinken en daarom nooit oud zullen zijn.
Uitverkocht
20.30 uur: Nina de la Parra
'Met haar verhalen en gloeiende spel roept Nina de la Parra in ‘Gods wegen’ steeds meer bewondering op' - de Volkskrant ★★★★★
Uitverkocht
Zaterdag 21 maart
20.15 uur: The Rod Stewart Story
Het verhaal en de muziek van een absolute wereldster met ontelbare hits op zijn naam wordt gebracht door een fantastische zanger, die bijna niet van echt te onderscheiden is en een geweldige live-band!
20.30 uur: Rayen Panday
Rayen Panday dwingt het ene na het andere lachsalvo af.
Uitverkocht
Woensdag 25 & donderdag 26 maart
20.15 uur: Dangerous Liaisons
De toneelsensatie van dit theaterseizoen met Tjitske Reidinga en Mark Rietman. De 18e-eeuwse brievenroman werd door de verfilming in 1988 wereldberoemd. Deze toneelbewerking is eigentijds, rauw en geestig.

Ook te zien op donderdag 26 maart
KAARTEN KOPEN

FILMS IN DE LEEST


Filmliefhebbers hebben deze week de keuze uit de volgende filmtitels:

De beentjes van Sint-Hildegard
Een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen. Met Herman Finkers en Johanna ter Steege. Te zien op do 12, za 14 en di 17 mrt

Peuterpret: De Gruffalo
Dé ideale kennismaking met film voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Dansen, film en knutselen. Te zien op zo 15 mrt

The Best of IDFA on Tour (16+)
De prijswinnaars en publieksfavorieten van het Internationaal Documentaire Festival Amsterdam, het grootste documentaire festival ter wereld, ziet u op één dag in Waalwijk! Te zien op zo 15 mrt
KAARTEN KOPEN
Kaarten koopt u 24 uur per dag via www.deleest.nl. De balie van de theaterkassa is op werkdagen geopend van 11.00 - 13.00 uur en één uur voorafgaand aan voorstellingen en films. Telefonisch bereikbaar van 11.00 - 13.30 uur.

Mooie recensie voor Agatha (Marguerite Duras)

"Liliane Brakema’s Agatha prikkelt en wringt en vervreemdt"- ★★★★ de Volkskrant. Agatha is een indringende en melancholische theatervoorstelling over… de liefde. En, een herinnering aan een liefde zo puur, mooi en oprecht dat die nauwelijks te bevatten is. Te zien op zaterdag 11 april. Meer informatie en kaarten >>

Sanne Wallis de Vries - Kom


Afgelopen vrijdag ging de zevende cabaretvoorstelling: 'Kom' van Sanne Wallis de Vries in première. Een voorstelling waarin ze duidelijk laat zien wat voor veelzijdige cabaretier ze is.

"Zeldzame allure Sanne Wallis de Vries" - ★★★★ Het Parool

"Perfect getimed topprogramma" - ★★★★★ Theaterkrant

"Een van de beste cabaretvoorstellingen van dit seizoen" - ★★★★ NRC

Te zien op dinsdag 31 maart in De Leest

KAARTEN KOPEN

DEZE WEEK IN DE LEEST

do 12 mrt
De beentjes van Sint-Hildegard
Herman Finkers, Johanna ter Steege e.a.
do 12 mrt
Vietnam - Als er niets meer rest dan vluchten…
Homemade Productions
vr 13 mrt
3JS
De Aard Van Het Beest
vr 13 mrt
Debby Petter
De liefde voorbij
za 14 mrt
Buurman en Buurman gaan kamperen (3+)
De nieuwe voorstelling
za 14 mrt
Buurman en Buurman gaan kamperen (3+)
De nieuwe voorstelling
za 14 mrt
Internationaal Danstheater
Partita
za 14 mrt
De beentjes van Sint-Hildegard
Herman Finkers, Johanna ter Steege e.a.
zo 15 mrt
Peuterpret: De Gruffalo
dansen | film | knutselen
zo 15 mrt
Rondleiding door Theater De Leest
Een kijkje achter de schermen
Parkeren op het, schuin tegenover het theater gelegen, Unnaplein is op zaterdag t/m donderdag gratis vanaf 18.00 uur.
Op vrijdag (koopavond) is het betaald parkeren tot 21.00 uur.
Twitter
Facebook
Instagram
Theater de Leest
Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk
T 0416 - 334 746
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Theaterkassa
T
0416 - 331 751 

Balie: ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur en één uur voorafgaand aan voorstellingen en films.
Telefonisch: ma t/m vr 11.00-13.30 uur 

Binnenkort in Theater De Leest: 3JS, Debby Petter en Buurman & Buurman

 

Binnenkort in Theater De Leest:

O.a. 3JS, Debby Petter en Buurman & Buurman

Donderdag 12 maart
20.15 uur: Vietnam - Als er niets meer rest dan vluchten…
‘Vietnam’ is een theatrale en muzikale bewerking van het boek ‘Vietnam Uitgevlucht’ dat theatermaker Vu schreef over zijn ijzingwekkende en toch ook hoopgevende geschiedenis. Een musical over de zware tocht van vluchtelingen naar vrijheid.
Vrijdag 13 maart
20.15 uur: 3JS
‘De Aard Van Het Beest’ is oermuziek op basis van akoestische gitaren, verhalen met een lach en een traan. Emoties die we allemaal voelen omdat ze in onze aard zitten. Zoals je van de 3JS kan verwachten, nemen ze je aan de hand van oude en nieuwe songs mee door hun gedachten, hun muziek, hun ziel en zaligheid.
20.30: Debby Petter
De Liefde Voorbij: een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog over liefde, geluk en over de vraag wat geluk is.
Zaterdag 14 maart
13.30 & 16.00 uur: Buurman en Buurman gaan kamperen (3+)
Het dolkomische duo Buurman en Buurman komt naar De Leest! In deze nieuwe voorstelling gaan de buurmannen kamperen. Als dat maar goed gaat...

Voor de 5e maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de buurmannen tot leven.
19.30 uur: Internationaal Danstheater
Partitia is een virtuoos gesprek tussen twee dansers, een eigenzinnige kijk op Johann Sebastian Bach, over loslaten maar niet losgelaten willen worden. Met live muziek van Música Extrema.
Zondag 15 maart
12.00 uur: Rondleiding door Theater De Leest
Heeft u altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van Theater De Leest? Dat kan tijdens een rondleiding door ons gebouw. We laten u kennismaken met het dynamische, dagelijkse leven in het theater.
Reserveren noodzakelijk
14.30 uur: Reis om de wereld in 80 dagen (8+)
De splinternieuwe en filmische theatervoorstelling van Beumer & Drost. In 1873 schreef Jules Verne het avonturenverhaal De reis om de wereld in 80 dagen. Een ongelooflijke, en zeker in die tijd, bijna niet te volbrengen reis.
Bij te boeken voor slechts € 4,- extra: workshop ZELF THEATER MAKEN.
Woensdag 18 maart
20.15 uur: Ali B
Over talloze persoonlijke en maatschappelijke onderwerpen laat Ali B in ‘KOORTS’ zijn licht schijnen. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Ali steekt zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Benieuwd naar de uitslag? Uitverkocht
KAARTEN KOPEN

FILMS IN DE LEEST


Filmliefhebbers hebben deze week de keuze uit de volgende filmtitels:

Dark Waters
Het waargebeurde verhaal over de blootlegging van een gruwelijk mileugeheim. Advocaat, Robert Bilott, ontdekt een verband tussen een aantal mysterieuze sterfgevallen en chemiebedrijf DuPont, één van de grootste bedrijven ter wereld. Om de waarheid te achterhalen zet hij zowel zijn toekomst als zijn familie en zijn leven op het spel. Te zien op do 5 mrt - 19.45 uur

1917 (laatste kans!)
Een meeslepend oorlogsdrama over de Eerste Wereldoorlog van Oscar®winnende regisseur Sam Mendes (Skyfall, Spectre, American Beauty).  Bekroond met twee Golden Globes (Beste Drama en Beste Regisseur) en winnaar 3 Oscars (Beste Camerawerk, Beste Geluidsbewerking en Beste Visuele Effecten). Te zien op vr 6 mrt - 21.00 uur

Marianne & Leonard: Words of Love (16+) | Ontbijtfilm
De film laat met niet eerder vertoonde beelden de hoogte- en dieptepunten van Leonard’s muzikale loopbaan zien én de muze die Marianne was."Een uniek en eigenlijk te intiem familiealbum" - ★★★★ Algemeen Dagblad
Te zien op zo 8 mrt - 10.00 uur ontbijt, 11.00 uur start film
Reserveren voor het filmontbijt kan nog tot vrijdag 6 maart 13.00 uur

De Beentjes van Sint-Hildegard
Een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen. De High Wine (aanvang 14.15 uur) is inmiddels uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor alleen de film. Te zien op zo 8 mrt - 15.00 uur

Hope Gap
Het eens zo hechte gezin wordt geconfronteerd met een nieuwe situatie waarin emoties als ongeloof, woede, onmacht maar ook hoop elkaar kruisen. Met Annette Benning en Bill Nighy. Te zien op di 10 mrt - 10.30 uur

A White, White Day
Een spannend IJslands drama over rouw, wraak en liefde. De film van regisseur Hlynur Pálmason werd internationaal bejubeld vanwege de visueel overrompelende beelden en het sterke acteerwerk van Ingvar Sigurðsson (Of Horses and Men). Te zien op di 10 mrt - 19.45 uur

Dolittle (NL/6+)
Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in de epische nieuwe avonturenfilm Dolittle, voor de hele familie.
Kinderprijs € 6,00 Te zien op wo 11 mrt - 15.30 uur

Elvis: That’s the Way It Is
Een muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970.
Te zien op wo 11 mrt - 19.45 uur
KAARTEN KOPEN
Kaarten koopt u 24 uur per dag via www.deleest.nl. De balie van de theaterkassa is op werkdagen geopend van 11.00 - 13.00 uur en één uur voorafgaand aan voorstellingen en films. Telefonisch bereikbaar van 11.00 - 13.30 uur.

De opvolger van WIJN is in première: Cocktails!

Deze tragikomedie over de kracht van vriendschap met Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder.
De pers over 'Cocktails':
'Verrassende wendingen... uitstekend spel"- Theaterkrant
"Geestige ontwikkelingen en interessante confrontaties" - HDC Dagbladen
"Het spelplezier spat er vanaf" - de Telegraaf
"Zet voortdurend aan tot nadenken' - Theaterparadijs

Te zien op donderdag 7 mei in De Leest

Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland op Songfestival


Jeangu Macrooy zal dit jaar Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Hij is door de selectiecommissie van de AVROTROS gekozen als opvolger van Songfestival-winnaar Duncan Laurence. Gisteravond werd het songfestivallied officieel bekend gemaakt. Het nummer Grow 'bruist van de kwaliteit én ambitie', aldus het AD.

De 26-jarige zanger, die regelmatig opdook bij De Wereld Draait Door, komt eerst nog op vrijdag 3 april naar De Leest voor een concert in zijn Horizon Tour.
KAARTEN KOPEN
Beluister hier het songfestivallied 'Grow' van Jeangu Macrooy

Tjitske Reidinga in Dangerous Liaisons


Een cast om van te watertanden, een script om van te duizelen, een regie om nooit te vergeten: Dangerous Liaisons is de toneelsensatie van dit theaterseizoen. Voor het eerst staan Tjitske Reidinga en Mark Rietman samen op de planken, het is voor hen een droom die uitkomt. Als graaf Valmont en markiezin de Merteuil bespelen ze elkaar in een gevaarlijk spel van verleiding en manipulatie. De pers over het toneelstuk: 

‘Mark Rietman en Tjitske Reidinga zijn aan elkaar gewaagd’ - ★★★★ NRC

‘Eigenzinnige visie op het klassieke repertoire’ - ★★★ Volkskrant

‘Stijlvol en decadent’ - ★★★ Trouw

'Tjitske Reidinga overtuigt’ - ★★★ De Telegraaf

‘Marcel Ottens smeuïge vertaling’ - Het Parool

‘Uitstekende cast die de sterren van de hemel speelt’ - Noordhollands Dagblad

‘Ijzersterke boodschap’ - Theaterkrant

‘Heerlijke taal en fijn spel’ - ★★★★ Scenes


Zie Dangerous Liaisons op woensdag 25 en donderdag 26 maart in De Leest
KAARTEN KOPEN

DEZE WEEK IN DE LEEST

do 5 mrt
Dark Waters
Mark Ruffalo, Anne Hathaway e.a.
do 5 mrt
Verliefd op Ibiza
Guido Spek, Mylène d’Anjou e.a.
vr 6 mrt
Verliefd op Ibiza
Guido Spek, Mylène d’Anjou e.a.
vr 6 mrt
1917
Mark Strong, Colin Firth, George MacKay, Andrew Scott e.a.
za 7 mrt
Nienke Plas
Van de Hak op de Tak
za 7 mrt
Doe(n) gewoon!
Typisch Renate
zo 8 mrt
Marianne & Leonard: Words of Love (16+) | Ontbijtfilm
Leonard Cohen, Marianne Ihlen e.a.
zo 8 mrt
Brandweerman Sam Live!
Het Grote Kampeeravontuur (2+)
zo 8 mrt
De beentjes van Sint-Hildegard
Herman Finkers, Johanna ter Steege e.a.
zo 8 mrt
Brandweerman Sam Live!
Het Grote Kampeeravontuur (2+)
Parkeren op het, schuin tegenover het theater gelegen, Unnaplein is op zaterdag t/m donderdag gratis vanaf 18.00 uur.
Op vrijdag (koopavond) is het betaald parkeren tot 21.00 uur.
Twitter
Facebook
Instagram
Theater de Leest
Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk
T 0416 - 334 746
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Theaterkassa
T
0416 - 331 751 

Balie: ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur en één uur voorafgaand aan voorstellingen en films.
Telefonisch: ma t/m vr 11.00-13.30 uur 
 

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook