Buienradar Brabant

Wollukse kwis

 
 
 
 

Het duurt nog even, maar let op, de eerste teams zijn al ingeschreven. Welk team verdient de eretitel en wordt op 5 mei 2019 de winnaar van de eerste Wollukse Kwis? Verzamel medestanders en schrijf je in voor de eerste editie!

 
 
 
 
 

Waalwijk | Ga je mee op pad naar...

 
 
 
 
 

Sinterklaasintochten en andere leuke uitjes in Waalwijk e.o

 
 
 
 

Op 5 december is het pakjesavond, een spannende avond voor alle kleine en grote kinderen. Maar voordat het zover is zijn er ieder jaar nog verschillende evenementen waarbij je de Sint in levende lijve kunt ontmoeten.

 
 

=SCC DEN BOLDER= | Nieuws najaar/winter 2017

  Nieuws najaar/winter 2017
Schoolstraat 19, 5165 TR Waspik, tel 0416 - 311346 www.denbolder.nl
 In dit nieuws
Lasergamen met Tavenu
Vrijdag 17 november gaan een anatal Waspikse jongeren samen met jongerenwerkers van de Tavenu een geweldige lasergameavond laten plaatsvinden. Kosten noch moeite worden gespaard om de hele Bolder om te toeveren tot een sensationele lasergamehal.
Voor slechts één euro per ronde van 15 minuten kunnen jongeren van 12 t/m 15 jaar zich hier van 19.00 tot 23.00 uur uitleven. Al schietend en strijdend jagen zij op elkaar in het verduisterde en met rook benevelde decor, waar verschillende obstakels en hindernissen zijn opgeworpen.
Tijd: 19.00-23.00 uur - Prijs: € 1,00 per ronde - Leeftijd: 12 t/m 15 jaar
Boldertheater presenteert LOS
Interview met Femke Vernij van de meiden van LOS, 18 november in Den Bolder
 
Voor wie nog nooit van LOS gehoord heeft, kan je kort vertellen wie jullie zijn?
Wij zijn een muzikale cabaret groep bestaande uit Charlotte, Dookje, Kim, en ik ben Femke. We hebben samen gestudeerd aan het conservatorium en hebben een unieke stijl van cabaret ontwikkeld vol humor, muziek en close-harmonie. Onze voorstellingen zijn geschreven vanuit persoonlijke verhalen, die herkenbaar zijn voor iedereen.  
 
Is het een voorstelling voor alleen vrouwen?
Haha nee hoor, het is een voorstelling voor mannen en vrouwen! lees meer 
Zaterdag 18 november --- Aanvang: 20.15 uur --- Kaarten: € 14,50 klik hier
 
Helden van de Zee
Vrijdag 24 november
Aanvang: 16.00 uur
Entree € 4,00   
Trippel Trappel Dierensinterklaas
Vrijdag 1 december
Aanvang: 16.00 uur
Entree € 4,00   
Er op Uit in Waspik
19 januari 2018 film  “Blik op Waalwijk”   en een heerlijke lunch in SCC Den Bolder
Charles groenhuijsen te gast in Den Bolder
Op woensdag 29 november om 20.00 uur is Charles Groenhuijsen te gast in Den Bolder te Waspik. Als echte Amerika-kenner vertelt hij meer over dit land en over de boeken die hij hierover heeft geschreven.

Amerika-kenner

Charles Groenhuijsen werd bekend als correspondent in Amerika voor het NOS Journaal. Na drieëntwintig jaar te hebben gewerkt voor de NOS, zette hij zijn kennis van zaken over Amerika in op literair vlak en publiceerde hij diverse titels.
In 2005 verscheen “Amerikanen zijn niet gek”. Hij verzet zich tegen het anti-Amerikaanse sentiment in Nederland, omdat het naar zijn mening vaak gebaseerd is op oppervlakkige vooroordelen. Het boek werd ruim 100.000 keer verkocht.
Drie jaar later verscheen “Hoera, een nieuwe president”. In dit boek beschrijft Groenhuijsen het kersverse presidentschap van Obama, de nadelen van het Amerikaanse systeem (de invloed van ‘The Almighty Dollar’), maar ook de positieve kanten van het democratische systeem van de Verenigde Staten.
Zijn meest recente werk gaat over de controversiële presidentskandidaat voor de Republikeinen: Donald Trump. In dit boek zet Charles Groenhuijsen zijn tanden in het fenomeen Trump en zijn gooi naar het presidentschap. Hoe serieus is hij? Wat betekent het als hij níet in het Witte Huis terechtkomt?
Charles Groenhuijsen nieuwe gastspreker
In tegenstelling tot eerdere berichten is niet Twan Huys de gastspreker, maar Charles Groenhuijsen, eveneens een groot Amerika-kenner. De toegangskaarten, die reeds zijn gekocht voor Twan Huys, kunnen gewoon gebruikt worden voor de entree bij Charles Groenhuijsen.
Woensdag 29 november - Aanvang: 20.00 uur - Kaarten leden € 8,00, niet leden € 10,00 klik hier
Galerie Den Bolder
Karton in de kunst!
Van 29-11 tot 24-01-2018 exposeren Lya van Irsel, Jeanne Ripzaad en Betty Braaksma in galerie “Den Bolder”.
Karton als drager in de kunst is niet alleen van deze tijd maar werd al volop gebruikt door o.a. Picasso en Toulouse Lautrec. Voor deze oude meesters zal het vaak een noodzaak wegens geldgebrek zijn geweest om karton te gebruiken.
Lya, Jeanne en Betty hebben de schoonheid en de mogelijkheden van het materiaal ontdekt en zijn daar ieder op hun eigen manier mee aan de slag gegaan. Dit heeft geresulteerd in een verrassende en boeiende expositie.
U vindt de expositite op de bovenverdieping van Den Bolder.
Lekker Dansen Live met JuzZz Kidding Zaterdag 9 december
Lekker Dansen is terug en hoe! Op zaterdag 9 december gaat het dak eraf in Den Bolder. De 10-koppige soulband JuzZz Kidding treedt op in de Foyer van Den Bolder. Zij brengen heerlijke dansmuziek uit de jaren 70 en 80 met een uitgebreide blazerssectie. De dansvloer wordt spectaculair verlicht en onze huis DJ Jurgen zorgt dat ook voor en na het optreden de dansvloer goed gevuld blijft. Kom lekker dansen, toekijken of een drankje drinken. Wij zorgen voor een lekker hapje. Haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je kaartjes hebt! www.denbolder.nl
Cursusnieuws

Diverse cursussen zijn al van start gegaan, maar er zijn nog  leuke workshops en enkele cursussen waar u aan deel kunt nemen.
Kijk snel of er voor u iets bij zit! En schrijf u dan op tijd in zodat u hier een bijzondere ervaring op kunt doen.
Op www.denbolder.nl vindt u de cursussen en workshops die in Waspik gegeven worden en op de site van de VU Kaatsheuvel (www.vukaatsheuvel.nl) vindt u het complete programma.
De Workshop Matthäus Passion komt naar Den Bolder!
Vele mensen worden geraakt door de Matthäus Passion en beschouwen dit als het prachtigste muziekstuk dat ooit geschreven is. Muziekhistoricus Joop van Velzen neemt u interactief mee
en vertelt u in 2 avonden over o.a. de ontstaansgeschiedenis en de mystiek van dit monument
van de muziek. Kom, luister en beleef de Matthäus Passion!
Donderdag 15 en 22 maart --- Tijd: 19.30 – 21.45 uur --- Prijs € 30,00
Beginnerscursus Bridge
Bridgen is een activiteit voor jong en oud, het wordt wereldwijd beoefend en overal volgens dezelfde regels. Als je jong begint kun je uitgroeien tot een wereldtopper; begin je op een
wat  latere leeftijd, dan kun je op heel veel plaatsen gezellig een kaartje leggen.
Deze beginnerscursus wordt gegeven door  bridgedocent Henk Rotman. Hij geeft de lessen in een ontspannen sfeer aan originele bridgetafels van Den Bolder. Henk werkt met de lesboekjes van Jaques Barendregt;  Contract 5-kaart hoog.
De cursus start  maandagmiddag 19-02-2018 en bestaat uit 12 lessen van 13.30 – 16.00 uur.
De kosten zijn € 145,00  excl.  € 13.50 voor het lesboekje wat u aankunt schaffen via de docent.
U kunt zich vanaf half december inschrijven: via www.denbolder.nl onder het kopje Cursussen
Risico's in en om huis
Het Rode Kruis verzorgt voor u een leerzame workshop over de risico's in en om huis. De workshop RioH wordt gegeven in het kader van Zelfredzaamheid. In Nederland zijn er veel mensen die op één of andere manier verminderd zelfredzaam zijn. In een noodsituatie lopen zij meer risico’s dan anderen. Deze workshop kan helpen bij het vergroten van het risicobewustzijn, het aanleren van vaardigheden om in een noodsituatie beter te kunnen handelen. Aan de hand van een bingokaart met 16 verschillende vragen, worden noodsituaties  besproken die kunnen optreden ( bijvoorbeeld vallen, brand in huis of omgeving, inbraak/babbeltrucs/fishing). De deelnemers worden actief bij de vragen betrokken en de workshopleider geeft adviezen. De bedoeling is dat alle deelnemers aan het eind van de workshop beter op de hoogte zijn van wat zij kunnen/moeten doen en dat niemand onopgemerkt blijft.
Deelname is gratis, koffie/thee of een consumptie is voor eigen rekening.
Graag opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0416-311346
SCC Den Bolder maandag 22 januari   14.00 uur, deelname gratis
Typelessen in den Bolder door Typ4fun
Typ4fun start op woensdag 1 november weer met een leuke typecursus voor kinderen van groep 6-7-8. De cursus wordt gegeven op woensdagmiddag in Den Bolder. Persoonlijke, kleinschalige lessen met een gaaf online type programma. Duidelijke uitleg, leerspelletjes, basisvaardigheden Word. Tussentijds is er regelmatig persoonlijk contact met leerling en ouders over de voortgang.
Wil je ook op een leuke manier van een goede vakdocente je typediploma halen? Schrijf je nu alvast in!
Kosten inclusief examen (examengarantie) € 189,95.
 
Door de kleinschaligheid is deze cursus zeer geschikt voor kinderen met dyslexie en concentratieproblemen. De cursus bestaat uit 11 lessen inclusief examen.
 
Meer info op www.typ4fun.nl mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-506 70 612
Typ4fun is een erkende onderwijsinstelling en aangesloten bij het CRKBO. Het CRKBO staat onder andere voor zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.
Wees er snel bij want vol=vol!
Graag tot ziens bij Typ4fun!
Wij(k)diensten Waspik:  Voor al uw vragen
 Elke woensdagochtend en donderdagmiddag  zijn de vrijwilligers van Wij(k)diensten Waspik aanwezig in de Foyer van Den Bolder. Als u vragen heeft over bijvoorbeeld de wet WMO, aanpassingen in uw woning,  hulp bij het huishouden, het vinden van geschikt vrijwilligerswerk, financiële vragen, de opvoeding van uw kinderen, of over de inhoud van een brief, dan bent u van harte welkom tijdens ons spreekuur. Samen met u  gaan we dan op zoek naar een antwoord op uw vraag.
Als u  liever onder vier ogen met ons wilt praten, is dat natuurlijk mogelijk. We hebben hiervoor een aparte spreekkamer tot onze beschikking.
We zijn ook telefonisch bereikbaar tijdens het spreekuur op nummer: 06-53877623 en per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hoe klein uw vraag ook is, kom gerust eens binnen lopen in Den Bolder op woensdag tussen 10.00-12.00 uur of op donderdag tussen 13.00-14.00 uur.
ABBA Tribute met gratis afterparty mmv Soul in One
Na de prachtige theatervoorstelling (met zitplaatsen),  gaan we in de Foyer verder: vanaf 23.00 uur lekker dansen en een feestje bouwen met de 10-koppige soulband Soul in One. Nog even de voetjes van de vloer, onder het genot van een lekker drankje
Den Bolder bedankt haar partners
Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder kan niet bestaan zonder de steun van haar partners. Den Bolder bedankt de volgende partners voor hun bijdrage aan de Waspikse samenleving:
 
 Agenda 2017/2018
Vrijdag 17-nov-17 Lasergame voor de jeugd 12 t/m 15 jaar
Zaterdag 18-nov-17 Boldertheater LOS
Zondag 19-nov-17 Intocht Sinterklaas
Vrijdag 24-nov-17 Kinderfilm Helden van de Zee
Woensdag 29-nov-17 Charles Groenhuijsen: Verenigde Staten en Trump
Vrijdag 1-dec-17 Filmtheater Trippel Trappel DierenSinterklaas
Zaterdag 9-dec-17 JuzZz Kidding en Lekker Dansen
Vrijdag 15-dec-17 Kerstviering KBO
Zaterdag 16-dec-17 Dorpsgek
Donderdag 21-dec-17 Kerstbrunch De Brug
Vrijdag 22-dec-17 Alles Kids Kerstbal
Zaterdag 13-jan-18 Tafeltennistoernooi TTV Den Bolder
Zaterdag 13-jan-18 Tonpratersgala
Zondag 14-jan-18 Nieuwjaarsconcert Harmonie V&V
Vrijdag 19-jan-18 Filmtheater Er op Uit Waspik met lunch
Zaterdag 20-jan-18 Boldertheater ABBA Tribute, afterparty Soul in One
Zondag 21-jan-18 Waspikse Warme Winter Wandeling  
Dinsdag 23-jan-18 Blaasconcert Nieuwjaarconcert
Zaterdag 27-jan-18 Songfestival St. Jeugdcarnaval
Social Media
        
Schoolstraat 19 - 5165 TR WASPIK - Tel. 0416 - 311346
 

=SCC DEN BOLDER= | Nieuws najaar 2017

  Nieuws najaar 2017
Schoolstraat 19, 5165 TR Waspik, tel 0416 - 311346 www.denbolder.nl
 In deze nieuwsbrief...
Zomerkamp Foto-film-disco-avond
Inmiddels zijn alle kinderen weer fanatiek bezig op school en is de tijd van pret, lol maken en gek doen in de vakantie voorbij. Wat is er dan leuker om nog éven terug te gaan in de tijd? Nog éven na te genieten van het geweldige Zomerkamp wat we weer beleefd hebben met elkaar? Juist ja: niets!
Dit jaar pakt het Zomerkamp Waspik extra uit! De traditionele fotofilmmiddag is namelijk in een geheel nieuw jasje gestoken en nu komt er een heuse, échte Zomerkamp foto-film-disco-avond!
Deze leuke avond gaat plaatsvinden op vrijdagavond 13 oktober in Den Bolder. Natuurlijk gaan we gezellig met elkaar de film kijken en zullen ook de hilarische foto’s weer te zien zijn. Wat uiteraard wel heel erg gaaf zal worden, is dat we daarna lekker met zijn allen gaan swingen! Alle échte Zomerkampnummertjes zullen weer voorbij komen en dan kunnen we nog één keer goed aan alle ouders laten zien hoe tof we het hebben gehad!
Dit mag je niet missen! Zorg dus dat je erbij bent op vrijdagavond 13 oktober in Den Bolder!
Vanaf 18.30u zijn jullie allemaal van harte welkom en om 19.00u zal de legendarische film gestart worden. Tijdens de disco is er voor de ouders gelegenheid om in het café van Den Bolder een dorstige versnapering te nuttigen. Om 23.00u is het dan helaas tijd om weer afscheid te nemen, maar gelukkig is dat maar tijdelijk, want uiteraard zien we elkaar volgend jaar weer terug voor Zomerkamp 2018!
Graag tot 13 oktober!

Galerie Den Bolder
Van 11 oktober tot 29 november exposeren cursisten van Carien van Dongen met beelden en Fred Termond met schilderijen in Galerie “Den Bolder”
Fred Termond is al een langere tijd actief in de schilderkunst en maakt kleurrijke en vrolijke schilderijen in een eigen figuratieve stijl. Het is vooral het lijnenspel in combinatie met een divers kleurgebruik wat resulteert in expressieve schilderijen geïnspireerd op mensen en natuur in allerlei situaties en soms in abstracte vormen weergegeven.
Sinds zijn jeugd is Fred actief met het kunstschilderen. Fred heeft beroepsmatig een verftechnische achtergrond in het industriële verven. Sinds 2000 is hij ook meer gaan exposeren en is zijn aparte stijl steeds meer gaan ontwikkelen in samenwerking met andere collega‘s kunstschilders via workshops en zelfstudie.
Fred heeft veel geëxposeerd in o.a. gemeentehuizen, ziekenhuizen, schouwburg, dat de aanleiding was tot meerdere verkopen en verhuur van de schilderijen.
Informatie /contact via sms 06-16223825 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cursisten van Carien van Dongen. Het afgelopen jaar hebben een aantal cursisten van Carien van Dongen een kunstwerk gemaakt met als thema "Verbinding". Het is een creatieve en technische uitdaging. Het prachtig om te zien hoe de cursisten dit thema in klei hebben vormgegeven.
Boldertheater presenteert Zaziezoe
Toen de juffrouw klassikaal vroeg wat de kinderen wilden worden als ze later groot waren, antwoordde Eric met een glimlach: “Gelukkig.” Dat meende hij echt. Maar wat is dat eigenlijk, geluk? Hoe voelt dat? Wat is er voor nodig? Wie leert je wat ‘gelukkig zijn’ is? Na een mensonterende strijd met z’n stiefvader zette Eric zijn leven in het teken om antwoorden te achterhalen. Hij fietste er onder andere 650 kilometer non-stop over 14 bergen voor. Tim was getuige.
In dezelfde periode leerde Tim zich suf op school en de universiteit. Zijn dagen stonden in het teken van uitmuntende rapporten en waardevolle diploma’s, maar waarom eigenlijk? Want hij voelde zich er helemaal niet fijn bij. Tim kwam erachter dat hij wilde wat hij als jong jochie al het liefste deed: zingen. Hij sprong in het diepe en koos er vol overgave voor om te zingen. Eric was getuige.
De wegen van Tim Remie (29) en Eric Mijnster (28) kruisen hier, met Zaziezoe, waarin het tweetal de meest aangrijpende gebeurtenissen uit hun leven in woord, beeld en muziek herleven. De vrienden kennen elkaar al sinds groep zes en hebben geen geheimen voor elkaar. Door hun totale openheid komt het publiek ongekend dichtbij. Hoe dichtbij is alleen te voelen in de zaal. Jij bent getuige.
Zaterdag 21 oktober --- Aanvang: 20.15 uur --- Kaarten: € 10,00 klik hier
Cursusnieuws

Diverse cursussen zijn al van start gegaan, maar er zijn nog  leuke workshops en
enkele cursussen waar u aan deel kunt nemen.
Kijk snel of er voor u iets bij zit! En schrijf u dan op tijd in zodat u hier een bijzondere ervaring op kunt doen.
Op www.denbolder.nl vindt u de cursussen en workshops die in Waspik gegeven worden en op de site van de VU Kaatsheuvel (www.vukaatsheuvel.nl) vindt u het complete programma.
De Workshop Mattäus Passion komt naar Den Bolder!
Vele mensen worden geraakt door de Matthäus Passion en beschouwen dit als het prachtigste muziekstuk dat ooit geschreven is. Muziekhistoricus Joop van Velzen neemt u interactief mee
en vertelt u in 2 avonden over o.a. de ontstaansgeschiedenis en de mystiek van dit monument
van de muziek. Kom, luister en beleef de Matthäus Passion!
Donderdag 15 en 22 maart --- Tijd: 19.30 – 21.45 uur --- Prijs € 30,00
MantelzorgCafé! donderdag 26 oktober
Op donderdag 26 oktober a.s. zijn mantelzorgers van harte welkom in Den Bolder aan de Schoolstraat 19 in Waspik, van 14.00 tot 17.00 uur!
Het MantelzorgCafé is bedoeld om mantelzorgers de aandacht te geven die zij verdienen.
Aandacht, door te luisteren naar hun verhalen, hun behoeften en hun tips. Uitwisselen van tips en ervaringen met andere mantelzorgers. Het biedt hen, tevens,  op informele wijze een kans om even te ontspannen.
Het thema van deze middag is ditmaal in samenwerking met de Wijkdienst van Contourdetwern `Sociaal  Contact`
De wijkdienst helpt bij allerlei vragen over zorg en stelt uw vraag centraal. Tijdens het MantelzorgCafé maken zij uw vraag zo scherp mogelijk en gaan helpen bij het oplossen ervan. Ligt uw vraag in de privésfeer dan kan dat onder vier ogen of is huisbezoek mogelijk en kunt u uw vraag verduidelijken tijdens een (keukentafel)-gesprek.
Uiteraard bieden we ook nu weer de mogelijkheid om persoonlijke meningen, visies, aanbevelingen en opmerkingen te melden aan een van de deskundigen die aanwezig zijn of het te noteren op de flap-over.
Bij binnenkomst worden de bezoekers ontvangen met een kopje koffie of thee en eindigen de middag met een kop soep en een worstenbroodje. Het MantelzorgCafé is een initiatief vanuit de werkgroep Welzijn, Dienstverlening en Zorg (WDZ) van de Stichting Senioren Waalwijk (SSW). Dat betekent overigens niet dat het alleen gericht is op de senioren.
We zien ook graag jonge mantelzorgers om ook te kunnen luisteren naar hun ervaringen. Parkeren kan achter Den Bolder of op de ventweg van de Schoolstraat aldaar. U bent van harte welkom!
Meer informatie is te vinden op www.stichtingseniorenwaalwijk.nl
Al meer dan 25 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland.Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs “Beste dialectband van Nederland’ in ontvangst nemen. Zelf noemen zij hun genre ‘Rock ’n Loll’. Een term die inmiddels meerdere bands gebruiken maar die  eigenlijk maar bij één band goed past: WC Experience.
Eind 2015 schotelde de heren uit 'ut Fer' de 500 bezoekers van BolderLive al een geweldige show voor met als 1 van de vele hoogtepunten het 'gastoptreden' van Freddy Mercury. Een show van WC Experience is alsof je door een bulldozer van licht, geluid en show wordt overreden.
Ook dit jaar hebben de heren weer beloofd er een knaller van een avond van te maken. 
Voorverkoop is reeds gestart dus koop snel je kaarten. 
Voor meer informatie en tickets www.facebook.com/bolderlive  VVK € 12,00  / Deur € 14,00
Typelessen in den Bolder door Typ4fun
Typ4fun start op woensdag 1 november weer met een leuke typecursus voor kinderen van groep 6-7-8. De cursus wordt gegeven op woensdagmiddag in Den Bolder. Persoonlijke, kleinschalige lessen met een gaaf online type programma. Duidelijke uitleg, leerspelletjes, basisvaardigheden Word. Tussentijds is er regelmatig persoonlijk contact met leerling en ouders over de voortgang.
Wil je ook op een leuke manier van een goede vakdocente je typediploma halen? Schrijf je nu alvast in!
Kosten inclusief examen (examengarantie) € 189,95.
 
Door de kleinschaligheid is deze cursus zeer geschikt voor kinderen met dyslexie en concentratieproblemen. De cursus bestaat uit 11 lessen inclusief examen.
 
Meer info op www.typ4fun.nl mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-506 70 612
Typ4fun is een erkende onderwijsinstelling en aangesloten bij het CRKBO. Het CRKBO staat onder andere voor zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.
Wees er snel bij want vol=vol!
Graag tot ziens bij Typ4fun!
Meezing Plus Zondag 5 november
Zondag 5 november wordt de Rabozaal van Den Bolder weer omgebouwd tot één grote feesttempel. De zangeressen en zangers van Meezing Plus brengen voor u een feestelijk programma met gezellige meezingers, prachtige ballads en veel feestnummers. Meezing Plus staat al jaren garant voor een gezellige middag uit voor jong en oud. De bekende Waspikse zangers, André, Anneloes, Cees, Hubert, Jan,  Josée, Melanie, Rineke en Romy zingen live een uitgebreid repertoire van bekende liedjes. De teksten worden geprogrammeerd op groot scherm. Zodat iedereen uit volle borst mee kan zingen. Een dansje wagen of gezellig toekijken onder het genot van een drankje kan natuurlijk ook. Haal snel uw kaarten bij Den Bolder of via www.denbolder.nl. Tot ziens op 5 november!
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook