Buienradar Brabant

Volgend seizoen in De Leest: o.a. de Notenkraker; het ultieme kerstballet en Scapino Ballet Rotterdam met barokspektakel ‘Pearl’!

Volgend seizoen in Theater De Leest

IN HET GENRE 'DANS'

Elke week gedurende de zomerperiode lichten wij een (of meerdere) genre(s) uit. Zo krijgt u een goed beeld van wat voor moois er allemaal komt volgend seizoen én hoeft u ons niet te missen in de zomer. Twee vliegen in één klap dus! Deze week lichten wij het genre dans voor u uit.

Wij hopen u te zien bij een of meerdere voorstellingen komend seizoen!
 
TE ZIEN KOMEND SEIZOEN
Magic of Georgia - De danssensatie uit de Kaukasus
za 26 okt - 20:15 uur
The Royal National Ballet Company presenteert met ‘Magic of Georgia’ een avondvullend dansspektakel. Georgische folklore, klassieke dans en authentieke muziek worden gecombineerd met indrukwekkende zwaardgevechten en acrobatiek.
Introdans - The Battle
wo 27 nov - 20:15 uur
In 2019 is het 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond, een gedenkwaardig moment in de Nederlandse geschiedenis. Als eerbetoon stelde Introdans een programma samen rond de tijdloze en universele thema’s strijd, kracht, energie en tot het uiterste gaan, die worden vormgegeven door eigentijdse choreografen.
 
Rhythm of the Dance - The Christmas Show
vr 13 dec - 20:15 uur
Geniet van een ongelooflijk (vernieuwd) dansspektakel in magische kerstsfeer. Vier het 20-jarig jubileum van Rhythm of the Dance mee op een avond vol opzwepende dans en live muziek. Tot de cast behoren dansers en danseressen uit de befaamde Riverdance-shows, aangevuld met de beste musici en van Ierland.
Notenkraker - Ballet van de Staatsopera van Tatarstan
do 16 jan - 19:30 uur
Geen ballet dat het kerstgevoel zo in zich draagt als ‘Notenkraker’. Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan brengt voor deze klassieker fabuleuze dansers, sprookjesachtige belichting, honderden kostuums en fraaie decors mee, om de legendarische choreografie van Petipa en Ivanov recht te doen. Een magische theaterbelevenis voor jong en oud!
Scapino Ballet Rotterdam - Pearl
wo 12 feb - 20:15 uur
Geweldige dansers, schitterende kostuums en meeslepende muziek van Vivaldi maakten van het barokspektakel ‘Pearl’ een van de succesvolste voorstellingen ooit van Scapino Ballet Rotterdam. Al meer dan 50.000 bezoekers zagen “dans op topniveau”, aldus de Volkskrant.

Deze voorstelling maakt deel uit van de avonturenserie. Bent u avontuurlijk ingesteld? Kies dan voor deze serie en geniet met 30% korting ook van Kies dan voor deze serie en geniet ook van Thom Monckton en Jacob Ahlbom. Meer info >>
Internationaal Danstheater - Partita
za 14 mrt - 19:30 uur
Een virtuoos gesprek tussen twee dansers een violist en het genie Johann Sebastian Bach. Choreografe Neel Verdoorn creëerde voor het unieke danskoppel Francesca Peniguel en Jeroen van Acker een meeslepende en intrigerende performance, waarin de tijdloosheid en de genialiteit van Bach hen gevangen houdt.

Let op: In verband met de zomerperiode is de Theaterkassa gesloten. Vanaf maandag 2 september is de Theaterkassa weer dagelijks (ma-vr) geopend.

Twitter
Facebook
Instagram
Theater de Leest
Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk
T 0416 - 334 746
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Theaterkassa
T
0416 - 331 751 

Let op: In verband met de zomerperiode is de Theaterkassa gesloten. Vanaf maandag 2 september is de Theaterkassa weer dagelijks (ma-vr) geopend.

Waalwijk : Volgend seizoen in De Leest: o.a. Pieter Derks, Tineke Schouten, Sara Kroos, Lenette van Dongen, Ali B & Jandino!

Volgend seizoen in Theater De Leest

IN HET GENRE 'CABARET'

Elke week gedurende de zomerperiode lichten wij een (of meerdere) genre(s) uit. Zo krijgt u een goed beeld van wat voor moois er allemaal komt volgend seizoen én hoeft u ons niet te missen in de zomer. Twee vliegen in één klap dus! Deze week lichten wij het genre cabaret voor u uit.

Dit is slechts een greep uit de voorstellingen in dit genre. Bekijk alle cabaretvoorstellingen op www.deleest.nl

Wij hopen u te zien bij een of meerdere voorstellingen komend seizoen!
 
O.A. TE ZIEN KOMEND SEIZOEN
Max van den Burg - Paasbest
vr 27 sep - 20.30 uur
In zijn jubileumshow ‘PAASBEST’ laat Max van den Burg u alle hoeken van het podium zien. Goed gekleed en met een ruikertje op huppelt hij vrolijk door tien jaar cabaretgeschiedenis en komen in sneltreinvaart (goed) foute types, kleurrijke verhalen en gekke muziekjes voorbij. Dynamisch, fantasievol en muzikaal, maar bovenal hilarisch.
Dolf Jansen - Oudejaars 2019
wo 30 okt - 20.15 uur
Op de poster ziet de nietsvermoedende theaterbezoeker een hoop vrolijkheid. En inderdaad, dit is de dertigste ‘Oudejaars’ die Dolf Jansen speelt. Maar in plaats van een feestelijke avond in Ziggo Dome of een eerbetoon in Carré, speelt hij tachtig keer in het hele land. Met veel energie fileert hij dit jaar en niks of niemand blijft gespaard.
Showponies 2 -
De Alex Klaasen Revue

wo 20 nov - 20.15 uur
‘De Alex Klaasen Revue - Showponies’ was een waanzinnig succes. Alle reden voor een spetterend vervolg, een rollercoaster van humor, slapstick, (zelf)spot, verkleedpartijen, dubbele bodems, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden.
Urbanus - LIJ KNER GE SOP
do 14 & za 16 mei - 20.15 uur
Na drie jaar toeren met een luidruchtig rockbandje langs zomerfestivals kreeg Urbanus weer zin in de knusheid van het theater. In de gloednieuwe show ‘LIJ KNER GE SOP’ wisselt de Vlaamse komiek als vanouds absurde verhalen, grove leugens en gênante situaties af met broze of kinderlijk naïeve liedjes.
Serie Cabaret
Geniet met 30% korting van deze jonge getalenteerde cabaretiers: Arnout van den Bossche, Zoutmus, Kasper van der Laan, Janneke de Bijl en Oldenhermanns. Allemaal voor het eerst 'op de planken' in De Leest en stuk voor stuk topper! De totale serie kost € 60,73 (i.p.v. € 86,75). Meer info >>

Let op: In verband met de zomerperiode is de Theaterkassa gesloten. Vanaf maandag 2 september is de Theaterkassa weer dagelijks (ma-vr) geopend.

MEER 'CABARET' IN DE LEEST

wo 18 sep
Peter Pannekoek
Later was alles beter (reprise)
do 19 sep
Peter Pannekoek
Later was alles beter (reprise)
za 21 sep
Daniël Arends
Meer van hetzelfde (deel 1)
vr 27 sep
Max van den Burg
Paasbest
za 28 sep
Steven Brunswijk
Van Slaaf tot Meester (reprise)
za 5 okt
Henry van Loon
Onze Henry
wo 9 okt
Nabil Aoulad Ayad
Monopoly (reprise)
vr 11 okt
Micha Wertheim
Micha Wertheim voor alle duidelijkheid
za 12 okt
Comedynight
Een avondje stand-up comedy o.l.v. gastheer Leon van der Zanden
vr 18 okt
Arnout Van den Bossche
Burn-out voor Beginners
za 26 okt
Patrick Nederkoorn
Ik betreur de ophef
ma 28 okt
Plien & Bianca
En nu dan? (try-out)
di 29 okt
Plien & Bianca
En nu dan? (try-out)
wo 30 okt
Dolf Jansen
Oudejaars 2019
vr 1 nov
André Manuel
DREEJKLEZOEW
Twitter
Facebook
Instagram
Theater de Leest
Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk
T 0416 - 334 746
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Theaterkassa
T
0416 - 331 751 

Let op: In verband met de zomerperiode is de Theaterkassa gesloten. Vanaf maandag 2 september is de Theaterkassa weer dagelijks (ma-vr) geopend.

DEZE WEEK IN THEATER DE LEEST: O.A. BOHEMIAN RHAPSODY, GREEN BOOK & A STAR IS BORN ENCORE!

 

DEZE WEEK IN THEATER DE LEEST:

O.A. BOHEMIAN RHAPSODY, GREEN BOOK
& A STAR IS BORN ENCORE!

FILMS IN DE LEEST


Filmliefhebbers hebben deze week de keuze uit de volgende filmtitels:
Avengers: Endgame
Do 20 juni - 19.45 uur
De spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios. "Avengers: Endgame is een daverend slotakkoord, dat binnen dit genre van superheldenfilms op vrijwel alle fronten bevredigt." - ★★★★★ De Telegraaf.
 
A Star is Born Encore
Do 20 juni - 20.15 uur
Met viervoudig Oscar-genomineerde Bradley Cooper en meervoudig Oscar- genomineerde® superster Lady Gaga in de hoofdrollen. Deze versie bevat 11 minuten extra beeldmateriaal en muziek! 
VPRO Cinema ★★★★, de Volkskrant ★★★★, NRC ★★★★, The Guardian ★★★★★ Ook nog te zien op vr 28 juni om 20.15 uur
Bohemian Rhapsody
Vr 21 juni - 19.45 uur
De zeer succesvolle film Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Onlangs won Bohemian Rhapsody de Golden Globe voor beste film. Ook nog te zien op za 29 juni om 20.15 uur.
 
Baantjer het begin
Vr 21 juni - 20.15 uur
Laatste kans om baantjer op het grote doek te zien! Met Waldemar Torenstra als rechercheur De Cock en Tygo Gernandt als zijn partner. 
Shadow
Di 25 juni - 19.45 uur
Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers) brengt met zijn meesterwerk Shadow een bewerking van het klassieke epos over de Drie Koninkrijken. Met zijn diepe zwart-wittinten is de film duidelijk geïnspireerd door de klassieke Chinese schildertechniek met gewassen inkt en een nieuw hoogtepunt uit het rijke oeuvre van de Chinese grootmeester.
Green Book
Di 25 juni - 20.15 uur
Laatste kans! Green Book is een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali). Winnaar 3 Oscars: (beste film, beste acteur in een bijrol, beste originele scenario).
KAARTEN KOPEN
Kaarten koopt u 24 uur per dag via www.deleest.nl. In verband met de zomerperiode is de Theaterkassa alleen nog maar één uur voorafgaand aan voorstellingen en films geopend.

Nominaties Cabaretprijzen 2019 bekend!

De genomineerden voor de belangrijkste cabaretprijzen (Poelifinario en Neerlands Hoop) zijn afgelopen weekend bekend gemaakt.

Bijna alle genomineerden heeft u afgelopen seizoen al in Theater De Leest kunnen zien. Komend seizoen staan Lenette van Dongen (do 13 en vr 14 feb), Pieter Derks (vr 22 nov - laatste kaarten) en Peter Pannekoek (wo 18 en do 19 sep - uitverkocht) op het programma!

Hang deze zomer de poster van het nieuwe theaterseizoen op en win!


Wilt u kans maken op 2 filmkaarten voor een film naar keuze in het nieuwe seizoen? Hang dan de theaterposter gedurende de zomer op een goed zichtbare plek en maak kans! Dit kan bijvoorbeeld voor het raam van uw huis zijn, maar ook op een centrale plek in een flatgebouw of bij uw sportvereniging. Maak vervolgens een foto om te laten weten dat u de poster heeft hangen en mail deze met de locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er worden in totaal 5 x 2 filmkaarten verloot. De winnaars worden in week 33 bekend gemaakt.

De poster kunt u tijdens openingstijden ophalen in Theater De Leest of u kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan sturen wij de poster naar u op.

Stem mee en bepaal met welke film het seizoen wordt afgesloten!


Op dinsdag 2 juli zal de allerlaatste film van dit seizoen te zien zijn in Theater De Leest. Met welke film het seizoen wordt afsluiten is aan u! U kunt kiezen uit Mamma Mia! Here We Go Again, Book Club en  Bohemian Rhapsody. Ga naar de Facebookpagina van Theater De Leest en stem! Op 25 juni wordt bekend gemaakt welke film de meeste stemmen heeft gekregen en op dinsdag 2 juli te zien zal zijn! 
STEM!

LAATSTE FILMS VAN DIT SEIZOEN

vr 28 jun
Wild Rose
Jessie Buckley, Julie Walters e.a.
vr 28 jun
A Star is Born
Bradley Cooper, Lady Gaga e.a.
za 29 jun
Wild Rose
Jessie Buckley, Julie Walters e.a.
za 29 jun
Bohemian Rhapsody
Rami Malek, Lucy Boynton e.a.
zo 30 jun
Dumbo (12+)
Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito e.a.
Parkeren op het, schuin tegenover het theater gelegen, Unnaplein is op zaterdag t/m donderdag gratis vanaf 18.00 uur.
Op vrijdag (koopavond) is het betaald parkeren tot 21.00 uur.
Twitter
Facebook
Instagram
Theater de Leest
Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk
T 0416 - 334 746
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Theaterkassa
T
0416 - 331 751 

In verband met de zomerperiode is de Theaterkassa alleen nog maar geopend één uur voorafgaand aan voorstellingen en films.
 
 

Deze week in Theater De Leest: o.a. Waldemar Torenstra en Tygo Gernandt in Baantjer het begin en vele andere films! 🎬

DEZE WEEK IN THEATER DE LEEST:

O.A. Waldemar Torenstra en Tygo Gernandt in Baantjer het begin, Hotel Mumbai en vele andere films!

FILMS IN DE LEEST


Filmliefhebbers hebben deze week de keuze uit de volgende filmtitels:

Vox Lux (VPRO Cinema (★★★★): 'Veelomvattend en ambitieus verhaal over roem') te zien op vr 7 juni om 19.45 uur.

Baantjer het begin (met Waldemar Torenstra en Tygo Gernandt) te zien vr 7 en di 11 juni om 20.15 uur.

Le Jeu (Niet alles blijkt even onschuldig wanneer elk binnenkomend sms'je, sociaalmediabericht, e-mail of telefoontje met iedereen wordt gedeeld. Franse remake van de tragikomedie Perfetti sconosciuti) te zien op di 11 juni om 19.45 uur.

Le Grand Bain (Franse feelgoodfilm waarin een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen bekwaamt) te zien op wo 12 en do 13 juni om 19.45 uur.

Hotel Mumbai (Het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel) te zien op wo 12 en do 13 juni om 20.15 uur.
 
KAARTEN KOPEN
Kaarten koopt u 24 uur per dag via www.deleest.nl. De balie van de theaterkassa is op werkdagen geopend van 11.00 - 13.00 uur en één uur voorafgaand aan voorstellingen en films. Telefonisch bereikbaar van 11.00 - 13.30 uur.

WIN EEN FORMULE 1-RITJE DOOR WAALWIJK!

De Formule 1 show is de allerlaatste theatervoorstelling van het seizoen en daarom geven wij een bijzondere avond in het teken van Formule 1 weg! De winnaar ontvangt twee tickets voor de uitverkochte Formule 1 Show op dinsdag 2 juli en wordt thuis opgehaald door de F1 Medical Car. Deze auto, een Mercedes-AMG C63 S, is tijdens de F1 volgeladen met medische apparatuur en twee artsen naast de bestuurder.

Kans maken? Geef u op via de Facebookpagina van Theater De Leest. De winnaar wordt op woensdag 12 juni bekend gemaakt.


Voorwaarden
  • De winnaar van de winactie wint 2 tickets en wordt thuis opgehaald met de F1 Medical Car.
  • Er kunnen maximaal 2 personen meerijden in de Medical Car.
  • De winnaar moet binnen een straal van 10 km van Theater De Leest wonen.
  • Vervoer naar huis is op eigen initiatief.
  • Wanneer u al in het bezit bent van kaarten voor de Formule 1 Show in Theater De Leest op di 2 juli ontvangt u het aankoop bedrag terug.

ROB EN EMIEL NEDERLANDS KAMPIOEN GOOCHELEN


Op het NK MAGIC dat afgelopen dagen werd gehouden in Ede was het duo "Rob en Emiel" de overtuigende winnaar! Zij mogen zich de komende 3 jaar regerend Nederlands Kampioen Goochelen noemen EN zij zullen Nederland vertegenwoordigen op het aankomende WK Magic van 2021 in Canada. Voordat het zo ver is, toeren Rob en Emiel eerst nog het hele land door met hun theatershow 'Onderweg'. Op za 25 april is het duo te zien in De Leest met een ‘magie-strale’ mix van cabaret, stand-up comedy, vingervlugheid en illusionisme. Doelgroep is volwassenen, jeugd vanaf 12 jaar is echter ook welkom.
KAARTEN KOPEN

EXTRA TRIBUTE-CONCERT THE EVERLY BROTHERS OP ZO 19 JAN!


De succesvolste rock-‘n-roll tributeband van Nederland The Wieners brengt een eerbetoon aan The Everly Brothers. Hits als ‘Wake Up Little Susie’, ‘Bird Dog’, ‘Til I Kissed You’ en ‘All I Have To Do Is Dream’ klinken alsof Don en Phil op het podium staan. De voorstelling van zaterdag 18 januari is al helemaal uitverkocht, daarom hebben wij een extra show bijgeboekt op zondagmiddag 19 januari 15.00 uur. 
KAARTEN KOPEN

BINNENKORT IN DE LEEST

vr 14 jun
Claire Darling
Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni e.a.
vr 14 jun
Baantjer het Begin
Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt e.a.
za 15 jun
Greta
Chloë Grace Moretz, Isabelle Huppert e.a.
za 15 jun
Baantjer het Begin
Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt e.a.
zo 16 jun
Dragged Across Concrete | Bierproeverij
Mel Gibson, Vince Vaughn, Jennifer Carpenter e.a.
di 18 jun
Red Joan
Judi Dench, Tom Hughes, Sophie Cookson e.a.
di 18 jun
Coureur
Niels Willaert, Koen de Graeve e.a.
wo 19 jun
Avengers: Endgame
Robert Downey Jr, Chris Evans, Mark Ruffalo
do 20 jun
Avengers: Endgame
Robert Downey Jr, Chris Evans, Mark Ruffalo
vr 21 jun
Baantjer het Begin
Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt e.a.
Parkeren op het, schuin tegenover het theater gelegen, Unnaplein is op zaterdag t/m donderdag gratis vanaf 18.00 uur.
Op vrijdag (koopavond) is het betaald parkeren tot 21.00 uur.
Twitter
Facebook
Instagram
Theater de Leest
Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk
T 0416 - 334 746
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Theaterkassa
T
0416 - 331 751 

Balie: ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur en één uur voorafgaand aan voorstellingen en films.
Telefonisch: ma t/m vr 11.00-13.30 uur 
Wenst u deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of zich uitschrijven van deze lijst.

Deze week in Theater De Leest: o.a. laatste week Singel 39, Monic Hendrickx in God Only Know en Theaterfestival Acting Out!

DEZE WEEK IN THEATER DE LEEST:

O.A. LAATSTE WEEK SINGEL 39, MONIC HENDRICKX IN GOD ONLY KNOWS EN THEATERFESTIVAL ACTING OUT

Zondag 26 mei
Theaterfestival Acting Out is het jaarlijkse theaterfestival van Kunstencentrum Waalwijk. Naast 5 blokken met voorstellingen, zijn er diverse andere activiteiten waaronder een theaterspeurtocht, een photobooth en lekker eten!
12.00 uur | 14.15 uur | 16.00 uur | 18.00 uur | 20.00 uur
 
Maandag 27 mei
19.30 uur: The Wiz
Uitgevoerd door leerlingen van het Dr. Mollercollege.
Verhuring
KAARTEN KOPEN

FILMS IN DE LEEST


Filmliefhebbers hebben deze week de keuze uit de volgende filmtitels:
- The White Crow (het waargebeurde verhaal van Rudolf Noerejev, een unieke danser die de wereld van ballet voorgoed veranderde) te zien op do 23 en za 25 mei om 19.45 uur. De rol van Rudolf Noerejev wordt gespeeld door Oleg Ivenko. Wellicht heeft u Ivenko ooit op het podium van De Leest gezien tijdens een Ballet van de Staatsopera van Tatarstan.

- Singel 39 (laatste week dat de dé ontroerende feelgoodfilm van dit voorjaar te zien is!) te zien op do 23, vr 24, za 25 om 20.15 uur & ma 27 om 19.45 uur.

- Grace à Dieu ('Inspirerend en onthutsend tegelijk' - VPRO Cinema ★★★★) te zien di 28 om 19.45 uur en vr 31 mei om 20.15 uur.

- God Only Knows (met Monic Hendrickx, Elsie de Brauw en Marcel Musters) te zien op di 28 mei om 20.15 uur.
KAARTEN KOPEN
Kaarten koopt u 24 uur per dag via www.deleest.nl. De balie van de theaterkassa is op werkdagen geopend van 11.00 - 13.00 uur en één uur voorafgaand aan voorstellingen en films. Telefonisch bereikbaar van 11.00 - 13.30 uur.
De met vier Oscars bekroonde film Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Op vrijdag 31 mei vertonen we de film in een wel heel bijzondere Sing-A-Long versie. Zing uit volle borst alle Queen-klassiekers mee; zoals We Will Rock You, Bohemian Rhapsody en Don’t Stop Me Now!
KAARTEN KOPEN

Actiefilm + Bierproeverij op zondag 16 juni:


Om 13.45 uur wordt u ontvangen met een proeverijtje van 3 speciaal bieren. Aansluitend bekijkt u Dragged Across Concrete: een actiefilm met 'goodold' Mel Gibson. Na afloop van de film staat het door u gekozen biertje voor u klaar, samen met een assortiment van heerlijke hapjes.

Jonge filmbezoekers kunnen in plaats van de bierproeverij twee andere consumpties bestellen en verder wel gebruik maken van het arrangement.
KAARTEN KOPEN

TOEGEVOEGD AAN HET FILMPROGRAMMA:


Avengers: Endgame
De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.
Te zien op wo 19 en do 20 juni om 19.45 uur

Hotel Mumbai
Het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel.
Te zien op wo 12 en do 13 juni om 20.15 uur

Le Grand Bain
Een Franse feelgoodfilm waarin een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen bekwaamt.
Te zien op wo 12 en do 13 juni om 19.45 uur

BINNENKORT IN DE LEEST

vr 31 mei
Bohemian Rhapsody | Sing-A-Long
Rami Malek, Lucy Boynton e.a.
vr 31 mei
Grâce à Dieu
Melvil Poupad, Denis Ménochet e.a.
za 1 jun
Us
Regie: Jordan Peele
di 4 jun
Vox Lux
Natalie Portman, Jude Law e.a.
di 4 jun
Baantjer het Begin
Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt e.a.
vr 7 jun
Vox Lux
Natalie Portman, Jude Law e.a.
vr 7 jun
Baantjer het Begin
Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt e.a.
di 11 jun
Le Jeu
Bérénice Bejo, Suzanne Clément e.a.
di 11 jun
Baantjer het Begin
Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt e.a.
wo 12 jun
Le Grand Bain
Mathieu Amalric, Guillaume Canet e.a.
Parkeren op het, schuin tegenover het theater gelegen, Unnaplein is op zaterdag t/m donderdag gratis vanaf 18.00 uur.
Op vrijdag (koopavond) is het betaald parkeren tot 21.00 uur.
Twitter
Facebook
Instagram
Theater de Leest
Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk
T 0416 - 334 746
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Theaterkassa
T
0416 - 331 751 

Balie: ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur en één uur voorafgaand aan voorstellingen en films.
Telefonisch: ma t/m vr 11.00-13.30 uur 

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook