24 en 25 juni schrap je alles in je agenda, want je komt naar Vestingstad Heusden!

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

Naar Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik

 
    Klik hier voor de webversie
 
 
 
 

=SCC DEN BOLDER= | Nieuws april 2017

  Nieuwsbrief  UIT IN DEN BOLDER!
Schoolstraat 19, 5165 TR Waspik, tel 0416 - 311346 www.denbolder.nl
 In deze nieuws
 
 
A-Meezingfestijn Live!
Ieder jaar rond Koningsdag organiseert Den Bolder samen met het Comité Nederland en Oranje het A-Meezingfestijn. Dit spectaculaire liedsjesfestijn wordt verzorgd door vele Waspikse zangers, muzikanten en vrijwilligers.
Dit jaar wordt alweer de 9e editie van het A-Meezingfestijn georganiseerd. Houd Koningsnacht vrij, want dit spektakel wil je niet missen.Vele enthousiaste muzikanten en zangers en zangeressen uit Waspik, Raamsdonk en Raamsdonksveer brengen een avondvullend programma met herkanbare nummers uit de Top 2000. Alles live gezongen en begeleid door de fantastische Meezing Band.
Volg ons op Facebook: www.facebook.com/AmeezingWaspik/
 
 

Jeugdvakantieweek van 21 t/m 26 augustus!

Hallo allemaal, via deze weg willen we jullie laten weten dat de inschrijvingen voor zowel de kinderen als de leiding op 15 april zijn gestart. U kunt inschrijven via www.jvw-waspik.nl. Schrijf je snel in want vol is vol.
 
Hatha Yoga
In den Bolder wordt Hatha yoga gegeven en  betekent letterlijk;  het in balans brengen van de energieën van de maan(ha) en van de zon(tha).
Het doel van yoga is gericht op ervaring. Zo leer je om naar jezelf te luisteren en daarna te handelen. Dit groeiproces naar innerlijke vrijheid gaat stap voor stap. Je bewustzijn wordt vergroot. Beginners en gevorderden zijn beiden welkom.
 
Kosten € 8,00 per lesuur
 
Er is nog plaats op de maandagavond om 18:45 uur en dinsdagochtend om 10:00 uur
 
Heb je nog vragen, bel of mail gerust.
Antoinette van den Bos     06-14 43 50 25     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
Zomerkamp!
Jaaaa, het is weer zo ver! De confetti is uit de oren, de paaseieren opgeknaagd, dat is hét moment voor de werkgroep van het Zomerkamp om weer aan de voorbereidingen te beginnen! Want uiteraard staat er ook dit jaar voor de kinderen en jongeren uit Waspik weer een grandioos weekje back-to-basic Zomerkamp te wachten! Het Zomerkamp wordt elk jaar georganiseerd voor de Waspikse jeugd van 9 t/m 16 jaar (v.a. groep 5 van de basisschool t/m klas 4 van het voortgezet onderwijs), en vindt plaats in de eerste week van de schoolvakantie (week 29: zondag 16 juli t/m zaterdag 22 juli).
 
 
Galerie Den Bolder
6 april tot 11 mei
 
Ton Smeur: De ideeën voor zijn objecten doet hij vooral op tijdens zijn verblijf in de natuur. Hier bedenkt hij materialen en maakt schetsen. Dit gebruikt hij bij het ontwerpen van zijn beelden. Ton volgde de opleiding aan de Academie Arendonk.
Art'09: Twee schildersgroepen onder de naam Art'09 Den Bolder, sluiten het seizoen af met het tonen van de door hen gemaakte werkstukken. Er wordt gewerkt met acryl, olie en gemengde technieken.
Kom gerust eens vrijblijvend binnenlopen tijdens de openingsuren van Den Bolder.
  
 
 
Workshop Verwonderen in je (eigen) tuin!
Verwonderen: wat zie ik, wat gebeurt er in mijn eigen tuin of in natuurgebied De Vest.
Samen kijken, ruiken en herkennen. je hebt er het hele jaar plezier van.
Cees van Hooren neemt je mee op een ontdekkingsreis door de natuur die je iedere dag tegenkomt.
DocentCees van Hooren
Datum Donderdag 11 mei 2017
Tijd 19.30 - 21.45 u
Plaats SCC Den Bolder, Schoolstraat 19, 5165 TR Waspik
Kosten € 15,00 pp
   
 
MEET & GREET met de nieuwe dirigent van Harmonie Volkvlijt & Volksvermaak!
Sinds januari staat Harmonie Waspik onder leiding van een nieuwe dirigent: Robert van Enschot. Op 13 mei krijgt het Waspikse publiek de kans kennis met hem te maken tijdens een kennismakingsconcert in den Bolder. De laatste maanden is er hard gewerkt aan een gevarieerd en verrassend avondvullend programma, met o.a. muziek van Tichelli, Maslanka en Bonney. Het is voor het orkest en haar nieuwe enthousiaste dirigent een uitdaging, maar ook een genoegen, u te laten horen dat Harmonie Volksvlijt en Volksvermaak nog steeds garant staat voor prachtige verrassende muziek.
Datum: 13 mei
Aanvang 20.15 uur
Entree: € 5,00, inclusief consumptie; jeugd t/m 16 jaar gratis

 
Premiere Doe Maar Normaal! in Den Bolder!
Scattando Theatre Group komt met een geheel nieuwe muziek theater productie over pesten en het vluchtelingenbeleid.Een luchtig en maatschappelijke musical voor de hele familie met de swingende muziek van Doe Maar en Normaal!
We volgen Alice, een journaliste die vroeger op school erg gepest is. Ze is er duidelijk goed uitgekomen, maar in haar nachtmerries en in het dagelijkse leven heeft ze hier nog veel last van. Dit probleem wordt alleen maar erger als ze van haar krant een reportage moet schrijven over het opvangcentrum voor vluchtelingen in haar eigen woonplaats. De boodschap is duidelijk, het moet niet alleen over de vluchtelingen gaan, maar ook over de voors- en tegens in het dorp. Daarmee wordt ze wederom geconfronteerd met de pestkoppen van vroeger. Wie kan ze wel en wie kan ze niet vertrouwen? En is zij niet enkel de boodschapper of heeft ze ook een mening? En hoe reageren de mensen om haar heen als ze een lang bewaarde geheim dreigt te ontmaskeren? Komt dit allemaal goed?
De voorstelling beleeft in Den Bolder haar première!
Zaterdag 20 mei
Zaal open: 20.00 uur Aanvang: 20.15 uur
Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder, Schoolstraat 19, 5165 TR  Waspik
Kaarten online via www.scattando.nl of aan de kassa van Den Bolder
 
 
Gezocht: zangers/zangeressen/instrumentalisten Ierse Folkgroup!
In oktober 2016 zijn wij (Adrie, Jos en Theo) in Den Bolder gestart met het idee een nieuwe Folkgroep op
het gebied van Ierse muziek te vormen. Naast de Ierse muziek maken we kleine “uitstapjes” naar ballads,
country e.d. Intussen zijn we vier maanden verder en hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen inzichten en stemmen. Naast de zang begeleiden we ons op gitaar en accordeon, tenminste …. tot nu toe. 
Met drieën ben je echter eigenlijk te kwetsbaar en beperkt en daarom willen we doorgro eien naar een bredere groep, waardoor je tegelijk ook meer variatiemogelijkheden hebt in je nummers. Vandaar onze oproep:
Wie voelt er iets voor om eens kennis met ons te maken, om onze nummers eens aan te horen tijdens een repetitie en misschien de stap te zetten naar deelname in de groep voor ofwel zang, ofwel begeleiding op gitaar, fluit, bas(gitaar), viool, percussie/slagwerk, banjo, mandoline, enz. of misschien wel voor beide, dus zang en begeleiding? Leeftijd speelt voor ons geen rol. Het gaat erom dat je plezier beleeft in het samen kwalitatief goed muziek maken en zingen. Mocht het idee je aanspreken en heb je vragen, neem dan contact op met Theo van den Burg (0416-312166/06-83604815) of Adrie Smits (06-23918092). Wie weet kan er op deze wijze een mooie Ierse sound ontstaan!
 
 
Workshop 'Tijd voor Jezelf'!
 
Aanmelden voor de bijeenkomsten kan tot twee werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst via
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 0411-607289
Halve Zolen Festival
Op zondag 25 juni organiseert Rabobank Midden Langstraat, samen met Den Bolder het Halve Zolen Festival op 20 verrassende locaties in Waspik. het wordt een culturele manifestatie van dans, zang, muziek en kunst.
Zondag 25 juni          Aanvang 12:00 uur           Entree: Gratis
 
 
Vrijwilliger bij Den Bolder, een gezellige en zeer dankbare tijdsbesteding!

leuke plekken en tips in De Langstraat

 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Leuke plekken en tips om er in De Langstraat op uit te trekken.

 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook