Buienradar Brabant

Waalwijk: geheimtaal van kleuren

 
 
 
 
 
 

Den Bolder nieuws juli

  Nieuws voor vrijwilligers
Schoolstraat 19, 5165 TR Waspik, tel 0416 - 311346 www.denbolder.nl
 In deze nieuwsbrief...
 
 
Den Bolder gaat een paar weekjes dicht
 
Namens het bestuur en beheer bedanken we alle vrijwilligers, partners en bezoekers voor weer een mooi Bolderjaar en wensen wij iedereen een hele fijne zomervakantie toe.
 
Den Bolder gaat tijdens de schoolvakantie van maandag 17 juli tot en met vrijdag 25 augustus dicht, met uitzondering van de Fiets3daagse en de Jeugdvakantieweek.
 
Nieuwe functieverdeling bestuur SCC Den Bolder
 
 
Functie                    
Naam                                   
Portefeuille                             
Voorzitter
Martin van Steijn
Vicevoorzitter Hans Vogels  Beleid en innovatie
Secretaris Theo van den Burg  Personeel
Vertrouwenspersoon
Penningmeester Johan de Bont
Bestuurslid Jan Vissers  Gebouwen en techniek
Juridische zaken
    Beleid en innovatie
Bestuurslid Peter Verdijk  Gebouwen en techniek
Bestuurslid Nicoline Lambooy  Contacten werkgroepen en
    vrijwilligers
Bestuurslid Anneloes  van de Mosselaar  Personeel  
    Vertrouwenscontactpersoon
  
 
 
Het cursusprogramma staat op de site!
 
Het  programma voor het nieuwe seizoen 2017-2018 is nu te zien onder het kopje “Cursussen” op de website. Hier vindt u alle cursussen en workshops die vanaf september gegeven gaan worden door de VU-Kaatsheuvel in de ruimtes van Den Bolder.
Een talencursus Frans, een workshop creatief of fotografie, een cursus voor lichaam en geest, een lezing over Rome, een fotografiecursus, keuze uit diverse schilderscursussen…
Kijk snel of er voor u een leerzame en leuke cursus of workshop te vinden is! Schrijf u dan op tijd in zodat u hier een bijzondere ervaring op kunt doen.
Op www.denbolder.nl vindt u de cursussen en workshops die in Waspik gegeven worden en op de site van de VU Kaatsheuvel  www.vukaatsheuvel.nl vindt u het complete programma.
De open avond van het gehele cursusaanbod van VU-Kaatsheuvel vindt plaats op maandag 4 september a.s. van 19.00 tot 20.30 uur in het van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel.
 
 
 
Vrijdag 7 juli 18.30-20.30 uur
Mega Schuimparty!!!
Groep 3 t/m 8
Entree € 3,00 (incl. ranja en chips)
 
 
Den Bolder trots op nieuw programma 2017-2018
 
Vanaf deze week ontvangen de inwoners van Waspik, Raamsdonk, 's-Gravenmoer en Capelle het nieuwe programma van Den Bolder in de brievenbus. In deze 22 pagina tellende Glossy, vindt u niet alleen een totaal ander theaterprogramma dan u van ons gewend bent, maar ook een overzicht van de spetternde activiteiten van onze wekgroepen en gebruikers: Meezing Plus, WaspiKunst, programma's van Scattando Events, een avond met Twan Huys, BolderLive WC Experience en nog veel meer! En komt u van elders dan liggen ze tegen die tijd voor u klaar in Den Bolder. Houd de brievenbus en de website in de gaten!
 
 

Jeugdvakantieweek van 21 t/m 26 augustus!

Kijk op  www.jvw-waspik.nl voor het programma. De inschrijving is inmiddels gesloten.
 
 
 
 
 
 
 
Vrijwilliger bij Den Bolder, een gezellige en zeer dankbare tijdsbesteding!
Alle activiteiten in Den Bolder worden bijna volledig ondersteund door vele enthousiaste vrijwilligers. Alle werkgroepen, maar ook de horeca-ploeg, de stoelenploeg en het bestuur draaien volledig op de vrijwillige inzet van vele fantastische mensen. Daar is Den Bolder enorm blij mee en heel erg trots op! In totaal zijn zo'n 200 mensen actief voor Den Bolder. Toch zijn wij steeds op zoek naar aanvulling van ons team. Er is altijd plaats voor een stagiaire op MBO of HBO niveau, informeer maar eens bij onze manager Simone. De werkgroep Cursussen is op zoek naar een creatief en organisatorisch talent. En de Horeca-ploeg kan uitbreiding gebruiken. Zij zoeken iemand die vast op donderdagavond achter de bar wil. Dat kan ook in toerbeurt met meerdere mensen. Maar ook met aanvulling van vrijwilligers die op afroep inzetbaar zijn, bij de vele leuke evenementen in Den Bolder, zijn zij enorm geholpen. Je kunt altijd één van onze vrijwilligers aanspreken, als je meer wilt weten over de invulling van de verschillende taken en werkgroepen. Met de beheerders kun je een afspraak maken om eens geheel vrijblijvend mee te lopen of voor verdere informatie. Bel 0416-31 13 46 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe het!
 
 
Agenda juli - aug 2017 
 
         
Vrijdag  
07-jul-17
  Alles Kids Schuimparty
Zondag   16 t/m 22-jul-17   Zomerkamp
Dinsdag   15 t/m 17-aug-17   Fiets-3-daagse
Maandag   21 t/m 26-aug-17   Jeugdvakantieweek
 
 
 
 
Social Media
        
 
Schoolstraat 19 - 5165 TR WASPIK - Tel. 0416 - 311346

Zomerse UITjes langs het Halve Zolenpad!

 
 
  
 
 
  
 
  
 
 

Op verrassende plekken ontmoet je allerlei talenten uit de omgeving van het historisch Halve Zolenpad. Dát vormt de kern van een nieuw festival, dat professionals en amateurs samenbrengt in een heerlijke mix van muziek, dans, theater en cultuur.

 
 
 
 
 

=SCC DEN BOLDER= Halve Zolen Festival

Schoolstraat 19, 5165 TR Waspik, tel 0416 - 311346 www.denbolder.nl
  Nieuws SCC Den Bolder Waspik
 
 
 
 
Schoolstraat 19 - 5165 TR WASPIK - Tel. 0416 - 311346
    Volg ons op Facebook
 

=SCC DEN BOLDER= Nieuws juni 2017

  Nieuws  UIT IN DEN BOLDER!
Schoolstraat 19, 5165 TR Waspik, tel 0416 - 311346 www.denbolder.nl
 In deze nieuwsbrief...
 
Escaperoom Waspik
 
Escape voor het goede doel
Op vrijdag 2 juni wordt in Den Bolder van 18:00 uur tot 22:00 uur een Escaperoom georganiseerd. Het evenement staat volledig in het teken van het goede doel, namelijk: het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Zowel kinderen als volwassenen krijgen de kans om binnen 15 minuten uit de escaperoom te ontsnappen.
 
Het Prinses Máxima Centrum, wat nu gebouwd wordt, is één centraal punt waar research en behandeling voor kinderoncologie bij elkaar komen. Het gespecialiseerde centrum stelt alles in werking om het verblijf zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast krijgen de kinderen de kans om zich naast de behandelingen te blijven ontwikkelen.

Tijdens dit evenement beleef je samen met vrienden een race tegen de klok. Het doel: Ontsnap zo snel mogelijk uit een ziekenhuiskamer. Ben jij een kei in raadsels en is geen geheim voor jou te gek? Meld je dan samen met je vrienden (maximaal 4 personen) aan voor deze unieke ervaring!

Deelname bedraagt 5 euro per persoon. De opbrengst wordt volledig aan het Prinses Máxima Centrum beschikbaar gesteld. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij de naam van het team, de leeftijden en één telefoonnummer. 

Graag tot dan! 

Niet in de mogelijkheid om aanwezig te zijn, maar wil je wel van betekenis zijn? Doneer dan via: https://www.geef.nl/actie/escaperoom-waspik

 
Den Bolder trots op nieuw programma 2017-2018
Binnen drie weken ontvangen de inwoners van Waspik, Raamsdonk, 's-Gravenmoer en Capelle het nieuwe programma van Den Bolder in de brievenbus. In deze 22 pagina tellende Glossy, vindt u niet alleen een totaal ander theaterprogramma dan u van ons gewend bent, maar ook een overzicht van de spetternde activiteiten van onze wekgroepen en gebruikers: Meezing Plus, WaspiKunst, programma's van Scattando Events, een avond met Twan Huys, BolderLive WC Experience en nog veel meer! En komt u van elders dan liggen ze tegen die tijd voor u klaar in Den Bolder. Houd de brievenbus en de website in de gaten!
 
 

Jeugdvakantieweek van 21 t/m 26 augustus!

Hallo allemaal, via deze weg willen we jullie laten weten dat de inschrijvingen voor zowel de kinderen als de leiding op 15 april zijn gestart. U kunt inschrijven via www.jvw-waspik.nl. Schrijf je snel in want vol is vol.
 
 
 
Zomerkamp!
Jaaaa, het is weer zo ver! De confetti is uit de oren, de paaseieren opgeknaagd, dat is hét moment voor de werkgroep van het Zomerkamp om weer aan de voorbereidingen te beginnen! Want uiteraard staat er ook dit jaar voor de kinderen en jongeren uit Waspik weer een grandioos weekje back-to-basic Zomerkamp te wachten! Het Zomerkamp wordt elk jaar georganiseerd voor de Waspikse jeugd van 9 t/m 16 jaar (v.a. groep 5 van de basisschool t/m klas 4 van het voortgezet onderwijs), en vindt plaats in de eerste week van de schoolvakantie (week 29: zondag 16 juli t/m zaterdag 22 juli).
 
 
Gezocht: zangers/zangeressen/instrumentalisten Ierse Folkgroup!
In oktober 2016 zijn wij (Adrie, Jos en Theo) in Den Bolder gestart met het idee een nieuwe Folkgroep op
het gebied van Ierse muziek te vormen. Naast de Ierse muziek maken we kleine “uitstapjes” naar ballads,
country e.d. Intussen zijn we vier maanden verder en hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen inzichten en stemmen. Naast de zang begeleiden we ons op gitaar en accordeon, tenminste …. tot nu toe. 
Met drieën ben je echter eigenlijk te kwetsbaar en beperkt en daarom willen we doorgro eien naar een bredere groep, waardoor je tegelijk ook meer variatiemogelijkheden hebt in je nummers. Vandaar onze oproep:
Wie voelt er iets voor om eens kennis met ons te maken, om onze nummers eens aan te horen tijdens een repetitie en misschien de stap te zetten naar deelname in de groep voor ofwel zang, ofwel begeleiding op gitaar, fluit, bas(gitaar), viool, percussie/slagwerk, banjo, mandoline, enz. of misschien wel voor beide, dus zang en begeleiding? Leeftijd speelt voor ons geen rol. Het gaat erom dat je plezier beleeft in het samen kwalitatief goed muziek maken en zingen. Mocht het idee je aanspreken en heb je vragen, neem dan contact op met Theo van den Burg (0416-312166/06-83604815) of Adrie Smits (06-23918092). Wie weet kan er op deze wijze een mooie Ierse sound ontstaan!
 
 
 
Halve Zolen Festival
Op zondag 25 juni organiseert Rabobank Midden Langstraat, samen met Den Bolder het Halve Zolen Festival op 20 verrassende locaties in Waspik. het wordt een culturele manifestatie van dans, zang, muziek en kunst. Klik op de poster en ga naar de website voor meer informatie over deelnemers en locaties.
Zondag 25 juni          Aanvang 12:00 uur           Entree: Gratis

 
 
Vrijdag 7 juli 18.30-20.30 uur
Mega Schuimparty!!!
Groep 3 t/m 8
Entree € 3,00 (incl. ranja en chips)
 
 
 
Vrijwilliger bij Den Bolder, een gezellige en zeer dankbare tijdsbesteding!
Alle activiteiten in Den Bolder worden bijna volledig ondersteund door vele enthousiaste vrijwilligers. Alle werkgroepen, maar ook de horeca-ploeg, de stoelenploeg en het bestuur draaien volledig op de vrijwillige inzet van vele fantastische mensen. Daar is Den Bolder enorm blij mee en heel erg trots op! In totaal zijn zo'n 200 mensen actief voor Den Bolder. Toch zijn wij steeds op zoek naar aanvulling van ons team. Er is altijd plaats voor een stagiaire op MBO of HBO niveau, informeer maar eens bij onze manager Simone. De werkgroep Cursussen is op zoek naar een creatief en organisatorisch talent. En de Horeca-ploeg kan uitbreiding gebruiken. Zij zoeken iemand die vast op donderdagavond achter de bar wil. Dat kan ook in toerbeurt met meerdere mensen. Maar ook met aanvulling van vrijwilligers die op afroep inzetbaar zijn, bij de vele leuke evenementen in Den Bolder, zijn zij enorm geholpen. Je kunt altijd één van onze vrijwilligers aanspreken, als je meer wilt weten over de invulling van de verschillende taken en werkgroepen. Met de beheerders kun je een afspraak maken om eens geheel vrijblijvend mee te lopen of voor verdere informatie. Bel 0416-31 13 46 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe het!
 
Agenda juni - aug 2017 
 
         
Vrijdag   02-jun-17   Escaperoom
Zondag   11-jun-17   Dansshow Katie'Z
Dinsdag   13 t/m 16 Jun-17   Avond-4-daagse
Zondag   25-jun-17   Halve Zolen Festival
Vrijdag  

07-jul-17

  Alles Kids Schuimparty
Zondag   2-jul-17   Zomerkamp at the Park
Zondag   16 t/m 22-jul-17   Zomerkamp
Dinsdag   15 t/m 17-aug-17   Fiets-3-daagse
Maandag   21 t/m 26-aug-17   Jeugdvakantieweek
 
 
 
 
Social Media
   

 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook