Buienradar Brabant

Ronald Goedemondt komt naar Waalwijk!

Op dinsdag 3 december komt Ronald Goedemondt voor een try-out naar Theater De Leest.

Ronald heeft er zin in. De cabaretier en stand-upper zit op een berg pril materiaal. Dat krijg je als dolende veertiger. Waarheen, waartoe maar bovenal: waarvandaan? Ronald vertelt over dit zelfonderzoek met dezelfde verbale energie-explosie als die we van hem gewend zijn.

LET OP! De kaartverkoop start a.s. vrijdag 8 november om 10.00 uur via GUTS ticketverkoop, dus niet via onze eigen website. Hierdoor kunnen wij helaas geen voorrang verlenen aan onze vrienden en vaste bezoekers. Ronald heeft ervoor gekozen om de try-out te spelen in de kleine zaal, waardoor er slechts 180 kaartjes te koop zijn. Kaarten kosten € 18,35 (inclusief ticketkosten). Er kunnen per order maximaal twee kaarten worden besteld.

Ronald speelt meerdere try-outs in verschillende theaters door heel Nederland. De verkoop van deze shows starten tegelijkertijd via GUTS. Het kan dus druk zijn om kaarten te kopen. Via deze link komt u direct bij de ticketpagina van Ronald Goedemondt.
OF KLIK HIER VOOR DE VERKOOPPAGINA
Kaarten koopt u 24 uur per dag via www.deleest.nl. De balie van de theaterkassa is op werkdagen geopend van 11.00 - 13.00 uur en één uur voorafgaand aan voorstellingen en films. Telefonisch bereikbaar van 11.00 - 13.30 uur.

MEER CABARET IN DE LEEST

vr 8 nov
Jeroen van Merwijk
Was volgend jaar maar vast voorbij
za 9 nov
Zoutmus
Kuikens van beton
di 12 nov
Thom Monckton
The Artist
vr 15 nov
De Partizanen
Het leven an sich
wo 20 nov
Showponies 2
De Alex Klaasen Revue
vr 22 nov
Pieter Derks
Voor wat het waard is
za 23 nov
Tonpraoten in ut Tejaoter
De beste tonpraters van Brabant
do 28 nov
Philippe Geubels
Geubels en de Hollanders (try-out tv-programma)
vr 29 nov
Tineke Schouten
Highlights
za 30 nov
Tineke Schouten
Highlights
Parkeren op het, schuin tegenover het theater gelegen, Unnaplein is op zaterdag t/m donderdag gratis vanaf 18.00 uur. Op vrijdag (koopavond) is het betaald parkeren tot 21.00 uur.
Twitter
Facebook
Instagram
Theater de Leest
Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk
T 0416 - 334 746
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Theaterkassa
T
0416 - 331 751 

Balie: ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur en één uur voorafgaand aan voorstellingen en films.
Telefonisch: ma t/m vr 11.00-13.30 uur 

Telecom keuzehulp

 
 

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheel

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook