Buienradar Brabant

theaterstilburg.nl
Ik zie je: alle info over de kaartverkoop

Beste mevrouw De Hond,

Vol trots presenteren we je ons programma voor theater- en concertseizoen 19/20. Een seizoen vol wonderschone muziek, treffende woorden en duizelingwekkende bewegingen. Laat je raken! Vanaf vandaag, vrijdag 10 mei, vind je het complete aanbod op onze website.

Magazine
We sturen ons programma vanuit milieuoverwegingen niet standaard naar je toe. Heb je het magazine aangevraagd? Dan kun je de brochure vanaf vandaag op je deurmat verwachten. Natuurlijk kun je ons magazine ook online doorbladeren. Als je toch liever een fysiek exemplaar hebt, kom dan langs bij Ticketservice of vraag 'm aan via 013 543 22 20.

Tickets bestellen
Je kunt vanaf zaterdag 18 mei 12:00 uur je tickets voor seizoen 19/20 bestellen. Dit kan online, bij Ticketservice of telefonisch via 013 543 22 20. 

· liever met voorrang bestellen?
Als ambassadeur kun je al vanaf dinsdag 14 mei om 12:00 uur tickets bestellen. Ook krijg je 10% korting op een of meerdere tickets per voorstelling. Als je er voor kiest om ambassadeur te worden, doe dit dan voor de reguliere ticketverkoop start (18 mei). Na het afsluiten van je ambassadeurschap (vroegboeker of vriend) kun je direct met voorrang tickets bestellen. Klik hier voor meer info over het ambassadeursschap.

Wil je partner worden? Neem dan telefonisch contact met ons op.

· mijn account
Iedereen die tickets bestelt, heeft weer toegang tot een eigen account op onze website. Heb je nog geen account? Registreer je dan met het e-mailadres waarmee je ook je ambassadeurschap afsloot. In Mijn account vind je ook je persoonlijke gegevens en bestellingen terug.

registreren | heb je al een account? Hier kun je inloggen

· ontspannen tafelen, op tijd de zaal in
Bij elke voorstelling zie je welke culinaire opties we bieden. Je kunt meteen je Lucebert-reservering maken, en betaalt op de avond zelf.

· drukte
Rond de start van de ticketverkoop kan het telefonisch erg druk zijn. Bel gerust op een later moment terug of mail je vragen/bestelling door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet hierbij niet je NAW-gegevens te vermelden.

Seizoenspresentatie
Wil je dé highlights van het nieuwe seizoen zien en geheime tips krijgen? Kom dan naar de (gratis) Seizoenspresentatie op maandag 13 mei om 20:15 uur. Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar, klik hier om te reserveren.

Hartelijke groet,
medewerkers Theaters Tilburg

open

Telecom keuzehulp

 
 

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheel

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook