DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

Buienradar Brabant

Teus Nobel Liberty Group (live stream concert) & gloednieuwe website

Teus Nobel Liberty group

Met een knipoog naar het bekende televisieprogramma 2 Meter Sessies organiseert Paradox op vrijdag 15 mei de derde editie in een reeks van 1½ Meter Sessies. Op de reguliere concertavond en concerttijd – namelijk vrijdag om 20.30 uur – wordt er een liveconcert gestreamd van Teus Nobel Liberty Group.

Het concert is te zien via DEZE LINK

De inmiddels in Oisterwijk wonende trompettist Teus Nobel wordt al jaren gezien als een toonaangevende speler aan het Nederlandse jazzfirmament. Hij gooide hoge ogen met zijn vierde album Journey Of Man, dat door vrijwel alle recensenten hoog werd geprezen. Zijn albums oogsten zoveel lof dat Jazzism zelfs stelde dat ‘de toekomst van de jazz is opgestaan’. De composities op Journey Of Man geven zijn Liberty Group alle vrijheid om tot de meeste pure vorm van geïmproviseerde muziek te komen: dat gebied waar elke seconde muzikale beslissingen genomen kunnen worden die composities compleet op zijn kop zetten. De groep bestaat verder uit Alexander van Popta (piano), Jeroen Vierdag (bas) en Tuur Moens (drums).

Dit concert is gratis te volgen via YouTube en diverse Facebook pagina’s vanuit het principe 'pay what you want'. Via onze website kun je vooraf kaartjes kopen waarvan het geld ten goede komt aan de uitvoerende musici. Dit kan ook na afloop van het concert. Daarnaast kun je rechtstreeks een tikkie sturen naar Teus Nobel via DEZE LINK.

Hij is er! Een gloednieuwe Paradox website met een frisse, eigentijdse uitstraling. Op onze nieuwe website vind je informatie over de concerten tot aan de zomer en natuurlijk al een deel van het programma voor het seizoen 2020/2021. Verder staat de site boordevol met video's en luisterlinks en lees je meer over onze muziekateliers. Onder de noemer 'Live opgenomen' staan registraties van concerten die eerder plaatsvonden in Paradox. Nieuwsgierig? Klink dan de onderstaande link!

Telecom keuzehulp

 
 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook