DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

Buienradar Brabant

Paul van Kemenade met...Three Horns and a Bass & Budha Building + extra concerten in juni

Three Horns and a Bass

Met een knipoog naar het bekende televisieprogramma 2 Meter Sessies organiseert Paradox op vrijdag 22 mei de vierde editie in een reeks van 1½ Meter Sessies. Op de reguliere concertavond en concerttijd – namelijk vrijdag om 20.30 uur – wordt er een liveconcert gestreamd van saxofonist Paul van Kemenade waarin hij optreedt met zowel zijn groep Three Horns and a Bass als met zijn duo Paul van Kemenade & Budha Building.

Het concert is te zien via DEZE LINK

Altsaxofonist en componist Paul van Kemenade opent de set met Three Horns And A Bass (THAAB), een kwartet met de ongebruikelijke bezetting van drie hoornisten - Louk Boudesteijn (trombone), Angelo Verploegen (fluegelhorn) en Paul van Kemenade (altosax & composities) - en bassist Wiro Mahieu. Prachtige samenklanken van de blazers worden afgewisseld met spetterende en knetterende improvisaties.

Daarna volgt het duo Van Kemenade & Budha Building, een spannende mix van duistere elektronica die Hans Timmermans a.k.a Budha Building creëert als een fundament voor improvisaties van de altsaxofonist. Deze avond presenteren zij hun nieuwste album Russian Roads (2020). Muziek waarmee beslist een nieuw publiek bereikt zal worden en zoals we Paul van Kemenade nog niet vaak gehoord hebben.

Dit concert is gratis te volgen via YouTube en diverse Facebook pagina’s vanuit het principe 'pay what you want'. Via onze website kun je vooraf kaartjes kopen waarvan het geld ten goede komt aan de uitvoerende musici. Dit kan ook na afloop van het concert. Daarnaast kun je rechtstreeks een tikkie sturen naar Paul van Kemenade via DEZE LINK.

Meer concerten in juni

Ook op de eerste drie vrijdagavonden in juni vinden er nog jazzconcerten plaats in Paradox. Deze concerten worden via een live stream op YouTube en Facebook uitgezonden. Ook zal er een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar zijn. Meer informatie over de tickets en de artiesten hoor je in het volgende nieuwsbericht.

Telecom keuzehulp

 
 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook