HEMA: Sale met korting tot wel 70%

De voorverkoop van Trolls Nl is gestart!
www.euroscoop.nl

DE TROLLS ZIJN TERUG!

Vanaf woensdag 5 augustus zie je de kleurrijke Trolls bij Euroscoop in Trolls: Wereldtour. De vrolijke Trolls Poppy en Branch doen een grote ontdekking die hen verder brengt dan ooit tevoren.

Tickets voor Trolls: Wereldtour zijn nu beschikbaar!

Tijden & Tickets

BIOSCOOPAGENDA

THE RENTAL

Twee jonge koppels trekken voor een weekendje naar een schijnbaar perfect huisje dat ze online hebben geboekt. Wat begint als een gezellig, feestelijk weekend slaat al snel om in een aaneenschakeling van sinistere gebeurtenissen.

Tijden & Tickets

HARRY POTTER AND THE PRISONER OF AZKABAN

Terug op het grote doek! Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Black.

Tijden & Tickets

HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE

Ook terug in de bioscoop! Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van He Who Must Not Be Named.

Tijden & Tickets

ELLA BELLA BINGO

Ella en Henry zijn allerbeste vrienden, ze doen echt alles samen. Maar als op een dag “coolkid” Johny in de stad arriveert, leert Ella de magie van vriendschap.

Tijden & Tickets

SCOOB! NL

Na honderden opgeloste zaken en gezamenlijke avonturen stuiten de speurneuzen van Mystery Inc. op het grootste mysterie uit hun carrière.

Tijden & Tickets

AVA

Ava (Jessica Chastain) werkt als huurmoordenaar voor een geheime organisatie. Maar de geheime dienst heeft een aanslag voorbereid om al haar sporen te wissen. Ava moet nu niet alleen zichzelf, maar ook haar familie in leven zien te houden. 

Tijden & Tickets
Alle actuele films

ANDRÉ RIEU IS TERUG IN DE BIOSCOOP OM JE IN VERVOERING TE BRENGEN!

Magical Maastricht: Verbonden door Muziek viert 15 jaar van betoverende concerten in André’s geboortestad Maastricht. De Koning van de Wals heeft zijn meest spectaculaire optredens en gevoeligste muziekstukken geselecteerd en brengt de vrolijke sfeer van zijn iconische openluchtconcerten in Maastricht, regelrecht bij jou in de bioscoop.

Tickets André Rieu: Magical Maastricht

GEBASEERD OP EEN WAARGEBEURD VERHAAL

Mike Burden is lid van de Ku Klux Klan. Wanneer hij van gedachten verandert worden Mike en zijn gezin opgenomen door een Afro-Amerikaanse predikant die ernaar streeft om de vrede te bewaren.

Het indrukwekkende Burden zie je nu bij Euroscoop!

Tijden & Tickets
Login om te antwoorden

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook