Buienradar Brabant

Opera Live: La Boheme

Op dinsdag 12 december kunt u opnieuw genieten van een geweldige opera voorstelling op het grote doek. Middels een live transmissie vanuit het Operahuis in Parijs vertonen we voor u de opera: La Boheme. We ontvangen u graag rond de klok van 18.45 met een glas heerlijke bubbels of een non-alcoholische versnapering naar keuze, waarna u plaats kunt nemen op een van de vernieuwde zetels in onze zaal. de opera duurt ongeveer 155 minuten en wordt in 4 aktes uitgevoerd.

Laat u verrassen of maak kennis met de opera voor een vriendelijk tarief.

Koop HIER je tickets, om zeker van een plaats in de zaal te zijn!

6 Below: Miracle on the Mountain in Barco Escape

Het heeft even geduurd, maar na het zeer imposante Star Trek: Beyond, kunt u nu genieten van een mooie meeslepende film over een waargebeurd overlevingsverhaal. Acteur Josh Hartnett speelt Eric LeMarque, een snowboarder die gedurende een sneeuwstorm vast komt te zitten op een berg. Zijn gevecht om de natuur te trotseren en levend van de berg af te komen, ervaart u nu alsof u zelf in de sneeuw zit vanwege het unieke Barco Escape systeem.

Als enige theaters in nederland vertonen Euroscoop Tilburg en Euroscoop Maastricht de film in het geweldige Barco Escape formaat.

In tegenstelling tot star trek is 6 Below volledig in Barco Escape uitgevoerd waardoor u volledig ondergedompeld wordt in de film. laat u meeslepen en ontdek Barco Escape in Euroscoop Tilburg

Tickets zijn HIER te koop:

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook