Buienradar Brabant


Het is weer zover...
Met trots en opwinding presenteren wij het programma van het komende voorjaar.
We denken bij De NWE Vorst veel na over wat er zo bijzonder is aan wat je bij ons kunt meemaken. Je zit bij ons dicht op de huid van echte mensen, van spelers die iets bij je los weten te maken. Je maakt deel uit van een tijdelijke saamhorige groep.
Je bent publiek.
Je bent nodig.
Hoe bijzonder is dat?

Wil je de folder graag op papier ontvangen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Welkom in de toekomst. Welkom in club Noir.
Buiten hebben algoritmes, robots en drones de wereld overgenomen, maar in dit analoge toevluchtsoord bent u veilig.
'De piepknorpliengpoingklanken die Christiaan Verbeek vervolgens uit zijn toetsen tovert, winnen het muzikale slotpleidooi weliswaar op punten, maar dat samenspel van die twee performers is iets om in te lijsten zo sterk.' (Theaterkrant)

Deze voorstelling speelt op locatie. Deze wordt binnenkort bekend gemaakt.

Nineties Productions: Noir
za 20 jan 21.00u
Vierde editie van het hedendaagse dansfestival Moving Futures opent in Tilburg!
Vanaf 25 januari 2018 reist het dansfestival Moving Futures voor de vierde keer langs verschillende steden in Nederland. Het festival - een initiatief van vijf landelijke danshuizen Dansmakers Amsterdam, Dansateliers, DansBrabant, de Nieuwe Oost en Random Collision - toont ons de nieuwe gezichten van de hedendaagse dans en is volledig gewijd aan de denk- en belevingswereld van jonge opkomende choreografen.
Op donderdag mag Tilburg de serie net als vorige jaren weer openen. Een avond vol voorstellingen over vrijheid en het spelen met regels, tussen de regels door.
Vrijdag staat in het teken van dans, durf, film & talks.
Op de afsluitende zaterdag staan de onderwerpen gender en seksualiteit centraal.
Moving Futures
do 25, vr 26 & za 27 jan

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook