Buienradar Brabant

Klik op 'Afbeeldingen weergeven' om de afbeeldingen te tonden.
De leukste vakantiekampen voor de mei- & zomervakantie!
Tip: voor deze leuke vakantiekampen kun je het beste nú vast een plekje reserveren, want ze zijn snel volgeboekt! Kies een dagkamp in de regio of een kamp met overnachtingen iets verder weg. Je kind krijgt ongetwijfeld een geweldige week!
Veel plezier met kiezen!
Gezellig ponykamp (4+)
Je hoeft je nooit te vervelen tijdens het (dag)kamp bij Ponyfarm Tilburg. Geniet van het rijden en verzorgen van de pony's, doe mee met leuke spellen, sportactiviteiten en knutselen! 
Zeilkamp
De Brielse Zeilschool is CWO gecertificeerd en organiseert al 60 jaar de leukste zeilkampen voor kinderen van 8 t/m 17 jaar. Naast zeilen kun je zwemmen en de leukste spellen doen!
Vaar je mee? ►
Protest Surfcamp
In slaap vallen en wakker worden met het geluid van de zee.. leren surfen, suppen, raften en meer. Deze vijf actieve dagen in Zandvoort worden de tofste van je héle vakantie! 
Kamp voor Sterren
Kun jij een steuntje in de rug gebruiken? Stichting De Ster organiseert toffe vakantiekampen waar je naast veel plezier ook werkt aan zelfvertrouwen en weerbaarheid!
Voor elk wat wils
Of je nu een waterrat bent, een vreemde taal wil leren of een echte meiden vakantie zoekt, bij de zomerkampen van Vinea vind je zeker een kamp dat bij je past! 
Actief & Avontuur
Club Adventure heeft een ruim aanbod supergave zomerkampen (ook zonder overnachting) voor kids van 5 t/m 13 jaar! Onder andere Outdoor Kids, Game & Reality en het Grijze Jager kamp.
Summer Camp
Je kind beleeft met Engels voor Bengels een te gekke week, volledig in het Engels. Voor kinderen van 4-12 jaar. Sport, creativiteit, dance en lessen in het Engels. Gewoon bij jou in de buurt!
Codekampen 8-13 jaar
Wil je leren hoe je een website of game bouwt? Meld je dan aan voor een van de Codekampen van Bomberbot! Er zijn kampen in de meivakantie en de zomervakantie.
Kinderbende
Speurneuzen opgelet! Kinderbende heeft coole kampen voor kids in de zomer, herfst en winter! Tijdens elk kamp moet er een ander mysterie of probleem worden opgelost. Help jij mee?
Showbizz Summer Week
Beroemd voor een week! Daar draait de Showbizz Summer Week om. Met o.a. een limousine experience, dans, zang, interviews én een ontmoeting met een BN'er!
Meer inspiratie? Volg Kidsproof!

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook