Buienradar Brabant

Paradox

Deze week in Paradox: A.J. Croce, Rogier Telderman Trio, VJAZZ-The Ploctones, BO/THE RUDE, rootZclub Lloyd Spiegel en meer …


theploctones

Een gevarieerd muzikaal weekje met pianojazz van het Rogier Telderman Trio, fijne funkjazz van The Ploctones, bluesy jazz van A.J. Croce, Australische blues van Lloyd Spiegel en lekker 80-ties rock van BO/THE RUDE uit Rockcity Eindhoven.

De Amerikaanse pianist/gitarist/zanger A.J. CROCE zit alweer vijfentwintig jaar in het vak. Deze zoon van de legendarische Jim Croce is inmiddels uitgegroeid tot een gelauwerde rootsartiest die zelfs Willie Nelson tot zijn fans mag rekenen (di 17 apr).

Een dag later is het de beurt aan het ROGIER TELDERMAN TRIO met de ervaren contrabassist Guus Bakker en getalenteerde drummer Tuur Moens. In voorbereiding op een nieuw album geeft het trio een preview van het nieuwe materiaal (wo 18 apr).

VRIJDAG IS VJAZZ WEER TERUG! VJazz is een conceptavond met live jazz in combinatie met jonge VJ’s (Studenten Fontys ArtCoDe) & het DJ collectief Jazzjunkies. De zaal wordt “op maat gemaakt” voor de avond door op muziek geïnspireerde beelden en videokunst. De DJ’s zorgen voor lekkere plaatjes voor en na het optreden. Deze keer met Nederlands fijnste funkjazz band THE PLOCTONES. Na de “StoerToer” en de “Better Then Ever Tour” stomen zij naadloos door met hun RENOVATION tour.

Verder deze week BO/THE RUDE! De band rond de broers Ruud en Peer Borgers die eind jaren ‘80 furore maakte, is weer op tournee onder de titel: de ’88 Setlist-tour. Helaas zonder Peer, maar met de kennis van nu, worden de nummers van toen gespeeld. Met evenveel inzet & enthousiasme weten de heren meer dan ooit te overtuigen!  

Momenteel tourt LLOYD SPIEGEL de wereld rond, enkel gewapend met een akoestische gitaar en een stompbox. Hij beschikt over een indrukwekkende fingerstyle techniek en een bijzonder krachtige en warme stem. Wereldberoemd in Australië doet hij op zondagmiddag ook de rootZclub aan (zo 22 apr)

Verder deze week in Paradox een PaRaVoX – Zing het zelf met Henk Koekkoek! (do 19 apr) en een Stand-up comedy avond (ma 23 apr).

Het bericht Deze week in Paradox: A.J. Croce, Rogier Telderman Trio, VJAZZ-The Ploctones, BO/THE RUDE, rootZclub Lloyd Spiegel en meer … verscheen eerst op PaRaDoX.


PaRaDoX Nieuws

Deze week in Paradox: A.J. Croce, Rogier Telderman Trio, VJAZZ-The Ploctones, BO/THE RUDE, rootZclub Lloyd Spiegel en meer …

QUIET & We Are Public

NIEUWS – gemeentelijke subsidie voor broedplaatsen in Paradox

Thijs Borsten’s DE UITDAGING ook in 2019 in Paradox!

LES IN JAZZ door Vera Vingerhoeds van start


What's Next In PaRaDoX

LES IN JAZZ o.l.v. Vera Vingerhoeds - 6. Jazzstijlen
ma 16 apr op inschrijving aanvang: 19:30 Kennismakerij open 19:00 uur


Zuid Nederlands Workshop Orkest o.l.v. Paul van Kemenade & Jeroen Doomernik
ma 16 apr entree gratis aanvang: 20:00 zaal open 19:30 uur


013 op Locatie - AJ Croce (USA)
di 17 apr entree €18.00 aanvang: 21:00 zaal open 19:30 uur tickets


Rogier Telderman Trio
wo 18 apr entree €8.00 - €10.00 aanvang: 20:30 zaal open 19:30 uur tickets


PaRaVoX - Zing het zelf met Henk Koekkoek!
do 19 apr entree gratis aanvang: 20:30 zaal open 19:30


VJAZZ - The Ploctones RENOVATION TOUR - na afloop dansen met JAZZJUNKIES
vr 20 apr entree €10.00 - €13.00 aanvang: 20:30 zaal open 19:30 tickets


BO/THE RUDE - ’88 Setlist-tour
za 21 apr entree €5.00 aanvang: 20:30 zaal open 19:30 uur tickets


Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook