Buienradar Brabant

Ladies Night: Ocean's 8

Diamonds are a girls best...

We bestaan 10 jaar en dat vieren we graag met al onze trouwe bezoekers met feestelijke evenementen!

Zo is onze Ladies Night  van 20 Juni meer dan speciaal:  we schenken een verfrissend glaasje prosecco en in elk glaasje  zit een diamantje (echt of nep)!
Ben jij de gelukkige met de echte diamant??

Asian boulevard  verwent je daarna  met een heerlijk Aziatisch hapje om je in de goede stemming te brengen voor de spannende actie-komedie: Ocean's 8.

Kom snuffelen bij onze standhouders voorafgaand aan de film en ontvang na afloop nog een goed gevulde goodiebag: satisfaction guaranteed! 

Koop HIER je tickets, om zeker van een plaats in de zaal te zijn!

Redbad Speciale Première met regisseur Roel Reiné

Op donderdag 28 Juni is de feestelijke première van Redbad, waar regisseur Roel Reiné en Gijs naber en Britte Lagcher  ontvangen worden door meer dan 30 verklede figuranten, zwaardvechters en twee ruiters te paard.

Iedereen is welkom vanaf 19.15 uur om in onze hal de oude ambachten als weven en schilden bouwen te zien en de originele zwaardvechters uit de film te bewonderen (je mag ook op de foto met ze).

Handboogvereniging De Meierijers uit Berkel- Enschot geeft een demonstratie boogschieten en Smederij Roodbaert laat  zien hoe staal in oude tijden vakkundig gesmeed werd tot een meesterwerk.

Een heerlijk verfrissend welkomstdrankje is inbegrepen in de prijs en de film start na het inleidende woord van Roel Reiné rond 20.15 uur.

Tickets zijn alleen te koop:  Klik hier

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook