Buienradar Brabant

Ukkepuk Brandweerman Sam: Klaar voor actie!

Op zondag 16 September kunnen de allerkleinsten hun premiere maken in onze bios bij de Ukkepuk voorstelling van de nieuwe Brandweerman Sam film: Klaar voor actie! We staan vanaf 12u30 klaar met ranja en ons mooie springkussen. Om het nog leuker te maken kunnen de kids ook nog geschminkt worden door ons Euroscoop Team.

In de zaal zal de film worden vertoond met iets zachter geluid en ook het licht zal gedimd worden om zo de allereerste bioscoopervaring zo prettig mogelijk te maken voor de ukkies.

De entree bij deze voorstelling is voor iedereen €7,- Dus ook voor de volwasssenen die meegaan.

Koop HIER je tickets, om zeker van een plaats in de zaal te zijn!

Dirty Dancing comeback

Op  vrijdag 14 september, de sterfdag van Patrick Swayze, wordt de jaren '80 hit Dirty Dancing nog één keer op het witte doek vertoond. Voor velen dé laatste kans om opnieuw in de bioscoop weg te zwijmelen of de film voor de eerste keer te beleven. De romantische dansfilm Dirty Dancing veroverde in 1987 wereldwijd alle harten. Het verhaal is tijdloos, en kan zich nu nog steeds scharen onder de beste dansfilms aller tijden. De film start om 20u00

Voorafgaand aan de film zal DanceMasters Van Opstal een demonstratie geven op het nummer 'Time of my Life' Zo kan iedereen helemaal in de stemming komen..

Tickets zijn alleen te koop:  Klik hier

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook