Black Friday bij de HEMA

Buienradar Brabant

Nieuws uit Brabant

AD:den-bosch

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden

Omroep Brabant

Omroep Brabant: Home

Alle nieuwsberichten op de homepage
  • Willem II heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen regerend landskampioen en koploper Ajax met 0-2 gewonnen. Supporters van Willem II waren niet met hun club meegereisd naar Amsterdam. Ze boycotten de wedstrijd, omdat ze eerder bij een duel in de Arena slecht behandeld waren.
  • Willem II heeft voor de tweede keer in de geschiedenis in de eredivisie gewonnen op bezoek bij Ajax. In de Johan Cruijff ArenA won de ploeg van trainer Adrie Koster met 0-2, dankzij doelpunten van Mike Trésor Ndayishimiye en Damil Dankerlui. En door de winst staat de Tilburgse ploeg zelfs - in ieder geval even - derde in de eredivisie.
  • De problemen willen maar niet ophouden bij Zwembad de Schelp in Bergen op Zoom. In de douches is legionella geconstateerd. Een 'testzwemdag' die zou moeten bijdragen aan de heropening van het bad, kan hierdoor niet doorgaan.
  • De 24-jarige Emma van Boxtel moest donderdagochtend na een lekke band noodgedwongen haar auto langs de weg in Veghel parkeren. Toen ze haar Toyota Aygo in de middag weer wilde ophalen, stuitte ze op de volgende onaangename verrassing. Ze zag hoe twee kinderen haar voertuig compleet vernielden. ''Ze hebben voor duizenden euro's aan schade aangericht.''
  • Het heerlijk avondje is achter de rug. Sinterklaas is vertrokken en het is dus tijd om de kerst in huis te halen. De tuincentra in merkten dat ook want de kerstbomen waren niet aan te slepen. Kopers waren opgelucht: nu mag het eindelijk. De tuincentra waarschuwen dat je wel de juiste boom moet kiezen. Kom in kerstsferen met de video bij dit artikel.

 

 

 

 

 

 

 

Brabants Dagblad

 

Brabants Dagblad:den-bosch-vught

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden

 

 

 

 

 

 

 

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook