Buienradar Brabant

Nieuws uit Brabant

AD:den-bosch

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden

Omroep Brabant

Omroep Brabant: Home

Alle nieuwsberichten op de homepage
  • Mattie de Kok uit Kaatsheuvel keek raar op toen hij een ontvangstbevestiging kreeg van een pakketje dat hij niet had aangenomen. De bezorger van DPD zette zelf een krabbel onder die bevestiging en liet het pakketje vervolgens achter bij de voordeur. Maar daar lag het pakketje niet meer toen Mattie weer thuis kwam.
  • Voorbijgangers hebben dinsdagavond aan de Bredestraat in Oud Gastel bijna twintig vaten met vermoedelijk afval van een drugslaboratorium gevonden. Dit meldt de politie woensdagochtend. De vaten werden rond halfzeven gevonden. Enkele vaten lekten waardoor er stoom vanafkwam.
  • 23 oktober 1944. Den Bosch ligt weer in de vuurlinie en de bevrijders komen dichterbij. Intussen komt het bij Wouwse Plantage tot een hevig treffen tussen Duitsers en geallieerden. Het leidt tot een inferno met veel slachtoffers. Dit speelt tijdens de bevrijding. Iedere dag lees je hier alle gebeurtenissen van die dag in 1944.
  • Een ongeluk zorgde woensdagmorgen voor veel vertraging op de A58 bij Oirschot, in de rijrichting van Tilburg naar Eindhoven. De linkerrijstrook was daarom enige tijd dicht. Dit zorgde voor zeker honderd minuten vertraging. Iets na halfacht was de weg weer vrijgegeven.
  • Ze hebben allemaal een grote, witte strik gekregen, de 34 platanen aan de Boschveldweg in Den Bosch. Alsof de buurt ze omhelst en eigenlijk is dat ook zo. Meer dan honderd bewoners van de wijk ’t Zand waren dinsdagavond op een informatiebijeenkomst van de gemeente over de komst van een trilwand naast het spoor, waarvoor oude platanen moeten wijken.

 

 

 

 

 

 

 

Brabants Dagblad

 

Brabants Dagblad:den-bosch-vught

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden

 

 

 

 

 

 

 

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook