Buienradar Brabant

Nieuws uit Brabant

AD:den-bosch

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden

Omroep Brabant

Omroep Brabant: Home

Alle nieuwsberichten op de homepage

 

 

 

 

 

 

 

Brabants Dagblad

 

Brabants Dagblad:den-bosch-vught

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
  • DEN BOSCH - Een bedrijfsbus is in de nacht van donderdag op vrijdag in vlammen opgegaan aan de Arnhemstraat in Den Bosch.
  • VUGHT - De gemeente Vught wil gaan uitzoeken hoe de hoeveelheid etensresten en gft-afval de komende tijd naar beneden kan worden gebracht. Tijdens een raadsinformatiebijeenkomst over de toekomst van de afvalinzameling in Vught bleek dat bijna de helft van de ruim 90 kilo aan restafval die een inwoner van Vught per jaar in de afvalbak gooit vooral uit keukenafval bestaat.
  • DEN BOSCH - Met het nieuwe studiejaar in aantocht schieten (kennismakings)activiteiten bij de studentenverenigingen weer als paddenstoelen uit de grond. Vooral de eerstejaars komen tijdens de introductieperiode vaak zintuigen tekort. Ook de slikspieren worden dikwijls aardig op de proef gesteld. Eveneens kenmerkend is dat het er meestal gemoedelijk en 'sociaal' aan toe gaat.
  • DEN BOSCH - De 83-jarige Ciska Kapteijns uit Den Bosch wordt vermist. Dinsdag 20 augustus verliet ze 's avonds laat haar appartement aan de Ruusbroecstraat. Sindsdien ontbreekt elk spoor.
  • VINKEL - De molen in Vinkel krijgt zaterdag 31 augustus zijn houten achtkantige romp. Dat gebeurt vanaf 10.00 uur 's morgens met een grote bouwkraan. Voor de stichting een feestelijk hoogtepunt.

 

 

 

 

 

 

 

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook