Buienradar Brabant

Nieuws uit Brabant

AD:den-bosch

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden

Omroep Brabant

Omroep Brabant: Home

Alle nieuwsberichten op de homepage

 

 

 

 

 

 

 

Brabants Dagblad

 

Brabants Dagblad:den-bosch-vught

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
  • DEN BOSCH - Komt er een tent op de Parade tijdens Koningsnacht- en dag? Het is nog niet bekend, terwijl het nog maar twee nachtjes slapen is voordat het oranjefeest losbarst. Vandaag is er (weer) een overleg, zegt voorzitter Edward Hendrickx van stichting Koningsdag 's-Hertogenbosch.
  • Den Bosch - De website hulpbijarmoede.nl biedt de provincie Noord- Brabant een plek waar alle instanties in de provincie die zich richten op het bestrijden van armoede zich kunnen registreren. Daardoor is voor het eerst een overzicht ontstaan waar mensen terecht kunnen voor hulp in hun eigen stad of dorp. Wie bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch toetst krijgt in een straal van 25 kilometer nu al 82 organisaties te zien.
  • DEN BOSCH - Het wordt door B en W gepresenteerd als voortzetting van huidig beleid, maar DTV Den Bosch ziet dat anders. Als de lokale, publieke omroep 170.000 euro per jaar krijgt komende jaren, moet ze afscheid nemen van twee van de drie vaste journalisten. ,,En dat is geen toekomstmodel voor ons", reageert directeur Eric Horvath.
  • HELVOIRT - De afgelopen zondagnacht vernielde lantaarnpaal aan de Margriet in Helvoirt, de verdwenen schrikhekken en in het kanaal gegooide verkeersborden zijn de zoveelste vernielingen die daar, aan de noordelijke zoom van De Loonse en Drunense Duinen, zijn aangericht. De gemeente Haaren zit inmiddels met een schadepost van al vele duizenden euro's in de maag.
  • Wil Boessen is niet langer trainer van FC Den Bosch. De oefenmeester is per direct op straat gezet, omdat de Bosschenaren met een ‘aanjager’ de play-offs in willen. Daarmee komt een abrupt einde aan bijna twee jaar hoogte- en dieptepunten. Een overzicht.

 

 

 

 

 

 

 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook