Buienradar Brabant

Nieuws uit Brabant

AD:den-bosch

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden

Omroep Brabant

Omroep Brabant: Home

Alle nieuwsberichten op de homepage

 

 

 

 

 

 

 

Brabants Dagblad

 

Brabants Dagblad:den-bosch-vught

bd.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
  • DEN BOSCH - ,,Dit zou weleens mijn redding kunnen zijn’’, zegt Yves Mommersteeg. Hij is eigenaar van restaurant Le Bateau dat is gevestigd in de Bossche Snellestraat. Sinds een jaar heeft hij ook een schildersbedrijf. Omdat zijn restaurant net als alle andere horecazaken is gesloten door de coronacrisis heeft hij de kokskleding verruild voor een schildersoverall.
  • VUGHT - Medewerkers van Landgoed Huize Bergen in Vught hoopten dinsdag dat hun inspanningen zouden worden beloond in het tv-programma waarvoor de drone van Hart van Nederland in heel het land boodschappen tegen corona in beeld brengt.
  • DEN BOSCH - Ja, er was twijfel. ‘Zou dit wel mogen?’ De familie van een overleden man besloot het er op te wagen en plantte een herdenkingsboom in de Empelse Waard. Met een herinneringstegel er bij. Helaas, zegt Natuurmonumenten, dat mag niet.
  • Het is twijfelachtig of Kakhi Jordania zijn voornemen om een nieuwe rechtszaak aan te spannen tegen FC Den Bosch doorzet. De rechtbank in Den Bosch verlangt eerst een garantie van Jordania dat hij bij een eventueel verlies in de rechtszaak de proceskosten kan betalen.
  • ENGELEN - Sinds kort is het servicepunt De Lage Leun in Engelen, officieel een uitdeelpost van Apotheek West en Apotheek Kooikersweg, gesloten vanwege de coronacrisis. Voor de bewoners in de Haverleij is dat lastig, die vallen buiten het bezorgingsgebied.

 

 

 

 

 

 

 

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook