Verrassend Dongen

 
 
 

Donckhuys nieuws

 

Tipje van de sluier, wie komt er op de Preview Avond?

 

De allerlaatste voorstelling van ons theaterseizoen is in aantocht, en dat is een hele bijzondere: een akoestische muziekvoorstelling van Bender in de buitenlucht op het Heuvelpark. Door de zonnige dagen komen wij alvast goed in de stemming en u kunt er bij zijn! Na deze voorstelling is ons succesvolle 'On Tour'-seizoen afgelopen. Maar niet getreurd, er staat nóg een reizend theaterjaar voor de deur, vol verrassende voorstellingen! Eén daarvan maken we in deze nieuwsbrief alvast bekend.....

24 juni: de eerste Mystery artiest onthuld!
Soms kan het lastig zijn te beslissen voor welke theatervoorstelling je tickets wilt kopen. Daar hebben wij wat op gevonden: onze Preview Avond! Veel artiesten die komend seizoen in ons theater zijn, geven op 24 juni een impressie van hun voorstelling. Daarna kunnen bezoekers met korting tickets kopen, maar bovenal is het een hele leuke verrassende avond! Voor iedereen die toch een tipje van de sluier wil, maken wij één artiest bekend! niet verder lezen als je compleet verrast wilt worden……… Steven Brunswijk, alias de BraboNeger zoals hij zichzelf noemt, geeft een Preview van zijn show! Hoe cool is dat! Je kunt hier voor €7,50 je ticket voor de Preview Avond boeken (inclusief een consumptie en een culinair kaasbuffet).

10 juni: Muzikaal optreden van Bender in Heuvelpark ER ZIJN NOG KAARTEN
Voor deze laatste voorstelling van het seizoen hebben we een bijzondere locatie uitgezocht. Op Heuvelpark geeft Bender een prachtige akoestische voorstelling. Dat belooft een avondje lekker genieten tijdens een heerlijke zomeravond in een mooie omgeving. De muzikanten van Bender zorgen op 10 juni met hun show 'BROOS' voor een mooi liedjesprogramma. De liedjes zijn vrolijk & ontroerend, uitbundig & melancholiek. Een geluidsfragment kun je hier horen. Wil je er bij zijn? Bestel dan hier je kaarten voor deze laatste speciale voorstelling van het seizoen!

Overige activiteiten bij Donckhuys
Een overzicht van alle activiteiten die deze maand bij ons plaatsvinden, zie je hieronder.
Meer informatie is te vinden op www.donckhuys.nl. Volg ook onze Facebook pagina!

 

3 + 17 juni

Vrij dansen

't Schouw

lees meer

9 juni

Pubquiz

De Geubel

lees meer

14 juni

Damescafé

De Geubel

lees meer

24 juni

Repair Café

De Geubel

lees meer

6 + 13 + 20 + 27 juni

Zomerdrive

Bridge '82

lees meer

10 juni

Bender (muziek)

Heuvelpark

lees meer

14 juni

Lezing Heemkunde

Heksenvervolgingen

lees meer

25 juni

Eindpresentatie Jazz

Cursisten Adjan Emmen

lees meer

8 + 15 + 22 + 29 juni

Zomerbridge

Bridgeclub Dongen

lees meer

10 + 11 juni 

De Derde Dag

Theatergroep Message

lees meer

23 juni 

Verkeerspubquiz

Gemeente Dongen

lees meer

28 juni 

Eetpunt

's-Gravenmoer

lees meer

Podium Bloos | Bloos juni 2017

 
 
 

Bloosbrief juni
In juni een bomvol programma in Podium Bloos! De studenten van NHTV theater brengen het stuk Het Diner, naar het boek van Herman Koch. Door de samenwerking met tapas-restaurant Popocatepetl kun je voorafgaand aan de voorstelling voordelig dineren. Theaterwerkplaats Tiuri speelt de voorstelling Hart. De FietsFiesta sluit af met een markt vol met fietsgerelateerde zaken. Teater '77 viert hun jubileum met de voorstelling Babs. De Academie voor Danseducatie van Fontys Hogeschool voor de kunsten DANST! en het Internationaal Stiltefestival gaat van start in Breda!

Deze zomer organiseren we een intensief zomerprogramma voor jonge theatertalenten vanaf 10 jaar. In dit programma krijgen ze de kans om samen met een professionele jonge maker een voorstelling te realiseren. 

Houd onze website en Facebookpagina goed in de gaten voor het laatste nieuws. 

 

Internationaal Stiltefestival

DI 13 - ZO 18 JUNI
Meer informatie & kaarten

Van 13 t/m 18 juni staat Breda in het teken van het Internationaal Stiltefestival. Een programma vol met dans, mime, poppen- en schimmenspel, beeldende voorstellingen en spectaculaire acts specifiek voor kinderen van 2 tot 12 jaar. 
 
Ook bij Podium Bloos kun je terecht. Op woensdag 14 juni zie je Keren Levi met haar voorstelling Up Side Down. Een interactieve voorstelling met een combinatie van hedendaagse dans met beeldende kunst.
Op 18 juni zie je de TalentClass van Dansgezelschap de Stilte.

Babs

Teater '77

DO 8 JUNI Kaarten
VR 9 JUNI Kaarten
ZA 10 JUNI KaartenFeestjes moeten gevierd worden. Teater '77 speelt ter ere van het 40-jarige jubileum de voorstelling Babs. Het stuk is geschreven door Jorg van den Kieboom. De inhoud van het stuk is nog een verassing, maar het belooft zeker een feestje te worden!
Lees meer

Hart

Theaterwerkplaats Tiuri

ZA 3 JUNI
ZO 4 JUNI
Kaarten


Hart vertelt het verhaal van een unieke, gevoelige ziel. Open en zonder oordeel staat hij daar. Vol aandacht. Voor jou. Hij ziet je. Voelt je. En hij blijft stil. Wat gaat er in hem om?  Wat zit er diep van binnen verstopt? Samen gaan wij op zoek naar een universele taal die ons allemaal verbindt.
Lees meer

Summer Intensive

Jeugdtheaterwerkplaats Ctrl-f

In dit programma krijgen kinderen een unieke kans om samen met een professionele theatermaker een voorstelling te creëren. De Spaanse danseres, choreograaf en performance kunstenaar Aitana Cordero leidt het programma. Aitana studeerde aan de School voor Nieuwe Dansontwikkelingen en volgde de Master of Choreography aan de Theaterschool Amsterdam. Haar performances en videowerk reist de hele wereld rond, daarnaast speelt ze in het werk van andere theatermakers en geeft ze workshops bij o.a. Utrechts gezelschap Dox. Cordero werkt vanuit beweging, objecten en het begrip ruimte en zal aan de hand van het thema huis/thuis samen met de deelnemers tot een installatie-achtige voorstelling komen.

Van 19 augustus t/m 3 september zullen in het weekend de repetities plaatsvinden. Op zaterdag 9 en zondag 10 september wordt de voorstelling gespeeld op het festival in het gebied Klavers Jansen. Deelname aan het programma kost € 70,- inclusief repetities en voorstellingen. Aanmelden kan tot en met 31 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 076 – 572 08 05.
Dus ben je helemaal gek van theater en wil je graag leren van de professionals? Meld je dan nu aan voor de summer intensive!
Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!
 
 
Facebook
Twitter
Instagram
Website
 
Copyright © 2017, Podium Bloos, All rights reserved.
Deze nieuwsbrief verschijnt eens per maand. Op deze manier houden we je graag op de hoogte van wat er letterlijk en figuurlijk bij ons speelt. 

Ons adres:
Podium Bloos
Speelhuislaan 151 (post) / 153 (bezoek)
4815 CD Breda

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


OP, ROND, MET EN IN HET WATER! ONTDEK VERRASSEND DONGEN OP 5 JUNI

 
 
  
Open avond, schaakvereniging DSC Dongen
Lees meer
 
 
  
Zomerdrive BRIDGE 82
Lees meer
 
 
  
Pubquiz in de Geubel
Lees meer
 
 
  
Tuinen& Atelier route Dongen
Lees meer
 
 
  
Damescafe
Lees meer
 
 
  
Opera! Een zomeravondconcert
Lees meer
 
 
  
Repair Café
Lees meer
 
 
 

Cinema Paradiso | Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

20 mei 2017

Réparer les vivants
Beste filmliefhebbers,

Bij de voorstellingen in Bergen op Zoom is aangekondigd dat we aanstaande zondagochtend om 11.15 een extra voorstelling zouden hebben van Loving. Het slechte nieuws is: die voorstelling gaat niet door, de warm aanbevolen film is op 21 mei alleen 's avonds om 18.45 te zien. Als u hem zondagochtend wilt zien: dat kan dus alleen in Roosendaal en Etten-Leur. Dan het goede nieuws. Dit is meteen de laatste zondagochtend waarop er geen Cinema Paradiso voorstelling in Bergen op Zoom is. Vanaf 28 mei is er dus wekelijks een extra gelegenheid om onze films te komen zien. 
Noces
De eerste film die op dit nieuwe vaste tijdstip te zien zal zijn is Noces, het aangrijpende, waargebeurde verhaal van een uit Pakistan afkomstig meisje dat in Brussel vermalen wordt tussen de culturen van haar woonplaats en die van haar traditionele familie. Het Deense weeshuisdrama The Day Will Come hakt er emotioneel net zo in als Noces. Houdt u het liever iets luchtiger, kom dan vooral naar de geweldige Britse oorlogskomedie Their Finest, met Gemma Arterton en Bill Nighy.
Het doet zo zeer
Ondertussen zitten wij weer druk te broeden op de vraag welke films er in de volgende programmafolder zullen komen. Wat we al weten: in de zomermaanden zullen veel succesfilms uit het voorjaar terugkeren. 

Tot gauw bij een film! 

Met vriendelijke groet, namens de medewerkers van Cinema Paradiso,

Jan Luijsterburg, voorzitter 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De Kring Roosendaal | Nog één nachtje slapen...

 

Nog één nachtje slapen...

...en dan kun je reserveren voor seizoen 2017-2018!
Wordt het Jochem Myjer, Karin Bloemen, Conny Janssen Danst, Danny Vera, VAMOS!, Herman van Veen, een andere voorstelling of misschien zelfs allemaal? Bekijk nu het programma en reserveer morgen, vrijdag 19 mei, vanaf 10.00 uur je kaarten.

Reserveer je via de website, zorg dan dat je alvast bent ingelogd of maak een account aan, mocht je dat nog niet hebben. Zo kun je snel aan de slag.

Kom je er niet uit? Bel gerust vanaf 10.00 uur naar 0165 - 555 555 en wij helpen je verder. Houd er rekening mee dat je op de website in een wachtrij wordt geplaatst vanwege de drukte. Ook de telefooncentrale kan drukker zijn dan normaal.

Tips voor dit seizoen

Ook al kun je vanaf morgen al reserveren voor volgend seizoen, in het huidige seizoen staan er nog wat voorstellingen op het programma waarvan we er graag twee uitlichten:

Lekker weertje, Dikkie Dik! (2+)

familie
zondag 28 mei 2017 11:00 uur
Dirk Scheele
Lekker weertje, Dikkie Dik! (2+)

Dikkie Dik dartelt tussen de lammetjes in de lente, vangt bladeren in de herfst, speelt in de sneeuw in de winter en eindigt op een spetterend zomerfeest.

HonderdHuizen

specials
donderdag 08 juni 2017 19:00 uur
Yinka Kuitenbrouwer
HonderdHuizen

Yinka praatte met 100 mensen over thuis. Op basis van gesprekken vertelt ze een nieuw verhaal. Speciaal voor deze editie neemt Yinka je mee naar het Tongerlohuys, waar verhalen centraal staan. Deze voorstelling kun je ook om 21.00 uur bezoeken.

Subcategorieën

Breda 16

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook