Cinema Paradiso | Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

20 mei 2017

Réparer les vivants
Beste filmliefhebbers,

Bij de voorstellingen in Bergen op Zoom is aangekondigd dat we aanstaande zondagochtend om 11.15 een extra voorstelling zouden hebben van Loving. Het slechte nieuws is: die voorstelling gaat niet door, de warm aanbevolen film is op 21 mei alleen 's avonds om 18.45 te zien. Als u hem zondagochtend wilt zien: dat kan dus alleen in Roosendaal en Etten-Leur. Dan het goede nieuws. Dit is meteen de laatste zondagochtend waarop er geen Cinema Paradiso voorstelling in Bergen op Zoom is. Vanaf 28 mei is er dus wekelijks een extra gelegenheid om onze films te komen zien. 
Noces
De eerste film die op dit nieuwe vaste tijdstip te zien zal zijn is Noces, het aangrijpende, waargebeurde verhaal van een uit Pakistan afkomstig meisje dat in Brussel vermalen wordt tussen de culturen van haar woonplaats en die van haar traditionele familie. Het Deense weeshuisdrama The Day Will Come hakt er emotioneel net zo in als Noces. Houdt u het liever iets luchtiger, kom dan vooral naar de geweldige Britse oorlogskomedie Their Finest, met Gemma Arterton en Bill Nighy.
Het doet zo zeer
Ondertussen zitten wij weer druk te broeden op de vraag welke films er in de volgende programmafolder zullen komen. Wat we al weten: in de zomermaanden zullen veel succesfilms uit het voorjaar terugkeren. 

Tot gauw bij een film! 

Met vriendelijke groet, namens de medewerkers van Cinema Paradiso,

Jan Luijsterburg, voorzitter 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De Kring Roosendaal | Nog één nachtje slapen...

 

Nog één nachtje slapen...

...en dan kun je reserveren voor seizoen 2017-2018!
Wordt het Jochem Myjer, Karin Bloemen, Conny Janssen Danst, Danny Vera, VAMOS!, Herman van Veen, een andere voorstelling of misschien zelfs allemaal? Bekijk nu het programma en reserveer morgen, vrijdag 19 mei, vanaf 10.00 uur je kaarten.

Reserveer je via de website, zorg dan dat je alvast bent ingelogd of maak een account aan, mocht je dat nog niet hebben. Zo kun je snel aan de slag.

Kom je er niet uit? Bel gerust vanaf 10.00 uur naar 0165 - 555 555 en wij helpen je verder. Houd er rekening mee dat je op de website in een wachtrij wordt geplaatst vanwege de drukte. Ook de telefooncentrale kan drukker zijn dan normaal.

Tips voor dit seizoen

Ook al kun je vanaf morgen al reserveren voor volgend seizoen, in het huidige seizoen staan er nog wat voorstellingen op het programma waarvan we er graag twee uitlichten:

Lekker weertje, Dikkie Dik! (2+)

familie
zondag 28 mei 2017 11:00 uur
Dirk Scheele
Lekker weertje, Dikkie Dik! (2+)

Dikkie Dik dartelt tussen de lammetjes in de lente, vangt bladeren in de herfst, speelt in de sneeuw in de winter en eindigt op een spetterend zomerfeest.

HonderdHuizen

specials
donderdag 08 juni 2017 19:00 uur
Yinka Kuitenbrouwer
HonderdHuizen

Yinka praatte met 100 mensen over thuis. Op basis van gesprekken vertelt ze een nieuw verhaal. Speciaal voor deze editie neemt Yinka je mee naar het Tongerlohuys, waar verhalen centraal staan. Deze voorstelling kun je ook om 21.00 uur bezoeken.

ProefMei 19 t/m 21 mei centrum Bergen op Zoom. Een driedaags groots opgezet culinair, cultureel festival met een eigen sfeer en identiteit.

 

ProefMei 19 t/m 21 mei centrum Bergen op Zoom.
Een driedaags groots opgezet culinair, cultureel festival met een eigen sfeer en identiteit. Een festival dat in het teken staat van proeven, genieten en elkaar ontmoeten! 
Kijk voor het hele programma op:
www.uitpuntbergenopzoom.nl/proefmei

 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
 

Openluchttheater Oosterhout 2017

     
   oosterhoutkop  
 

 

 
 

 
 

 oosterhout1

 
 

August heeft een motel, verscholen in een bosrijke omgeving.

Hij heeft personeel en één permanente gast: Walter.

August is erg trots op zijn motel al heeft hij buiten Walter maar weinig andere gasten. 

Dit tot verbazing van August zelf.

Totdat het motel zich langzaam vult.

Maar elke gast brengt ook een verhaal met zich mee. 

 
 

 

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

5 mei 2017

Réparer les vivants
Beste filmliefhebbers,

Je kunt er nog niet net niet blind van uit gaan, maar we hebben ze steeds vaker: vertoningen op zondagochtend in Bergen op Zoom. We zijn blij dat ze in de smaak vallen. Houd onze website in de gaten: we melden extra voorstellingen zodra ze bekend zijn. Helaas zijn papieren folders, eenmaal gedrukt, minder gemakkelijk aan te passen. Aanstaande zondag, 7 mei, is om 11.15 de prachtige verfilming van het boek De levenden herstellen (van Maylis de Kerangal) te zien. We citeren Trouw: 'Heel bijzonder, hoe dit ultra-realistische drama een bijna metafysische kracht uitstraalt. 'Réparer les Vivants' gaat over het hart in al zijn verschijningsvormen, dus ook en vooral over de liefde.'  De film is ook te zien op maandagavond in Bergen op Zoom. Bij de voorstelling aanstaande woensdag in Roosendaal verloot De Boekenwurm een exemplaar van het boek. 
Their Finest
Op 14 mei hebben we het ideale moederdagcadeau. Om 11:15 is dan op alle locaties (dus ook Bergen op Zoom) Demain tout commence te zien, een echte publieksfavoriet. Die laatste kwalificatie geldt ook voor Hidden Figures, zo blijkt wel uit de score gisteren in Roosendaal: 9,44. Echt een film om heerlijk mee mee te leven. Nog te zien in Bergen zondag (7 mei) 18.45 en aanstaande dinsdag 20.30, in Roosendaal zondag 11.15 en in Etten-Leur zondag 11.15 en woendag 20.30.   
Het doet zo zeer
Tot slot nog even ter herinnering: deze zaterdag (6 mei, kwart voor zeven) hebben we in Cinema Kiek in de Pot een speciale documentaire over het ultieme bevrijdingsdagbandje: The Beatles. Eight Days s Week. In samenwerking met Gebouw T, waar u op het WoodTstock feest helemaal in dezelfde sfeer kunt blijven met onder meer The Fabulous WannaBeatles. 

Tot gauw bij een film! 

Met vriendelijke groet, namens de medewerkers van Cinema Paradiso,

Jan Luijsterburg, voorzitter 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bloosnieuws mei 2017

Bloosbrief mei
Met in deze nieuwsbrief: We herdenken de Tweede Wereldoorlog met de voorstelling De Vlucht gespeeld door jongeren van jeugdtheaterwerkplaats Ctrl-f, Ogentroost met oogtroostende voorstellingen van jonge makers en de buren van Theatergroep Tiuri spelen hun voorstelling Hart

Podium Bloos is op zoek naar versterking! Op dit moment staat er een vacature uit voor productieleider en facilitair medewerker.  


Houd onze website en Facebookpagina goed in de gaten voor het laatste nieuws. 

We Are Public

Bezoek de mooiste voorstellingen gratis met We Are Public. Voor maar € 15 euro per maand ben je lid en mag je onbeperkt theater-, muziek- en filmvoorstellingen bezoeken bij de aangesloten partners. Met je deelname steun je ook nog eens cultuur in Nederland. 
Podium Bloos is trotse partner van het initiatief!

Lees meer en meld je aan!

De Vlucht

Theaterwerkplaats Ctrl-f

DO 4 MEI - Park Valkenberg, Grote Kerk
gratis

Op 12 mei riep de Burgemeester van Breda alle inwoners op de stad te verlaten. De bevolking verliet bepakt en bezakt te voet Breda. Deze happening staat ook wel bekend als de Vlucht. Jongeren uit Breda interviewden ouderen over deze gebeurtenis. De verhalen vormen de basis voor deze theatrale happening. Lees meer.
De voorstelling staat in het teken van Theater na de Dam.
Op 6 mei is de voorstelling te zien in de Catharinakerk in Eindhoven. 

Ogentroost

Podium Bloos

VR 19 MEI
Kaarten


Mooie dingen moeten gezien worden. Daarom presenteert Podium Bloos een avond met oogtroostende voorstellingen in een avondvullend programma met theater, dans, muziek en literatuur. Maak kennis met nieuw werk van makers die dichtbij ons staan. 
Je wordt meegenomen op een reis naar de verste uithoeken, kieren en krochten van het theater. Met in deze editie werk van Evangelos Biskas, Florian Myjer, Onvoozien: Juup Luijten & Annemijn Rijk en Joey Schrauwen & Nick Livramento Silva. 

Lees meer

Hart

Theaterwerkplaats Tiuri

ZA 3 JUNI
ZO 4 JUNI
Kaarten


Hart vertelt het verhaal van een unieke, gevoelige ziel. Open en zonder oordeel staat hij daar. Vol aandacht. Voor jou. Hij ziet je. Voelt je. En hij blijft stil. Wat gaat er in hem om?  Wat zit er diep van binnen verstopt? Samen gaan wij op zoek naar een universele taal die ons allemaal verbindt.
Lees meer

Facebook
Twitter
Instagram
Website


Subcategorieën

Breda 15

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook