Donckhuys nieuws

 
Volop cabaret voor vrolijke weken! 


Terwijl het buiten behoorlijk koud is, staat er bij ons een weekend met veel warme gezelligheid op de planning. Vrijdagavond staat cabaretier Emiel van der Logt op de planken en op zondag hebben we een primeur in De Cammeleur met een dinertheater. In deze nieuwsbrief een greep uit ons programma voor de komende tijd. 


Last-minute theateravondje
Morgenavond, vrijdag 25 januari, kan ons publiek keihard lachen om cabaretier Emiel van der Logt met zijn show Serieus?! Emiel is allesbehalve serieus en neem té serieuze zaken flink op de hak. Heb je zin in een last-minute uitje? We hebben nog tickets!
  

Fresku: voor het te laat is
Toe aan een humoristische en onvergetelijke avond? Hiervoor staat de Eindhovense rapper, cabaretier en acteur Fresku garant. Op 15 februari is de try-out van zijn show 'voordat het te laat is' in De Cammeleur. Laat jij je een avond verrassen door scherpe raps die hij afwisselt met grappige persiflages? Een eigentijds avondje dat leuk is voor jong én oud!

Cabaret in maart: Cabaretcafé en Ultimatum door Alex Ploeg 
Op 17 maart is het weer een zondagmiddag genieten met ons cabaretcafé. Voor maar €7,50 heb je een gezellige namiddag met een line-up van drie cabaretiers. Een week later, op 23 maart, kun je genieten van de show van Alex Ploeg. Alex is zo'n cabaretier die je niet snel vergeet: explosief, muzikaal en schuwt het randje niet. Daarnaast is hij snel, scherp en altijd speels. Hij laat in hoog tempo en met veel zelfspot zijn hersenspinsels op je los. Een voorproefje? Bekijk dan deze Klikbeet-video

Speciale kindervoorstelling: Hands up! door poppentheater LEJO

Lejo was al vaker in Dongen te zien en zijn voorstellingen waren toen een succes voor jong en oud! En dat is niet zo gek: Lejo tovert op zondagmiddag 31 maart met alleen zijn tien vingers en een groot aantal houten ogen allerlei vreemde wezens tevoorschijn. Na de voorstelling is er een leuke workshop in de foyer waarin kids zelf Lejo-oogjes kunnen maken.   

En verder......
Ook in april en mei staan er leuke optredens gepland. Wat dacht je van het dames cabaretduo Oldenhermanns? Zij rennen in Unsexed naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Leuk voor vrouwen én mannen die zich herkennen in de dilemma's van millennials. Iets later zijn cabaretier Klaas Prins en Lovecoach Maurice Mulderij in ons theater te vinden maar daarover meer in onze volgende nieuwsbrief.


Activiteiten in De Geubel
Intussen is de nieuwe website van De Geubel die we eerder aankondigden live. Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje. Op de website zijn onder andere de data van maandelijkse activiteiten te vinden. In februari is gepland: 
8 februari:  Pubquiz, vanaf 20.00 uur
13 februari: Damescafé, vanaf 20.00 uur
23 februari: Repaircafé, van 10.00 tot 12.00 uur
 
 
 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook