Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

29 januari 2019

Cold War
Beste filmliefhebber, 
 
Het is normaal al lastig om te kiezen uit het rijke filmaanbod - er zijn altijd meer films die we willen vertonen dan er in ons programma passen, maar nu is het wel extreem. Gevolg is een programma met louter hoogtepunten, vinden we zelf. Oordeel zelf, want het programma tot eind maart staat nu op onze website en in de nieuwe programmafolder
Roma
De eerste twee films kunnen aanleiding geven tot de vraag: was kleurenfilm wel een goed idee? Zwart-wit, zoals toegepast in Cold War (helemaal boven) en Roma (midden) is zo prachtig, daar kan niks boven, ga je denken. Het zijn niet toevallig ook de films die overal in de prijzen vallen. Genesis 2.0 is een bijzondere documentaire die we in samenwerking met Spirit in Roosendaal vertonen, net als Leave No Trace (foto onder) uit de vorige, nu lopende folder. Op veler verzoek hebben we in de carnavalsweek de succesvolle muziekfilm Bohemian Rhapsody geprogrammeerd. Over de andere films hebben we het later nog wel. 
Leave No Trace
Vergeet vooral niet de films die we komende weken vertonen, zoals het prachtige The Wife, met de fenomenale Glenn Close, en Liebe in den Gängen, die precies biedt wat de titel belooft.

Tot gauw bij een film!

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook