Buienradar Brabant

Theater de Bussel | Fascinerende verhalen en sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel

Starry, Starry Night

Geachte meneer/mevrouw,


Leoni Jansen en Govert Schilling komen naar de Bussel met een heel muzikaal theatercollege! Dit willen wij u, als liefhebber van onze colleges, natuurlijk niet onthouden. Zij zijn op 21 februari te gast met de voorstelling Starry, Starry Night; een theater­college met muziek waarin fascinerende verhalen over het universum wor­den afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel. Een unieke ervaring met de kennis en vertel­kunst van Govert, gecombineerd met de muziek van Leoni en haar band."Stil word je ervan en klein. Zo'n voorstelling, die nog een tijdje na'dendert' in je hoofd en waar je het nog eens over hebt. Verhaal en muziek mooi afgestemd en op hoog niveau uitgevoerd! Wij hebben genoten!" - Xandra (bezoeker)

"GEWELDIG puur genieten van: super interessante en fascinerende sterrenkunde en heel erg leuke en prachtig gezongen liedjes die uitstekend begeleid worden ..." - AdaM (bezoeker)


Laat u donderdag 21 februari meenemen door de wonderlijke 'wereld' van het universum. Kaartjes kopen kan via onze website, telefonisch of aan onze balie.
 

Hartelijke groet,

Team Theater de Bussel 
 

Starry, Starry Night
Leoni Jansen & Govert Schilling
do 21 feb 2019 20:15
Govert Schilling en Leoni Jansen ontmoetten elkaar via Twitter. Al gauw bleek dat ze de liefde voor de sterren en muziek delen. Wat nou als ze daar samen eens een voorstelling over zouden maken?
Bestellen

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook