Buienradar Brabant

Theater de Bussel Geniet met de hele familie van de leukste theatervoorstellingen

Geniet met de hele familie van de leukste en spannenste theatervoorstellingen

Het theaterseizoen vliegt voorbij, maar er zijn nog twee ontzettend leuke voorstellingen en één heel spannende voorstelling waar u samen met de hele familie naar uit kan kijken. Van de allerkleinsten tot tieners, voor iedere leeftijd staat er wat op de planning. We brengen u, als liefhebber van onze familievoorstellingen, graag op de hoogte van deze drie uitjes voor het hele gezin.

Hallo Familie (8-108)
Za 9 maart | 15.00 uur

Hallo familie is een wonderlijk warme voorstelling. Via de ogen van een kind zie je een familie die steeds vreemder en vrolijker wordt. Na dit feestje ga je heel anders naar je familie kijken.

“Fantastisch zijn de hippe glitterkostuums, de cartooneske pruiken, de ravissante dierenmaskers, de breakdance-capriolen van de dinokikker (Gihan Koster) en de mimische optocht van familieleden, waarbij de moeder maar blijft vragen ‘wie er iets wil drinken’ (...) “uitbundig familiefeest” en “kleurrijk spektakel.” - Volkskrant ★★★★Schuld (12+)
Za 23 februari | 19.30 uur

Beleef Schuld nu live in het theater als spannende thrillermusical! Naar de bestseller van Mei Wallis de Vries, de succesvolle Young Adult-schrijver. Voordat de voorstelling begint is er bij Schuld een cover­modelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel's nieuwe boek!

"Er wordt gegild van angst, gelachen, geliefd, getwijfeld en gedeeld. Deze voorstelling is een aanrader voor iedereen van 12 jaar en ouder en een heerlijk avondje theater..." - MusicalVibesWoezel & Pip en de Tijdmachine (2+)
Za 16 maart | 15.00 uur

Woezel en Pip kunnen niet wachten om groot te zijn. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd...

"Het gaafste aan Woezel & Pip is dat zo ontzettend veel kinderen er blij van worden. En kinderen zijn nog altijd de allerleukste mensen die bestaan.” - Dinand Woesthoff, oprichter Dromenjager BV.
Tickets voor deze voorstellingen zijn te koop aan de balie, via onze website of telefonisch.

Hartelijke groet,

Theater de Bussel

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook