Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

 

NIEUWS

11 maart 2019

At Eternity's Gate
Beste filmliefhebber, 
 
De nieuwe programmafolder is klaar. U kunt nu alles lezen over de films die we tot eind april gaan vertonen op onze website of in de nieuwe programmafolder die u hier kunt downloaden.

U herkent vast de man hierboven, die ook op de voorzijde van de folder staat: Vincent van Gogh. Deze keer niet geschilderd, maar op bijzonder indringende wijze gespeeld door Willem Dafoe. At Eternity's Gate heet de film, en die mag u niet missen.  
Buddy
Ook heel bijzonder is Buddy van Heddy Honigmann, een documentaire over hulphonden en hun baasjes. We vertonen die film in samenwerking met het Autisme Informatie Centrum, maar de honden in de film worden ook bij tal van andere stoornissen en beperkingen ingezet.  

Natuurlijk kunnen en willen we niet heen om de grote Oscarwinnaar van dit jaar: Green Book. Dat je huidskleur invloed heeft op de manier waarop je bejegend wordt is niet alleen in die film een centraal gegeven, maar ook in If Beale Street Could Talk, eind april te zien. 
Green Book
Op de rest van de films komen we later terug. We vinden dat we weer een mooi en gevarieerd programma hebben en hopen dat u dat met ons eens bent. 

We wensen u veel voorpret en hopen u weer vaak te zien!

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 


 

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook