Onverwachte taalgrappen, ultimatums en de koning van de dieren in de Bussel

Afdrukken
Onverwachte taalgrappen, ultimatums en de koning van de dieren

Geachte meneer/mevrouw,

De maanden maart en april creëren een lach op het gezicht! Er staat weer een mooi programma voor u als cabaretliefhebber klaar, met onder andere niet te plaatsen gedachtekronkels, energieke en kwetsbare grappen én heel veel dieren.

Ronald Snijders - Groot Succes 2
Groot Succes 2 is de opvolger van Groot Succes, de van Snijders die nog niet in de theaters te zien is geweest. Verwacht wederom onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels.

"Grote Ronald is Briljant (...) Hij treitert het publiek op buitengewoon geestige wijze'. – TheaterkrantAnne Neuteboom - Kijk Haar Gaan
Persoonlijk en geëngageerd, energiek en kwetsbaar, chaotisch en een sterke rode draad, dat kunt u vrijdag 12 april verwachten van Anne Neuteboom. Deze cabaretière, in 2013 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie en in 2015 winnaar van de jury- en publieksprijs van cabaretfestival Cameretten, komt met een nieuwe show: Kijk Haar Gaan!

"Fantastisch theater, waarbij je steeds weer verrast wordt en dus de hele avond op het puntje van je stoel blijft zitten. " - TheaterkrantMartijn Koning- Koning van de Dieren
Martijn Koning is dit seizoen terug in Theater de Bussel en dit keer als De Koning van de dieren! Dieren speelden altijd al een grote rol in de shows van Martijn Koning, maar nu is het echt tijd om een volledige show te wij­den aan onze beste vrienden. Ver­wacht veel snelheid, veel grappen, veel absurdisme, veel Martijn Koning en vooral veel dieren.

"Hij is scherp, heeft originele invaffen, wisselt persoonlijke en algemene observaties lekker af en reageert gevat op vrijwel alles wat er in de zaal gebeurd." - Theaterkrant


Benieuwd naar het hele cabaretaanbod? Bekijk dan onze website. Denk bijvoorbeeld ook aan Alex Ploeg en Yentl en de Boer.

Lachende groet,

Team Theater de Bussel

Voorstellingen
Richard Groenendijk
Om Alles!
do 4 apr 2019
Afgelopen seizoen Richard Groenendijk gemist? Niet getreurd, want hij komt terug naar...
Bestellen
Alex Ploeg
Ultimatum
za 6 apr 2019
Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen...
Bestellen
Yentl en De Boer
Magie
wo 17 apr 2019
Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre...
Bestellen
BNNVARA Leids Cabaret Festival
Finalistentour 2019
vr 3 mei 2019
Na het festival in de Leidse Schouwburg trekken de finalisten van het BNNVARA Leids...
Bestellen
Op Sterk Water
Hotel
vr 10 mei 2019
Twee opties. Je kent Op Sterk Water al en gaat dit jaar dus weer. Of je bent nog...
Bestellen
Geschreven door Super User Super User
Categorie: West-Brabant West-Brabant
Gepubliceerd: 16 maart 2019 16 maart 2019
Hits: 305 305