Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

5 mei 2017

Réparer les vivants
Beste filmliefhebbers,

Je kunt er nog niet net niet blind van uit gaan, maar we hebben ze steeds vaker: vertoningen op zondagochtend in Bergen op Zoom. We zijn blij dat ze in de smaak vallen. Houd onze website in de gaten: we melden extra voorstellingen zodra ze bekend zijn. Helaas zijn papieren folders, eenmaal gedrukt, minder gemakkelijk aan te passen. Aanstaande zondag, 7 mei, is om 11.15 de prachtige verfilming van het boek De levenden herstellen (van Maylis de Kerangal) te zien. We citeren Trouw: 'Heel bijzonder, hoe dit ultra-realistische drama een bijna metafysische kracht uitstraalt. 'Réparer les Vivants' gaat over het hart in al zijn verschijningsvormen, dus ook en vooral over de liefde.'  De film is ook te zien op maandagavond in Bergen op Zoom. Bij de voorstelling aanstaande woensdag in Roosendaal verloot De Boekenwurm een exemplaar van het boek. 
Their Finest
Op 14 mei hebben we het ideale moederdagcadeau. Om 11:15 is dan op alle locaties (dus ook Bergen op Zoom) Demain tout commence te zien, een echte publieksfavoriet. Die laatste kwalificatie geldt ook voor Hidden Figures, zo blijkt wel uit de score gisteren in Roosendaal: 9,44. Echt een film om heerlijk mee mee te leven. Nog te zien in Bergen zondag (7 mei) 18.45 en aanstaande dinsdag 20.30, in Roosendaal zondag 11.15 en in Etten-Leur zondag 11.15 en woendag 20.30.   
Het doet zo zeer
Tot slot nog even ter herinnering: deze zaterdag (6 mei, kwart voor zeven) hebben we in Cinema Kiek in de Pot een speciale documentaire over het ultieme bevrijdingsdagbandje: The Beatles. Eight Days s Week. In samenwerking met Gebouw T, waar u op het WoodTstock feest helemaal in dezelfde sfeer kunt blijven met onder meer The Fabulous WannaBeatles. 

Tot gauw bij een film! 

Met vriendelijke groet, namens de medewerkers van Cinema Paradiso,

Jan Luijsterburg, voorzitter 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook