Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

4 september 2019

Beste filmliefhebber, 
 
Hoe zou de wereld er uitzien als the Beatles en al hun liedjes uit het collectieve geheugen gewist zouden zijn? Deze bizarre vraag is het uitgangspunt van de muzikale komedie Yesterday. In Roosendaal zal de voorstelling op zondagochtend 15 september (11.15) worden voorafgegaan door een mini-college met live muziek in de bioscoopzaal, verzorgd door Luc van Gaans en Erik Siegel. Dat belooft ontzettend leuk en interessant te worden. 
Voor het zover is hebben we de geweldige Deense film Queen of Hearts, met Trine Dyrholm. Omdat we veel belangstelling verwachten hebben we hem een hele week geprogrammeerd. Dat hij in de smaak valt blijkt ook wel uit het feit dat de film bij onze vrienden van Filmtheater Fanfare (Oudenbosch) maar liefst een 9,2 scoorde. 

Een andere titel die ook zeker de moeite waard is is Le jeune Ahmed van de gebroeders Dardenne. Op hun bekende indringende wijze, dicht op de huid gefilmd, volgen ze een radicaliserende jongen. In Roosendaal vertonen we hem op 18 september samen met Spirit in Roosendaal. Marjeet Verbeek verzorgt een inleiding en nagesprek.   
De rest van het programma tot en met 9 oktober kunt u lezen op onze website of in de programmafolder.

We hopen u weer vaak te zien! 

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook